ahmets1 kullanıcısının son içeriği

1. ahmets1

Soru mtk cihazlar neden daha sıkıntılı

Custom rom da meraktan denedim hocam MTK güzel performans memnunum sıkıntılı da değil MTK dediğiniz gibi.
  2. ahmets1

Yardım Redmi note 13 pro plus 5g cihaz için güneclleme

Artık güncelleme den geçtim Arama görüşmelerde rezil ediyordu ama işte cihazın global den çok hindistan Çin versiyonları çok piyasada
  3. ahmets1

Soru mtk cihazlar neden daha sıkıntılı

Kesinlikle öyle elite rom kurdum kendi cihazıma çok berbat deneyim oldu benim için
  4. ahmets1

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Modem dosyasıyla alakalı olabilir hocam
  5. ahmets1

Rehber YD Xiaomi Cihazlarda Kayıt Yöntemleri ve Tüm Detaylar

Emeğinize sağlık.
  6. ahmets1

İnceleme HyperOS 3 Kullanıcı Yorumları

Rusya kullanıyorum şuan ben memnunum elite rom custom kullandım 1 gün önce çok berbattı aşırı ısınıyor du rus romda yaptım güncelleme sıkıntı yok hocam
  7. ahmets1

Soru yd Xiaomi 17 pro max alınır mı?

Lokasyonla alakalı olabilir bazı yerde çekiyor bazen de çok iyi çekiyordu :D
  8. ahmets1

Yardım Redmi note 13 pro plus 5g cihaz için güneclleme

Hyperos 3 geçilir çözüm ücretli H.kadioglu hocam bakıyordu
  9. ahmets1

Rom MTK için Xiaomi.eu Romları

Dün elite rom satın aldım maalesef ki beklentimin çok altında çıktı stabilte çok berbat açıkcası önermiyorum güzel ama özellikleri stabilte olarak iyi değil boşta çok aşırı ısınıyor gereksiz
  10. ahmets1

Rom MTK için Xiaomi.eu Romları

14t pro desteği yok hocam eu romda kestiler 14t pro da 14t de var şuan 1779823886 14t Degas için var mı hocam
  11. ahmets1

Sohbet Redmi Note 15 Pro+ 5G Kullananlar

Garanti dışı olur hocam bootloader açarsanız TR cihazı ise
  12. ahmets1

Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Bir şey olmaz hocam açık bootloader da ben sorun yaşamadım bu arada cihazınız global mi çin mi hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın
  13. ahmets1

Yardım Samsung a33 5g oneui 8 nasıl bootloader kilidi açılır

Elimdeki Samsung A36 5G den baktım geliştirici Seçenekleri bölümünde kaldırmışlar OEM kilidi açmayı
  14. ahmets1

Yardım Samsung a33 5g oneui 8 nasıl bootloader kilidi açılır

Açılmaz zorlaştı kilit işi Avrupa Birliği el attı
  15. ahmets1

Soru Xiaomi 17 kullanan arkadaşlar, cihaz hakkında bilgi verir misiniz. Almayı düşünüyorumda. Rica etsem yardımcı olur musunuz.

Öyle hocam teknoloji yetişmek zor infinix note 30 kullandım 3 sene sattım note 13 pro 5g çin cihazı aldım bilmeden rezil ediyordu beni aramalarda çekmiyordu güncelleme den geçtim onu da sattım 1778341675 Hayırlı olsun hocam da 6 bin de az değil doğrudur da çin cihazları global aynı fiyat resmen...
Üst Alt