Akyol47 kullanıcısının son içeriği

1. Akyol47

Çözüldü Redmi note 8 Telefonu Kapatınca Uygulamanın Açık Kalması

Arkadaşlar bildiğiniz üzere telefonu kapatınca her şeyin kapanması gerekiyor. Ancak ben kapatıp açtığımda kapatmadan önce açık olan programlar telefon açıldığında yine açık oluyor. Bunu kapatmanın bir yöntemi var mı ? Sanki geçici belleğe atıyor.
  2. Akyol47

Rom Redmi Note 8/8T Pixelexperience Rom

Arkadaşlar merhabalar kısaca bu son dönemde kullandığım romdan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık iki haftadır Pixelexperience 12 (Plus edition) romunu kullanıyorum. Deneyimlerim rom çok akıcı gerçekten hiçbir sıkıntı donma kasma görmedim. Genel olarak google uygulamaları yüklü olarak geliyor. Parmak...
  3. Akyol47

Yardım Redmi note 8 WhatsApp ve Telegram Klasörü

Arkadaşlar merhaba bu son güncellemelerle birlikte WhatsApp ve Telegram medya ve dosya klasörleri Android > Data'ya girmekte bunu önleyebilme gibi bir yol var mı ?
  4. Akyol47

Yardım Redmi Note 8 Android 11 Wifi Kopma Sorunu

Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefona gelen güncelleme ile android 11 yükledim. Ancak sürekli wifi kopmakta. Bazen bağlanmamakta bunun nedenini bilen var mı, veya sizde de böyle mi ?
  5. Akyol47

Soru Redmi Note 8 Tarayıcı Donması

Merhabalar redmi note 8 telefonumda tarayıcılar donuyor. Örneğin bir şey aratıyorum telefon takılıyor ana menüye dönüp tekrar girdiğimde çalışıyor. Opera, Chrome, brave Vb. kaç tane uygulama denedim hepsinde böyle. Stock romdaydım orjinal romada geçtim aynı. Acaba android 10 damı sorun var yoksa...
  6. Akyol47

Soru Kasma Sorunu

Son zamanlarda telefonum kasıyor Endonezya romu yüklü öncesinde de normal stock rom yüklemiştim. Sonuçlar yine aynı ram kullanımına bakıyorum 2 gb boşta. Anlamadım telefondamı sıkıntı var. Önerebileceğiniz kasmayan güncel bir rom varmı ?
  7. Akyol47

Miui12 Redmi Note 8 Gelecek mi

Sene başında Haziran Temmuz deniliyordu anca ne Android 10 nede miui 12 gelmedi sorun nedir bileniniz varmı ?
  8. Akyol47

Rom Redmi Note 8 MIUI 12 Eu Rom

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde miui 12 romu için eu rom çıkacaktı. Siteden baktımda bulamadım redmi note 8 pro için sorunlu diye gördüm redmi note 8 içindemi sorunluydu çıkarmadılar romu yoksa çıktıda benmi göremedim.
  9. Akyol47

Soru Twrp recovery Orjinal Rom Yükleme

Arkadaşlar meraba benim telefonda stock rom var. Orjinal Redmi Note 8 Indonesia romunu yüklemeye çalıştım Flashing Guide (XiaoMiFlash) ile hep hata aldım yükleyemedim. Mismatching Image and Device bunun gibi hatalar vb. yükleyemedim. Hindistan romuda aynı şekilde hata verdi. Twrpden yüklenen...
  10. Akyol47

Yardım Redmi note 8 İnternet ve Şebeke

Merhabalar şebekeniz de Volte ve 4g açık olmasına rağmen internette ağırlık yaşayan varmı ? Vodafone kullanıyorum.
  11. Akyol47

Rom Redmi note 8 Android 10 ne zaman gelecek tarihi bellimi

Merhabalar Redmi note 8 Android 10 ne zaman gelecek tarihi bellimi.
Üst Alt