Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere telefonu kapatınca her şeyin kapanması gerekiyor. Ancak ben kapatıp açtığımda kapatmadan önce açık olan programlar telefon açıldığında yine açık oluyor. Bunu kapatmanın bir yöntemi var mı ? Sanki geçici belleğe atıyor.
Arkadaşlar merhabalar kısaca bu son dönemde kullandığım romdan bahsetmek istiyorum. Yaklaşık iki haftadır Pixelexperience 12 (Plus edition) romunu kullanıyorum.
Deneyimlerim rom çok akıcı gerçekten hiçbir sıkıntı donma kasma görmedim. Genel olarak google uygulamaları yüklü olarak geliyor. Parmak...
Arkadaşlar merhaba bu son güncellemelerle birlikte WhatsApp ve Telegram medya ve dosya klasörleri Android > Data'ya girmekte bunu önleyebilme gibi bir yol var mı ?
Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefona gelen güncelleme ile android 11 yükledim. Ancak sürekli wifi kopmakta. Bazen bağlanmamakta bunun nedenini bilen var mı, veya sizde de böyle mi ?
Merhabalar redmi note 8 telefonumda tarayıcılar donuyor. Örneğin bir şey aratıyorum telefon takılıyor ana menüye dönüp tekrar girdiğimde çalışıyor. Opera, Chrome, brave Vb. kaç tane uygulama denedim hepsinde böyle. Stock romdaydım orjinal romada geçtim aynı. Acaba android 10 damı sorun var yoksa...
Son zamanlarda telefonum kasıyor Endonezya romu yüklü öncesinde de normal stock rom yüklemiştim. Sonuçlar yine aynı ram kullanımına bakıyorum 2 gb boşta. Anlamadım telefondamı sıkıntı var. Önerebileceğiniz kasmayan güncel bir rom varmı ?
Arkadaşlar meraba benim telefonda stock rom var. Orjinal Redmi Note 8 Indonesia romunu yüklemeye çalıştım Flashing Guide (XiaoMiFlash) ile hep hata aldım yükleyemedim.
Mismatching Image and Device bunun gibi hatalar vb. yükleyemedim. Hindistan romuda aynı şekilde hata verdi. Twrpden yüklenen...