Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın MIUI Türkiye Ailesi,
Aşağıdaki Videoda görüldüğü üzere böyle bir sorunla karşı karşıyayım.
Buds 3 Pro modelinin ayarlarını bluetooth sekmesi üzerinden halledemiyorum.
Alternatif uygulama olan "Mi Buds M8" uygulaması stabil çalışmıyor.
Selam dostlarım kullandığım 4.14.272 VantomKernel ısı problemi ve ekran kapalıyken 10 saniye ekranın açılmaması gibi bir sorunla karşılaştım üstüne NFC çalışmıyor İstanbulkartıma bunun yüzüne para yükleyemedim :/ Önerilerinizi bekliyorum oyun oynayan birisi de değilim MIUI 13 13.0.2S Sürümünü...
MIUIVN 12.5 21.9.17 romunu kullanıyorum arama yaparken yazılar aşırı büyük ve çok kötü gözüküyor romdan dolayı mı yoksa bir ayar mı kapatılması lazım bilmiyorum.
crDroid bugün mevcut en iyi özelliklerin birçoğunu getirmeye çalışan cihazınız için stok Android'e göre performans arttırmak için tasarlanmıştır
Kurulum Öncesi:
(Gapps)
Magisk 20.x
crDroid vince
KURULUM
Wipe (don't wipe system/vendor)
Format data
Reboot recovery
Flash crDroid rom and GApps...
Hocalarım Netflix ikonunda aynı bu font da yazılmıştı ve o İkon paketini bulamıyorum bilen varsa temanın ismini söyleyebilir mi ?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocalarım ürünü 1 hafta önce trendyoldan aldım. Elime ulaştı ve hemen bağlantısını yapıp kullanmaya başladım dün gece kulaklığın şarjını bitirdim ve gece boyunca kutuya koymadım bu sabah okula gitmeden 20 25 dk civarı şarj ettim ve kutudan çıkartdığım zaman bağlantı almıyordum sol ve sağ...
RevOS Romunu temiz bir şekilde kurdum ekranı kapattım ve bir daha açamadım dokunmatik çalışmıyor ve bu arada parmak izide okumuyor miroomdan geçiş yaptım.