Akın43 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Evet orası öyle, ben daha çok kendi cihazımı satıp izlerine 5 bin kadar koyup Çin cihazı alayım diye düşünmüştüm, sorunlu olduğunu öğrenince vazgeçtim
  2. A

Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Ben zaten Oneplus 15 e Oneplus 8t den geçtim, cihazı 5.5 yıl kullandım bataryası ölmese daha da kullanırdım arayüz apple gibi başka hiç bir android cihazdan o zevki alamadım.
  3. A

Global şuan 42 ye kayıtlı satan var 6 bin de az değil batarya da küçük. Oneplus 15 çin versiyonu bana üç ay önce 30 a geldi OTA güncelleme yapılıyor tek sorun kayıt.
  4. A

Diğer Xiaomi 17 pro max ile Geri Döndüm

Tasarımı böyle olsa daha güzel olurdu bence
  5. A

Global pahalıya geliyor ve bataryası daha küçük, en iyisi şuan kullandığım Oneplus 15 de kalmak sanırım. Teşekkürler
  6. A

Xiaomi 17 Çin sürümü alınır mı güncelleme, nfs vs sorun var mı
  7. A

Diğer Xiaomi 17 pro max ile Geri Döndüm

Cihazdan memnun musunuz acaba. Ben de şuan Oneplus 15 kullanıyorum, Xiaomi 17 geçmeyi düşünüyorum kayıttan dolayı
Üst Alt