Aksan kullanıcısının son içeriği

1. Aksan

Soru Fastboot girmiyor

merhaba cihaz poco f2 pro oneos rom yükledim fastboot alıp miflas ile rom atmak istedim cihaz fastboot girmiyor başka bir ekran geliyor bilgisi olan varmı fastboot yerine gelen ekran resmini de paylaşıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  2. Aksan

Soru Mi note 10 global mi öğrenme

Merhaba arkadaşlar nasip olursa bugün mi note 10 almayı düşünüyorum 1 haftalık cihaz alacağım kişi cihaz global dedi ve kilit açılmadığı için şuan ingiliz cihaz sorum şu olacak global cihazlar da kilit açılmadan Türkçe dil yokmu kendin den bu cihazın global olmama ihtimali varmı ?
  3. Aksan

Satış Satılık k20 pro beyaz 6/128

Merhaba arkadaşlar cihazım satmaya karar verdim k20 pro 6/128 beyaz renk sadece arka kapakta birtane çizik var beyaz ve parlak olduğu için pek göze çarpacak bir çizik değil donanımsal hiç bir sorunu kesinlikle yoktur IMEI kaydı yapılmış kutusu ve orjinal şarj vardır masik MIUI 12 rom yüklü şuan...
  4. Aksan

Soru Lemfo akıllı saat

Lemfo Microwear l5 akıllı saat kullanan varmı birkaç şey soracağım
  5. Aksan

Soru Akıllı ağ hangi romlar da mevcut

bazı romlar da akıllı ağ var ve bir çok rom da yok malesef k20 pro için akıllı ağ olan rom bakıyorum kullanan varmı bu ayarı kullandığınız rom da
  6. Aksan

Soru Mi note 10 mi note 10 pro

Merhaba note 10 ve 10 pro arasında fiyat farkı var az da değil bu fark epey den baktım karşılaştırma bire bir aynı nerdeyse ram oynuyor fiyat farkını pro amiral cihazdır diye düşündüm işlemci de aynı bu fiyat farkı neden ortaya çıkıyor ?
  7. Aksan

Alış Sıfır elden mi band 4 lazım

Merhaba elinde sıfır mi band 4 olan varmı İstanbul Avrupa yakasında arkadaşa acil lazım Bayram hediyesi olarak nişanlısına alacak veya alabileceğim bir yer varmı ist Avrupa yakasından güvenilir ürün arkasında duracak satıcı .
  8. Aksan

Haber Askıda fatura yardımlaşma doğalgaz

Merhaba arkadaşlar bilmeyenler için paylaşmak istedim İBB askıda fatura başlatmış İstanbul içi geçerli doğalgaz veya su faturanızı sisteme kaydedin hayırseverler tarafından ödeniyor kısmet ve nasip kime denk gelirse veya durumu iyi olan hayrına başka birinin faturasını ödeyebilir açıkçası çok...
  9. Aksan

Soru MIUI 12 mi hesabı

MIUI 12 yükleyen arkadaşlar bilmem dikkatinizi çekti mi MIUI 12 yükleyince kurulumda mi hesabı istemiyor cihaz kurumu yaptıktan sonra hesabım la kendim giriyorum bu bir açık mı herkeste bu şekilde mi yoksa bana mı denk geldi
  10. Aksan

Soru Miui 12 bildirim durum çubuğu

Bildiğiniz üzere Miui 12 de soldan aşağı bildirimler sağdan aşağı sutatus bar çıkıyor bunun yerinin değiştirme şansımız varmı ben göremedim denk gelen oldumu ayarlar da
  11. Aksan

Tema Miui 12 teması

Miui 12 teması Elinde güzel miui 12 teması olan varsa ekran görüntüsü ve link paylaşırsa faydalanmış oluruz NOT: tema linkleri ekran görüntülerin altındadır Temalar dan içe aktararak kullanabilirsiniz EDİTİON DREAM V12 https://www.mediafire.com/download/z1vhscz4iu8njnq STARRY SKY V12...
  12. Aksan

Soru Miui 12 android 9

Geçen bir arkadaş yorumunu okumuştum miui 12 yüklemiş android 9 da bildirim paneli değişmedi dedi miui 12 yükleyip de android sürümü 9 olanlar bilgilendire bilirmi bildirim panelin de değişiklik varmı ?
  13. Aksan

Rom Revos 9t pro k20 pro miui 12

İlk gördüğüm geliştirici rom miui 12 hayırlı olsun NOT: cihaz fastboot düşebilir durumu söz konusu bilginiz olsun yüklemek isteyen bunu göz önünde bulundursun https://sourceforge.net/projects/revos/files/V12/RedmiK20Pro/
  14. Aksan

Yardım Note 8 pro IMEI sorunu

Selam olsun herkese bir sorum olacak arkadaş da note 8 pro var Bootloader kilidi açık değil cihaz telefoncu dan almış kayıtlı bende kilit kapalı iken kayıt yapamazlar dedim Telefoncuya gitti adam ısrarla kayıtlı sorun yok diyor kilit açılmadan oluyor demiş ben kesinlikle kilit kapalı iken kayıt...
  15. Aksan

Yardım K20 pro aosp rom ve kernel önerisi

Merhaba arkadaşlar k20 pro özellikli aosp rom arıyorum varmı önerisi olan revos var aklımda birde kernel lazım aosp tabanlı rom a atacağım yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt