ahmetkrmn kullanıcısının son içeriği

1. ahmetkrmn

Soru SD kartı dahili hafıza yapamadım artık SD kartı okumuyor

cihazıma sd card takmıştım bir süre harici olarak kullandım fakat Spotify müziklerim SD karta kayıtlı oluyordu ve arada saçma sapan hatalar verip SD kartı görmüyordu aynı hata tekrar tekrar olunca SD kartı dahili yapmaya karar verdim biçimlendir dedim fakat sonra hiçbir şey olmadı SD kartı...
  2. ahmetkrmn

Çözüldü Alarm Çalmıyor

ilk aldığım zamanlarda alarmlar çalıyordu hiçbir sıkıntısı yoktu fakat ne oldu bilmiyorum ama alarmlarım çalmıyor evet çalmıyor kaçırdın diye bi bildirim yok hatta bildirim bile yok sadece alarmın açık olduğunu belli eden simge var telefonu da teknosadan aldım global rom
  3. ahmetkrmn

Redmi Note 8 Pro android 10 kararlı güncellemesi

cihazıma android 10 güncellemesi geldi, batarya
  4. ahmetkrmn

Yardım web de video izlerken köşelerde turuncu çizgi çıkması

redmi note 8 pro cihazımda internette (chrome kullanıyorum) video, dizi izlerken tam ekrana aldığım zaman köşelerde turuncu bir çizgi oluşuyor. bunun o siteden dolayı olduğunu sanıyordum fakat başka bir siteye girdiğimde aynı sorun ile karşılaştım. sorunun sebebi nedir? varsa çözümü...
  5. ahmetkrmn

Yardım Bildirim paneli wifi kısayolu geç tepki veriyor

Arkadaşlar telefonu alalı 2 3 ay oluyor ilk aldığımdan beri bu bildirim panelindeki wi-fi kısayolu biraz geç tepki veriyor. Bu sadece bende değil çoğu cihazda böyle. Bir bilgisi olan varmı sebebini veya çözümünü?
  6. ahmetkrmn

Yardım .thumbnails

Arkadaşlar bu DCIM klasöründeki .thumbnails klasörü var. Ben usbden telefona 1600 küsur fotoğraf aktardım ilk aldığımda, bir hafta sonra fotoğraf sayısı 3000 e çıktı. Instagram vb. uygulamalarda falan orijinal fotoğrafı bulamıyorum. Hep yamuk ve pikselli fotoğraflar oluyor. Ben bu klasörü...
  7. ahmetkrmn

Yardım Pop- Up Shazam Kısayolu (Bildirim Paneli)

Arkadaşlar merhaba, bu shazam uygulamasının kısayolu var bildirim panelinde, o bende soluk bir renk ile gözüküyor ve çalışmıyor. Aslında çalışıyor ama kaldırıp yeniden eklersen, yeniden eklesen bile bir süre sonra yeniden aynı şey oluyor. Sebebi ne bunun? Sadece bende olmuyor
  8. ahmetkrmn

Çözüldü MIUI 11 bildirim panelindeki yuvarlak simge

Arkadaşlar resmi note 8 pro da bildirim panelimde yuvarlak bir simge var ve altı bir çizgi ile dolu. Bu simge ne işe yarıyor? (Mobil veri kullanımının yanında.)
Üst Alt