Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok garip bir şekilde açabildim cihazı. Reboot dedikten sonra ses kısma tuşuna uzun bastım ve açıldı ne olduğunu anlayamadım. Telefonu kapatıp açınca aynı moda atıyor ama yine reboot ses kısma tuşuna basınca cihaz açılıyor. Güvenli bir şekilde bu cihaza yeniden twrp'yi nasıl yükleyip normal...
Hocam benim de anlayamadığım kısım bu zaten twrp ile normal format data attım rom dosyasını gayet temiz kurulumla yükledim 4 wipe vb. her şeyi yaptım. Rom kuruldu sonra yine twrp'ye atmaya devam etti bende mi flash tool ile deneyeyim dedim bu sefer twrp tümü ile gitti. Twrp tek tuş yükleme...
Merhabalar sevgili forum ailesi uzun zamandır yoktum. Telefonla pek uğraşamıyordum. Dün telefonumun kapanma tuşu bir anda çalışmamaya başladı telefonu kilit ekranına koyamadım sonra kapatıp açayım düzelir muhtemelen dedim. Maalesef twrp ekranına atmaya başladı bende yedeklerimi o ekran üzerinden...
Öncelikle merhabalar değerli hocalarım telefonumda ikinci alan oluşturup oradan yanlışlıkla google play store'un verilerini temizledim ve sertifikası olan cihazım sertifikasıza döndü ilk alana geçince ne yaptıysam sertifikasız yazısı gitmedi forumdaki bütün cevapları denedim Xiaomi Mi 9...
olur hocam valla monitör dahil bir sistem olursa çok memnun olurum genelde lol, valorant oynarım çünkü evdeki laptop anca bunları kaldırıyor yeni pc alırsam assassin's creed odyssey tarzı oyunlar oynamayı çok istiyorum
Merhabalar sevgili forum bi kardeşiniz olarak sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum uzun zamandır bir oyun bilgisayarı almak istiyordum şu anda bir tane buldum gibi 3 aylık kullanılmış 2. el garantileri vb. her şeyi devam ediyor ürünün özelliklerini buraya yazsam sizlerde fiyat konusunda uygun...
hocam bende her ikiside var size şöyle diyebilirim ki sürekli sokakta vb. kullanacaksanız fye-7 gayet iyi ama evde vb kullanıyorsanız q10 da gayet iyi ikisindende gayet memnunum şu anda blitzwolfu 1.5 senedir kullanıyorum q10 da 4 ay falan oldu artık gerisi size kalmış hangi kulaklık tipini...
Hocam aynısı bende de var ama akşam saatlerinde oluyor bu olay resmen akşam 7 gibi başlayıp gece 12 ye kadar bi kısıtlama gibi bir şey yapıyorlar paketim 35 mbps sabahları kablolu olarak pcden 32-33 alırken akşam 5-6 alıyorum telefondan sabah saatlerinde 24-25 alırken akşam 2-3 alıyorum...
Merhabalar elimde kardeşimin kullandığı mi note 10 lite 6/128 gb Hepsiburada üzerinden alınma garantili (21 ay garantisi vardır) telefon vardır kardeşim iPhone 11 almak için satmak istiyor bende siz değerli forum üyelerimize satmak isteyeceğimi söyledim üründe hiçbir problem yoktur kutusu her...