aknozsoy57 kullanıcısının son içeriği

1. aknozsoy57

Çözüldü Redmi Buds 3 Pro Bluetooth ayarlar sorunu.

Günaydın MIUI Türkiye Ailesi, Aşağıdaki Videoda görüldüğü üzere böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Buds 3 Pro modelinin ayarlarını bluetooth sekmesi üzerinden halledemiyorum. Alternatif uygulama olan "Mi Buds M8" uygulaması stabil çalışmıyor.
  2. aknozsoy57

Soru Sweet kernel önerisi?

Selam dostlarım kullandığım 4.14.272 VantomKernel ısı problemi ve ekran kapalıyken 10 saniye ekranın açılmaması gibi bir sorunla karşılaştım üstüne NFC çalışmıyor İstanbulkartıma bunun yüzüne para yükleyemedim :/ Önerilerinizi bekliyorum oyun oynayan birisi de değilim MIUI 13 13.0.2S Sürümünü...
  3. aknozsoy57

Yardım Telefon uygulaması arama kısmındaki büyük yazı sıkıntısı

MIUIVN 12.5 21.9.17 romunu kullanıyorum arama yaparken yazılar aşırı büyük ve çok kötü gözüküyor romdan dolayı mı yoksa bir ayar mı kapatılması lazım bilmiyorum.
  4. aknozsoy57

Rom [ROM][10.0][OFFICIAL][vince] crDroid v6.5

crDroid bugün mevcut en iyi özelliklerin birçoğunu getirmeye çalışan cihazınız için stok Android'e göre performans arttırmak için tasarlanmıştır Kurulum Öncesi: (Gapps) Magisk 20.x crDroid vince KURULUM Wipe (don't wipe system/vendor) Format data Reboot recovery Flash crDroid rom and GApps...
  5. aknozsoy57

Yardım İkon paketi ismi

Hocalarım Netflix ikonunda aynı bu font da yazılmıştı ve o İkon paketini bulamıyorum bilen varsa temanın ismini söyleyebilir mi ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. aknozsoy57

Yardım WLAN mac adresi kullanılamıyor

Hocalarım telefonum rootlu ve wlan mac adresi kullanılamıyor diye bir hata alıyorum ve wifiyi açamıyorum acilen çözüm gerekli sağolun. 1578893978
  7. aknozsoy57

Soru Airdots sorunu

Hocalarım ürünü 1 hafta önce trendyoldan aldım. Elime ulaştı ve hemen bağlantısını yapıp kullanmaya başladım dün gece kulaklığın şarjını bitirdim ve gece boyunca kutuya koymadım bu sabah okula gitmeden 20 25 dk civarı şarj ettim ve kutudan çıkartdığım zaman bağlantı almıyordum sol ve sağ...
  8. aknozsoy57

Yardım Dokunmatik Çalışmıyor

RevOS Romunu temiz bir şekilde kurdum ekranı kapattım ve bir daha açamadım dokunmatik çalışmıyor ve bu arada parmak izide okumuyor miroomdan geçiş yaptım.
  9. aknozsoy57

Sohbet Vefat

Allah rahmet eylesin...
  10. aknozsoy57

Rehber Bütün Xiaomi Cihazlarda Always On Display (AOD) Özelliğini Aktif Etmek!

Sekko Hocam r5+ cihazlarda denesek sıkıntı olur mu ki acaba ?
  11. aknozsoy57

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Bu yavrucağın suçu ne sadece 1 güncelleme daha kütfen facepalm~~
  12. aknozsoy57

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Hocam bu zamana kadar 9.10.17 Gelmesi lazımdı yani listeye eklenmesi lazımdı büyük ihtimalle desteği kesecekler gibi duruyor
  13. aknozsoy57

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Hocam Bende r5+ var ve 9.10.10 sürümünden sonra r5+ listede gözükmüyor bazı kaynaklarda r5+ note 5 diye tanıtılıyordu acaba uyumlu mudur ?
  14. aknozsoy57

Rehber MIUI 10'da DPI Nasıl Değiştirilir?

Hocam çok sağolun R5+ da denedim ve başarılı call~~
  15. aknozsoy57

Soru R5P Batarya + Arka Kapak Değişimi

Hocam facebook sayfalarında orjinal batarya satıyorlar acaba n11 satıcısı orjinal satıyor mu ?
Üst Alt