Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Plakalamak ( imei atmak )
Telefonculara direk imei sorduğunuzda genelde yok çekiyorlar güvenlik sebebi ile ama telefonun plakasını değiştirmeyi sorduğunuzda daha olumlu yaklaşıyorlar ondan öyle yazdım genelde internette yazılarda da geçerli...
12.5 sürümüne plaka atilamiyordu ben yaptırırken...
1 yıldan uzun süredir kullandığım mi 11 ultra cihazım dün durduk yere kendiliğinden kapandı.
geçen yıl ekim ayı sonunda arkadaşıma aldırmış sonra ondan ben almıştım.
Eylül ayında hat süresi bittiği için Ankara da henüz Eylül ayında mi 11 ultra ya sürüm düşürerek imei yapan yer yoktu taki macit...
Benimde cihazım dün birden bire kapandı hiç bir tepki vermiyor.
Ankaradayım biraz önce bildiğim bir servise bıraktım bekliyorum. Siz ne yaptınız düzeldi mi nasıl çözdünüz?
keşke öyle olsaydı hocam. dağıtım filan olmayacakmış. saat 11 gibi yurtiçi kargo mesaj attı." kargonuzun teslim birimi değişmiştir. teslimatı2 gün içinde yapılacaktır" diye.
üzüldüm
dün akşam market bölümünden m365 pro siparişi verdim. benim için delilik gibi bişe. iki çocukluyum kiracıyım. maaşımın üstünde bir alet. araba ve motosiklet almak hayal bari böyle bir şeye sahip olayım istedim kısa bir tatilim var bikaç gün sonra. bari unutulmaz olsun.
birkaç sorum olacak...
aynı sorun var , fastboot ile flashlama olayını okudum.
flash yaptığımda hata veriyor.
telefonun botloder kilidi varken flash uygulaması işe yaramıyor mu acaba ?