ahmetkboz kullanıcısının son içeriği

1. ahmetkboz

Çözüldü Redmi note 9 proximity sensor hatası

Videodaki adımlara ek en sonunda telefonu yeniden başlattım düzeldi
  2. ahmetkboz

Yardım Mi True Wireless Earbuds Basic 2 ses kesilme sorunu

merhaba sorun tam olarak nedir ve buna ilaveten televizyonla iletişimin nasıl olcağaını bilmiyorum yani sizce sorun hangi cihazda
  3. ahmetkboz

Yardım Mi 6 Bluetooth kesilmesi

Mi 6 cihazim ilk defa Bluetooth kulaklık aldım taotronics soundsurge 85 çok memnunum fakat wifi ile Bluetooth açikken kesiliyor sürekli ses çok sinir bozucu asla kullanılmıyor wifi açikken bunu nasil çözerim xiaomi.eu 20.6.18 son sürümdeyim başka cihazlarda denedim böyle bir sorun yok sadece mi...
  4. ahmetkboz

Sohbet 400 tl Bluetooth Kulaklık

Hocam ben hayatimda ilk defa aktif gürültü engelleme deniyorum , böyle bişey görmedim hayatimda nefes almami bile engelliyor malum kulaklik etraftan o kadar soyutluyorki kendi parmak şıklatmamın sesi yok ama titreşimi var çok farkli bir deneyimmiş tavsiye ederim 380 liraya ben çok memnun kaldım
  5. ahmetkboz

Sohbet 400 tl Bluetooth Kulaklık

400 tl bütçem var 500 e kadar çıkabilirim , Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Arıyorum Anker Life q10 ve taotronics soundsurge 85 arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum iyi senelerrrr....
  6. ahmetkboz

Çözüldü mi 6 persist.img

persist.img mi 6 için atabilirmisiniz paranoid andrioid için sensörler çalışmıyor
  7. ahmetkboz

Çözüldü pixel experience rom yüklerken hata

Sağolun hocam ama çözdüm twrp versiyonu ile ilgili bir sıkıntı varmış ariantwrp ile çözdüm teşekkürler
  8. ahmetkboz

Çözüldü pixel experience rom yüklerken hata

pixel experince yüklerken persist ve vendor hatası alıyorum romu yüklediğimde telefon açılmıyor yardım edermsiniz
  9. ahmetkboz

Yardım Mi6 20.6.18 miuipro?

Hocam selamlar bende mi 6 xiaomi.eu son 20.6.18 kullaniyorum fakat yeni rom arayışındayim miuipro inceleme fırsatım olmadı rus kaynakli olduğunu biliyorum ucretli olduğunu biliyorum ücret karşisinda karşıliğini verirmi acaba kullananiz varmidir ?
  10. ahmetkboz

Yardım Redmi note 9 mi kilit açma durumu

Mi kilit açma durumu nda request parameter eror hatası alıyorum mi hesabından kaç defa gir çık yaptım ama değişen birşey yok daha önce 4 adet cihazın kilidini açmıştım hesaptan gir çık yapınca düzelmesi lazım fakat bu cihazda işe yaramıyor ne yapmalı ?
  11. ahmetkboz

Yardım Resmi note 9 arama sırasında siyah ekran

Merhaba resmi note 9 cihazımda son gelen güncelleme sonrası proximity sensör çalışmıyor herşeyi denedim kişi arayınca telefonu açar açmaz teelfon kitleniyor siyah ekranda kalıyor
  12. ahmetkboz

Rehber Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

bendede aynı problem var driver için link verebilirmisiniz
  13. ahmetkboz

Çözüldü Redmi note 9 proximity sensor hatası

Hocalarım iyi akşamlar redmi note 9 google arama kişilerinde telefonla arama yapilinca telefon kitleniyor karşi taraf kapatana kadar telefon açilmiyor siyah ekran oluyor proximity sensor testi yapiyorum 0.0 da tepki vermiyor
  14. ahmetkboz

Yardım Resmi note 8 pro IMEI gidermi?

Yok hocam imei atılmış cihaza
  15. ahmetkboz

Yardım Resmi note 8 pro IMEI gidermi?

Resmi note 8 pro bootloader kilidi açık fastboot rom yüklü telefonun içinden fabrika ayarlarına dönersek IMEI gidermi acill??
Üst Alt