Soru Bootloader Kilidi Sonrası Uygulamalarda Sorun Olur mu

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.206.0
Telefon Modeli
Xiaomi 14t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Bootloader kilidi Açmama Az kaldı 30 saat kalmış Whatsapp Akbank Enpara da sorun yaşar mıyım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bankalar sorun olmaz. Eğer geçmişte modlu whatsapp kullandıysanız kara listeye girmişsiniz demektir ve kilit açık cihazlarda whatsapp oturumu açamazsınız. Örnek olarak benim numaram kara listede kilit açık cihazlarda whatsapp oturumu açamıyorum. Bu durum yoksa sorun yaşamazsınız.

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Bankalar sorun olmaz. Eğer geçmişte modlu whatsapp kullandıysanız kara listeye girmişsiniz demektir ve kilit açık cihazlarda whatsapp oturumu açamazsınız. Örnek olarak benim numaram kara listede kilit açık cihazlarda whatsapp oturumu açamıyorum. Bu durum yoksa sorun yaşamazsınız.
Teşekkür ederim sağolun hocam daha önce whatsapp modlu kullanmadım hiç normal indirdim kullandım

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Hocam akbank aktivasyon hatası veriyor giriş yaptığım zaman

Oyla:

ahmets1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami 14t
Konular
3
Hocam sorun çözüldü hallettim herşey giriyor rahatça aktivasyon olayından da kurtuldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidini nasıl açtınız? Sms gelmiyor?
Cuma günü aldım izni ben community kontajen dolu deli bende geliştirici seçenekleri açıp mi kilit ekrana geldim hesabı ekle dedim ekledi ben sms sorunu yaşamadım mi unlock uygulamadan telefon no mu ekledim

Oyla:

Archelot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orkun
Cihazım
Redmi N3 Pro
Konular
4
Hocam sorun çözüldü hallettim herşey giriyor rahatça aktivasyon olayından da kurtuldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cuma günü aldım izni ben community kontajen dolu deli bende geliştirici seçenekleri açıp mi kilit ekrana geldim hesabı ekle dedim ekledi ben sms sorunu yaşamadım mi unlock uygulamadan telefon no mu ekledim
Eklemeyi demiyorum hocam. Cihazın kilidini açarken sms ile doğrulama istiyor
Cihazın kilidini açtınız mı?

Oyla:
Üst Alt