ahmetkboz kullanıcısının son içeriği

1. ahmetkboz

Yardım Mi 6 Bluetooth kesilmesi

Mi 6 cihazim ilk defa Bluetooth kulaklık aldım taotronics soundsurge 85 çok memnunum fakat wifi ile Bluetooth açikken kesiliyor sürekli ses çok sinir bozucu asla kullanılmıyor wifi açikken bunu nasil çözerim xiaomi.eu 20.6.18 son sürümdeyim başka cihazlarda denedim böyle bir sorun yok sadece mi...
  2. ahmetkboz

Sohbet 400 tl Bluetooth Kulaklık

400 tl bütçem var 500 e kadar çıkabilirim , Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Arıyorum Anker Life q10 ve taotronics soundsurge 85 arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum iyi senelerrrr....
  3. ahmetkboz

Çözüldü mi 6 persist.img

persist.img mi 6 için atabilirmisiniz paranoid andrioid için sensörler çalışmıyor
  4. ahmetkboz

Çözüldü pixel experience rom yüklerken hata

pixel experince yüklerken persist ve vendor hatası alıyorum romu yüklediğimde telefon açılmıyor yardım edermsiniz
  5. ahmetkboz

Yardım Redmi note 9 mi kilit açma durumu

Mi kilit açma durumu nda request parameter eror hatası alıyorum mi hesabından kaç defa gir çık yaptım ama değişen birşey yok daha önce 4 adet cihazın kilidini açmıştım hesaptan gir çık yapınca düzelmesi lazım fakat bu cihazda işe yaramıyor ne yapmalı ?
  6. ahmetkboz

Yardım Resmi note 9 arama sırasında siyah ekran

Merhaba resmi note 9 cihazımda son gelen güncelleme sonrası proximity sensör çalışmıyor herşeyi denedim kişi arayınca telefonu açar açmaz teelfon kitleniyor siyah ekranda kalıyor
  7. ahmetkboz

Çözüldü Redmi note 9 proximity sensor hatası

Hocalarım iyi akşamlar redmi note 9 google arama kişilerinde telefonla arama yapilinca telefon kitleniyor karşi taraf kapatana kadar telefon açilmiyor siyah ekran oluyor proximity sensor testi yapiyorum 0.0 da tepki vermiyor
  8. ahmetkboz

Yardım Resmi note 8 pro IMEI gidermi?

Resmi note 8 pro bootloader kilidi açık fastboot rom yüklü telefonun içinden fabrika ayarlarına dönersek IMEI gidermi acill??
  9. ahmetkboz

Çözüldü mi note 10 fastboot ta kaldı

fastboot ta kaldı rom atarken ne yapmalı *
  10. ahmetkboz

Soru Youtube vanced te reklam ??

Youtube vanched bile bozmuş arkadaş bugün reklam çıktı karşıma video izlerken çıkmıyor çok sıkıntı değil ama şaşırdım gorunce en son youtube da 2 sene once reklam gordum :)):))
  11. ahmetkboz

Soru Android için fotoğraf edit önerisi

Selamlar android üzerinden bir fotoğrafi başka bir fotoğrafin üzerine export edicek edit uygulaması lazim bildiğiniz güzel uygulama varmidir arkadaşlar ücretlide olur fark etmez
  12. ahmetkboz

Sohbet Pc toplama fikir alışverişi

Öncelikle tekrardan selamlar hocalarım Benim derdim şu herşey dahil toplam 10.000 tl ye masaüstü game pc toplayacağım 2000tl civarına monitör klavye mouse hazır. Kasaya gelirsek İşlemci:Amd ryzen 5 3600 Anakart:Gigabyte B450m S2h Ram: Corshair Vengeance 2x8gb 3000mhz Ekran...
  13. ahmetkboz

Yardım Magisk repo sıkıntısı

Magisk repo download kisminda youtube vanched dark theme çıkmıyor sebebi nedir daha dün ayni magisk sürümünde çıkıyordu bunun sebebi nedir ve magisk hide son sürümde çıkmiyor 20.3 zip flashladim şuan hide var
  14. ahmetkboz

Yardım Magisk hide gözükmüyor

Magisk 20.4 son versiyon yüklü magisk hide a giremiyorum başka bağlanti içeren uygulamadan girmeye çaliştim magisk i aciyor hide yok menulerde ( magiski kaldirip tekrar kurdum bu versiyonda
  15. ahmetkboz

Yardım Mi hesabına girilmiyor

Redmi note 8 pro cihazda mi hesabi bagli degildi hesap acip baglamak istedigimizde baglanmiyor (hesap var pcden giris yaptik , telefonu kapat aç yaptik , telefonda hicbir hesap acik degil )
Üst Alt