Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Direnç kayıtlı Redmi Note 12 Pro 5G telefon aldım. Telefonu aldığımda plaka işlemini yapmak için kullanılan "ENG" rom SMOMİXX rom yüklüydü. Bootloader kilidini açıp mi flash ile 14.0.6.0 SMOMİXM rom yükledim. Bu romu yükledikten sonra NFC kullanamamaya başladım. Menüde NFC var ama...
Merhaba arkadaşlar, bundan önce Eu 12.5.4.0 sürümünü kullanıyordum onda bu sorun yoktu. L1 sertifikası vardı ve sorunsuz bir şekilde Netflixte Full Hd izleyebiliyordum. Eu 12.0.9 sürümüne geçtim ilk başta safetynet'ten kaynaklandığını düşündüğüm için cihazı sertifikalı yaptım ama L1 geri...
Ota'dan gelen güncelleme tam rom değil üzerine kurulduğu için yani yama gibi düşünün, twrp bu işlemi yapamıyor telefon bootloopa düşüyor. Siz tam romu indirip yani sitede yayınlanan recovery romu indirip twrpden flaşlayacaksınız
İmei atılmış cihazlarda eğer recovery stock değilde custom ise yani twrp kurulu ise güncellemeyi ota üzerinden yaparsanız twrp uçar telefon bootloopa düşer. Twrp kurulu olan cihazlarda tam rom kurulumu yapılması gerekir yani linkler yayınlanınca recovery rom indirip twrp üzerinden flaşlamanız...