ahmetturkan kullanıcısının son içeriği

1. ahmetturkan

Yardım Hızlı Ayar Paneli Nasıl Değişir | Evolutionx

Arkadaşlar İyi Akşamlar Birtürlü bu sorunu çözemedim, Yardımcı olabilecek var mıdır ? ; Telefonum Redmi Note 8 Pro , EvolutionX 6.7 romu attım. Hızlı Ayar Paneli deniyor heralde resmi bıraktım. İsteğim bu paneli değiştirebilmek. Mesela eski panel daha hoş duruyordu. Yalnız Play store de birkaç...
  2. ahmetturkan

Rom [CFW] [OFFİCİAL] Redmi Note 8 Pro - EvolutionX v4.7

Teşekkür ederim hocam. Buldum. Rom çok iyi durumda şuanda.
  3. ahmetturkan

Rom [CFW] [OFFİCİAL] Redmi Note 8 Pro - EvolutionX v4.7

Hocam merhaba. Romu kurdum. Çok iyi çalışıyor. Fakat aradım taradim alt navigasyon barını bulamadım. Menü geri gitme vs. Ekleyebilme şansımız varmı
  4. ahmetturkan

Çözüldü Resmi note 8 pro Telefon sürekli kapanıp açılıyor

Herkese merhaba. Resmi note 8 pro telefona twrp kuruyorum Custom romu atıyorum buraya kadar sorun yok. Yalnız root attığımda telefon kendi kendine kapanıp açılıyor sürekli. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Bazı yerlerde de android 9 a düşürmek gerektiğini okudum. Bilgili kişiler...
  5. ahmetturkan

Yardım Note 8 Pro'ya Endonezya ya da Hint Rom Kurulumu + Root Ücreti Karşılığı Yaptırmak İstiyorum.

Endonezya romu yuklemek basit. Hos guzel. Sikinti yok. Fakat twrp ile root atmak baya tehlikeli. 2 defa sistemi tamamiyle sifirlayip root atmama ragmen 3 gun dayandi.3-4 gun icerisinde telefon kendi kendine donuyo.nmecbur kapatip acman lazim. Ve acinca kendini twrpye atiyo. Ben bayadir...
  6. ahmetturkan

Yardım Redmi 8 pro Orijinal rom yardimmm.

Hocam supersniz. tesekkur ederim
  7. ahmetturkan

Yardım Redmi 8 pro Orijinal rom yardimmm.

Arkadaslar merhaba. Telefon redmi note 8 pro . Endonezya romuyla beraber root attim. 3 gun sonra telefon donup acilmadi. Sonra actim bisekilde. Birdaha ayni sey olunca. Orijinal roma donme karari aldimda. Romu bulamadim. Endoneya surume gecmeden once Miui 11.0.6.0 global versiyondu. . Yardimci...
  8. ahmetturkan

Çözüldü Couldn't unlock 168 hours .Yok mu çözümü

Arkadaşlar selamun aleykum. Redmi note 8 pro var elimde 2 tane. Biri kardeşimin.. Root atmaya karar verdik. Ve İlkinde başarılı oldum. Diğerindede aynısını yaptım fakat Bootloader kilidini acmaya calışırken Couldn't unlock hatası verdi. Beklemem mi gerekiyo illa. Yok mu bi cözümü. Galiba hata...
  9. ahmetturkan

Yardım Redmi Note 8 Pro (Rom+Root istiyorum)

Arkadaşlar selamun aleykum. Red mi Note 8 Pro için Eu Beta Çok iyi dendi. Ama sizcede öyle mi. Samsungtan Root, rom, custom rom, twrp, vs bunları gayet iyi öğrendim. Xiaomi ye gecince yanlis yapmayim diye size danismak istedim. Sizce suan rom olarak hangisi daha saglam. ? Öneriniz nedir ? Ve...
  10. ahmetturkan

Çözüldü Redmi Note 8 Pro (Root ve rom ) hakkında bilgi istiyorum

Teşekkür ederim hocam 1579806185 Tesekkur ederim hocam bilgileriniz icin. 1579806231 Tesekkur ederim hocam. Arastiracagim.
  11. ahmetturkan

Çözüldü Redmi Note 8 Pro (Root ve rom ) hakkında bilgi istiyorum

Merhaba. Herkese hayirli aksamlar hayirli cumalar. Redmi note 8 pro root ve rom atmak istiyorum. En iyi custom rom hangisi suanda. Link vs yardimci olabilir misiniz? Ozelliklerinden bahseder misiniz ?
  12. ahmetturkan

Çözüldü Cihazı bul Sim kart etkinleştirilemedi hatası. Redmi note 8 pro

Hocam onda sıkıntı yok görünmez yaparım sorunu cozmeyip, fakat bu sorunu cozuyumde aklim takilmasin oraya. 1578692875 Deniycem hocam tesekkur ederim.
  13. ahmetturkan

Çözüldü Cihazı bul Sim kart etkinleştirilemedi hatası. Redmi note 8 pro

Sürekli bu bildirimi alıyorum. Denemedigim yöntem kalmadı. Ne yapmam gerek. Konum ac kapa yaptim. Cihazi bul acip kapattim. Simkart degistirildi vs. Herseyi denedim bir turlu sonuca varamadim. Cozebilen varsa bana yardimci olabilirmi.
Üst Alt