Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde iki tane Note 9 128 GB bir tane de Note 9 Pro 128 GB var. Note 9'lardan biri ve Note 9 Pro temiz fakat diğer Note 9'un arka kasasında çizikler vs var değiştirilebilir. Bunun dışında üçü de sorunsuz cihazlar. Hepsi de kaçak. Bunları ne kadara satabilirim? Kaça kadar zorlayabilirim?
Elimde Note 11 Pro ve Note 9 var. İkisi de yurt dışı cihaz. Bu ikisini satıp kamerası Instagram, Snapchat vb. uygulamalarda kamerası üzmeyecek bir telefona geçmek istiyorum. Mi 9 SE kullanıyorsdum ve bu konuda memnundum fakat bataryası ve ekranı yüzünden Note 11 Pro'ya geçtim fakat kamerası...
Elimde Note 11 Pro 4G var. Yurt dışı telefon olduğu için güncelleme almıyor. Geçenlerde MIUI 14 yüklemeye çalışırken telefonu açamayıp telefoncuya götürmek zorunda kalmıştım. Onlardan da rica ettim MIUI 14 yüklemelerini fakat uygun rom bulamadıklarını söyleyip MIUI 13 yüklediler. Fakat içinde...
Dediğim gibi Mi Flash telefonu görmüyor. Ne yaptıysam olmadı telefonu da sıfırladığım için açamıyorum. Kalakaldım bu şekilde. Yarın direksiyon sınavım olduğundan telefoncuya da yetişemem. Acil yardım lütfen!!!
2 haft öncesine kadar miui 12.5.1 kullanıyordum. Kamera uygulamasından da gayet memnundum. Hem fotoğraf sonuçları güzeldi hem de videoda 1080p 60 fps kaydedebiliyordum. Geçenlerde LineageOS 20 yükledim. Kendi kamera uygulaması dahil hiç bir uygulamadan istediğim verimi alamadım. Hiçbiri 1080p 60...
Telefonumda 20-20230503-UNOFFICIAL-grus sürümü var. Telefonuma uygun lineage-20.0-20230619 sürümünü yükledim. Verilerimi kaybetmeden nasıl güncelleme yaparım?
Telefonum için internette sadece MIUI 12.5.1 romunu bulabiliyorum. Karışıma bu video çıktı. Videodaki romu kullanmak herhangi bir sorun çıkarır mı? Veya telefonuma uygun güvenilir MIUI 13 romuna nereden ulaşabilirim?