aktan1453 kullanıcısının son içeriği

1. aktan1453

Yardım Mi 9 Çöktü Düzeltemiyorum

Merhabalar sevgili forum ailesi uzun zamandır yoktum. Telefonla pek uğraşamıyordum. Dün telefonumun kapanma tuşu bir anda çalışmamaya başladı telefonu kilit ekranına koyamadım sonra kapatıp açayım düzelir muhtemelen dedim. Maalesef twrp ekranına atmaya başladı bende yedeklerimi o ekran üzerinden...
  2. aktan1453

Yardım Magisk 19.2 ye düşürme hakkında

Öncelikle merhabalar değerli hocalarım telefonumda ikinci alan oluşturup oradan yanlışlıkla google play store'un verilerini temizledim ve sertifikası olan cihazım sertifikasıza döndü ilk alana geçince ne yaptıysam sertifikasız yazısı gitmedi forumdaki bütün cevapları denedim Xiaomi Mi 9...
  3. aktan1453

Sohbet 10.000 ₺ bu sistemi almak mantıklı mı?

Merhabalar sevgili forum bi kardeşiniz olarak sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum uzun zamandır bir oyun bilgisayarı almak istiyordum şu anda bir tane buldum gibi 3 aylık kullanılmış 2. el garantileri vb. her şeyi devam ediyor ürünün özelliklerini buraya yazsam sizlerde fiyat konusunda uygun...
  4. aktan1453

Satıldı (Satıldı)!Mi Note 10 Lite 128 GB

Merhabalar elimde kardeşimin kullandığı mi note 10 lite 6/128 gb Hepsiburada üzerinden alınma garantili (21 ay garantisi vardır) telefon vardır kardeşim iPhone 11 almak için satmak istiyor bende siz değerli forum üyelerimize satmak isteyeceğimi söyledim üründe hiçbir problem yoktur kutusu her...
  5. aktan1453

Yardım Imei Kopyalanmıştır

Herkese selamlar benim anlayamadığım bir durum var o da şu ki kopyalanma olması çok garip çünkü evdeki eski telefonumu götürmüştüm malum işlemi yapmak için bu işlemi yapan kişi 3. kez attı bu arada. Yaklaşık 6-7 ay önce atıldı sanki sıkıntılı yapmıştı. Çünkü mobil veriyi kullanırken bazen...
  6. aktan1453

Sohbet Anker Soundcore Life Q10

Selamlar Hepsiburada üzerinden anker soundcore life q10 modelini satın aldım ve 2 gündür elimde acaba sorun bende mi falan derken baktım ki başka kullanıcılarda sorun yaşamışlar problemlerim şunlar müzik dinlerken arkada aşırı bir dip ses fan sesi var ve kısık seste müzik dinlerken ya da...
  7. aktan1453

Yardım Bildirim paneli sorunu

Öncelikle selamlar herkese son 3-4 gündür şu bildirim paneli sorununu yaşıyorum sebebini anlayamadım bir bilgisi olan var mi acaba sürüm
  8. aktan1453

Yardım Netflix bağlantı sorunu

Merhabalar Mi-9 telefonuma ilk kez netflix yükledim ve şu anda bağlantı sorunu yaşıyorum daha giriş bile yapamadım wi-fi ve mobil veride denememe rağmen hala aynı global 10.2.14.0 kullanıyorum son sürümü indirdim farklı kaynaklardan apk indirdim aynı ne yapmam gerekiyor acaba
  9. aktan1453

Soru Viper4android ve dolby digital

Başlıkta da belirttiğim gibi uzun zamandır viper4android ve dolby kullanıyorum genelde hep Bluetooth kulaklık kullandığım için farketmedimde hoparlör ve kablolu kulaklık kullandığım zaman bu ikisini açınca bir dip gürültü oluşuyor böyle vısssss diye her şarkıda var bassli şarkılarda sorun...
  10. aktan1453

Soru Format Data yaptıktan sonra twrp ve magisk silinir mi?

Merhabalar geçen günkü spotifyin kilit ekranında tam 10. dakikada kapanma sorunu halen devam etmekte forumdaki arkadaşlarımızın dedikleri bir çok şeyi uyguladım fakat çözüme ulaşamadım eski sürümleri denedim fakat hala aynı müzik dinlerken tam 10. dakikada kendisini durdurup kilit ekranından...
  11. aktan1453

Yardım Spotify müzik çalarken kendini durduruyor

Öncelikle herkese merhabalar yaklaşık 1 haftadır başlıktaki sorun var 7 aydır sorunsuz kullandığım Spotify uygulaması kendi kendine müzik çalarken tam 10.dakikada kendini durduyor kronometre ile 7-8 defa dikkat ederek baktım. Önbelleği temizleyi asla yapmama rağmen sorunum aynen devam ediyor ben...
  12. aktan1453

Yardım Mobil veri problemi

Öncelikle merhabalar 5 aydır kullandığım Xiaomi mi9 telefonumda mobil veri problemi yaşıyorum vu problem hala devam ediyor imei repairi yenilettim fakat hala aynı örnek olarak 4.5 g de internete giriyorum sonra mobil veriyi kapatıyorum açınca gidiyor gelmiyor mecbur uçak moduna koyup çıkarmak...
  13. aktan1453

Rehber Bluetooth kulaklığında ses kısılması olan arkadaşlar buyrun

Sevgili abilerim ablalarim kardeşlerim blitzwolf fye-7 Bluetooth kulaklık kullanıyorum şu an dün global roma mecburen döndüm ve kulaklığımdan eskiden aldığım sesin yarısını alıyordum sonra çözümü aradım şu şekilde buldum önce telefon hakkında kısmına basıp MIUI sürümünün üstüne tıklıyoruz...
  14. aktan1453

Yardım Mİ-9 şarjım çabuk bitiyor

Hiçbir fikrim yok ama sarjim aşırı hızlı gidiyor telefon imei kayıtlı Android sistemi aşırı bir miktarda sarjimi sömürüyor gittikçe telefonumdan soğumaya başladım 2 ay önce sarji gayet iyi giderken şimdi 1 günü zor çıkarıyor neden olabilir global rom yüklü 10.2.14.0 rootlu telefon magisk yüklü...
  15. aktan1453

Yardım Mi fit izinlerini kontrol edin

Selamlar Google Play'den mi bandage isimli uygulamayi indirirseniz bütün bildirimleri açabilirsiniz çözümü çok basit oradan arayip bulabilirsiniz zaten eğer sorun devsm ediyor ise de bilekliğinize bakınız dnd açık sa hiç bir bildirim gelmez dnd on ise off yapınız muhtemelen ilk cevabim yardımcı...
Üst Alt