akin28 kullanıcısının son içeriği

1. A

Uygulama OI Dosya Yöneticisi

Kendi kullandığım bana göre en iyi en basit en hızlı düşük boyutlu dosya yöneticisi.Bazı eksik yerler tarafımca çevrilmiştir.Play store deki son sürüm değildir.Bana göre tek hatası SD kart ve USB belleğe yazma yetkisi yok.Çözüm olarak telefonun kendi dosya yöneticisini kullanıyorum.
  2. A

Rehber Otg exfat sorunu

Otg 64 GB exfat USB 3.0 belleğimi telefon görüyordu.Belleğimin hafızası doldukça USB sürücü bozuk hatası vermeye başladı.Tak çıkar yaparak sorunu çözüyordum.Ama bellek dolunca 5 defadan fazla tak çıkar yapınca görüyordu.Çözüm olarak belleği PC ye yedekleyip sonra telefona takıp...
  3. A

Haber Xiaomi MIUI 11 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu!

evet almayacak ama mtk işlemcili olan sd işlemcili olan yüzde 99 alacak miui.net.in sitesinde beta listesinde var ama global yayın takviminde yok redmi phone 4x diye bir model var
  4. A

Soru Android Sistemi Şarj Kullanımı

Google asistan Google sesli arama çalışmaz
  5. A

Soru Android Sistemi Şarj Kullanımı

Ben direkt devre dışı bırakmıştım MIUI hidden setting ile güncellemeyle Google asistan geldiği için çok şarj yemesi normaldır
  6. A

Haber Redmi Note 4/4X (SD) İçin V10.2.3.0.NCFMIXM Global MIUI 10 Rom Yayınlandı

Evet 9.6.3.0 ın üzerine ota dan MIUI 10 kuracaksınız ya da full rom yükleyeceksiniz 1542760519 Sanırım redmi note 4x ilk ve son xiaomi telefonum olacak sanki MIUI 10 u zoraki veriyorlar oreo yla beraber verseler neyse yok neymiş redmi modellerine bir android güncellemesi veriyorlarmış zaten...
  7. A

Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

Kasım ayı içinde gelecekmiş MIUI 10 Global Stable ROM: Supported Devices and Download Links! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
  8. A

Yarışma 50.000$ Ödüllü Fotoğraf Yarışması!

Xiaomi Photography Challenge 2018 Xiaomi Photography Challenge 2018
  9. A

Çözüldü 4pda.ru üyeliği olan biri lazım

önceden üye olmuştum şimdi rusca karakter girilmesini istiyor giriş yaparken cevabı yazamıyorum seçeneği çıkıyor ama kayıt olurken çıkmıyor
  10. A

Haber Mi 9.6.3.0 Güncelleme geldi...

bende ayarlar arama bölümü hata veriyordu güncelledikten sonra vermiyor
  11. A

Çözüldü Redmi 5 plus Delta

Bende de hem delta hem KVK gözüküyor sonuçta KVK lı cihaz
  12. A

Çözüldü KVK Diye Aldım DELTA Çıktı

benim note 4x hem delta hem de KVK garantili gözüküyor
  13. A

Uygulama POCO Launcher Beta

bende ayrı kuruldu