Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla doğru bir kararmı bilmiyorum onca kullanan var bende geçenlerde farklı bir model telefon aldım sistemi mui fakat ahaber haber izleyim dedim flashplayer hatası verdi güncellemediğim içinmi acaba?
Peki dediğiniz gibi olsun ama 3-4 mesajda olsa arada olsada gelip bakıyorum neler var diye bir çok kullanıcı var aylar boyu gelmeyen yada 2 - 3 ayda bir gelip 1 mesaj yazan arkadaşlar lütfen bu spam olarak algılanmasın..
Peki Hocam ama aslı tarcan saç ekimi konusu dışında dediğinizde telefon konusu haricinde her konuyu kapsar ve ben bu kategoride başka bir sürü konular gördüm onları silmiyorsunuz siz benim amacımı yanlış anladınız sanırım?
Konu içerisindeki siteler yüzünden böyle yapıyorsanız gerek yok buna...
Kolay radyo dinleme imkanı sunan kullanımı oldukça basit bir radyo uygulaması sizlerle çoğu telefonda malumunuz radyo yok herkes indirip kullanabilir. Benim çok hoşuma gittiği için sizlerlede paylaşmak istedim.
Buyrun link.
Edit chatin_62 :
Mesaj içeriğindeki gizli link ve reklam linki...