akin28 kullanıcısının son içeriği

1. A

Mod Sony Walkman (müzik çalar)(a11)

Ben direk kurdum telefonum rootsuz gayet güzel çalışıyor
  2. A

Soru Galeride bir albüme fotoğraf taşıdığımda dosya yöneticisinde mıuı klasörü oluşuyor

DCIM/Camera klasöründen resmi alıp istediğin albüm isminde klasör oluşturup içine at diğer resimleri de taşıyınca sorunun düzelir
  3. A

Uygulama OI Dosya Yöneticisi

Kendi kullandığım bana göre en iyi en basit en hızlı düşük boyutlu dosya yöneticisi.Bazı eksik yerler tarafımca çevrilmiştir.Play store deki son sürüm değildir.Bana göre tek hatası SD kart ve USB belleğe yazma yetkisi yok.Çözüm olarak telefonun kendi dosya yöneticisini kullanıyorum.
  4. A

Rehber Otg exfat sorunu

Gördün mü
  5. A

Rehber Otg exfat sorunu

Rehber yazıyor yardım soru değil
  6. A

Rehber Otg exfat sorunu

Otg 64 GB exfat USB 3.0 belleğimi telefon görüyordu.Belleğimin hafızası doldukça USB sürücü bozuk hatası vermeye başladı.Tak çıkar yaparak sorunu çözüyordum.Ama bellek dolunca 5 defadan fazla tak çıkar yapınca görüyordu.Çözüm olarak belleği PC ye yedekleyip sonra telefona takıp...
  7. A

Yardım Redmi note 7 ghost screen

Ekran ayarlarından ekran rengini soğuk yap belki düzelir bende düzelmişti
  8. A

Yardım redmi note 8 hayalet ekran sorunu

Redmi note 4x de 2 farklı işlemci 3 farklı kamera 2 farklı ekran paneli kullanmışlar senin ekran paneli iyisinden demek ki ya da sen ekranda sürekli sabit bir şey bırakmadın
  9. A

Yardım redmi note 8 hayalet ekran sorunu

Ben redmi note 4x kullanıyorum bende de ghost screen vardı ekran ayarlarından ekran rengini soğuk yapınca düzeldi
  10. A

Rehber Miui Gizli Kamera Özellikleri Ekranını Açma Rehberi

Redmi note 4x de çalıştı deneysel özellikleri açtı sadece yüz algılama seçeneği geldi
  11. A

Soru Ghost screen

bende de hayalet ekran vardı ekran rengini normalden soğuk yapınca düzeldi
  12. A

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

global stabil değilde mesela Redmi Note4X MIUI11.0.2.0 + Mod ( Android 9 ) kurabilirsin
  13. A

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

pcsiz yapılmaz diye biliyorum elle costum rom kurabilirsiniz
  14. A

sen beta sürümündesin otadan yükleyemezsin full rom flashlaman lazım
Üst Alt