Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hyperos kullanıyorum mi 11 telefonum ile. yıllardır revanced kullanıyorum önceki telefonda miui 12.5 vardı ve sorunsuz çalışıyordu. ama yeni telefonda ne yaptımsa olmadı. video bir kaç saniye sonra duruyor. bunun çözümü nedir bl açık değil root yok. forumu aradım ve hiçbir yöntem...
arkadaşa Merhaba ben mi 8 kullanıyorum miui 12.5 stabil Android 10 rom yükledim. fakat bazı sorunlar var. ilk olarak çift GPS diye bişey kalmadı sadece konum var. normalde çift GPS kapalı olsa bile haritalar yada diğer uygulamalar konum gösterirdi. ayrıca cihazı bul yapınca çift GPS otomatik...
arkadaşa Merhaba ben mi 8 kullanıyorum miui 12.5 stabil Android 10 rom yükledim. fakat bazı sorunlar var. ilk olarak çift GPS diye bişey kalmadı sadece konum var. normalde çift GPS kapalı olsa bile haritalar yada diğer uygulamalar konum gösterirdi. ayrıca cihazı bul yapınca çift GPS otomatik...
merhaba arkadaşlar benim mi8 telefonum var 128 modeli. bunu yurt dışından getirdim uzun süredir kullanıyorum fakat imei kaydım yok ve kapanacak Telefon imei kayıt ücreti de malum 1500 TL olunca başka yollar denemek şart oldu. daha önce araştırdım Snapdragon845 e çözüm bulunamamıştı acaba...