ahmetkartal kullanıcısının son içeriği

1. ahmetkartal

Yardım NFC Sorunu

Merhaba, Direnç kayıtlı Redmi Note 12 Pro 5G telefon aldım. Telefonu aldığımda plaka işlemini yapmak için kullanılan "ENG" rom SMOMİXX rom yüklüydü. Bootloader kilidini açıp mi flash ile 14.0.6.0 SMOMİXM rom yükledim. Bu romu yükledikten sonra NFC kullanamamaya başladım. Menüde NFC var ama...
  2. ahmetkartal

Yardım Widevine L1 Sertifikası

Merhaba arkadaşlar, bundan önce Eu 12.5.4.0 sürümünü kullanıyordum onda bu sorun yoktu. L1 sertifikası vardı ve sorunsuz bir şekilde Netflixte Full Hd izleyebiliyordum. Eu 12.0.9 sürümüne geçtim ilk başta safetynet'ten kaynaklandığını düşündüğüm için cihazı sertifikalı yaptım ama L1 geri...
  3. ahmetkartal

MIUI 11 REDMI 6 PRO MIUI11 xiaomi.eu HM6ProV11.0.3.0.PDICNXM

Bu note 6 pro değil redmi 6 pro romu
  4. ahmetkartal

Yardım Mi9Se MIUI 11 güncelleme sorunu

Dosyayı hangi klasöre attıysan iyice bi bakmanı tavsiye ederim. Sende zaten eu beta kuruluymuş aslında sorun olmaması lazım
  5. ahmetkartal

Senin indirdiğin rom custom rom. EU rom indirmişsin. Şuan telefonda kurulu olan rom hangisi peki globalmiydi bunu yüklemeden önce
  6. ahmetkartal

Hangi linkten indirdin bana gönderebilirmisin
  7. ahmetkartal

Romu nereden indirdin? Güncelleyiciden mi indirdin
  8. ahmetkartal

Yardım Mi9 SE OTA Güncelleme Alma

Ota'dan gelen güncelleme tam rom değil üzerine kurulduğu için yani yama gibi düşünün, twrp bu işlemi yapamıyor telefon bootloopa düşüyor. Siz tam romu indirip yani sitede yayınlanan recovery romu indirip twrpden flaşlayacaksınız
  9. ahmetkartal

Yardım Mi9 SE OTA Güncelleme Alma

Twrp yüklü ise tam rom indirip twrpden kurman gerekiyor. Twrp yerine orjinal recovery dönersen imei uçabilir
  10. ahmetkartal

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

İmei atılmış cihazlarda eğer recovery stock değilde custom ise yani twrp kurulu ise güncellemeyi ota üzerinden yaparsanız twrp uçar telefon bootloopa düşer. Twrp kurulu olan cihazlarda tam rom kurulumu yapılması gerekir yani linkler yayınlanınca recovery rom indirip twrp üzerinden flaşlamanız...
  11. ahmetkartal

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi Room MIUI v10 V10.3.6.0 Custom Rom

Dosya hatalı inmiş olabilir. Rom dosyasını yeniden indirip deneyin.
  12. ahmetkartal

Soru Çin Sürümde Globalde Ki Gibi Türkçe Dil Mevcut Mu ?

Çin sürümünde latin alfabesi olarak yalnızca ingilizce var diğer diller çin ve türevleri
  13. ahmetkartal

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Evet ota yazanı indirip güncelleyiciden 3 noktaya tıklayıp güncelleme paketini seç diyerek indirdiğiniz dosyayı göstererek yükleme yapabilirsiniz
  14. ahmetkartal

Yardım Garantili Note 7 mi, Garantisiz Mi 9T mi?

O iş artık çocuk oyuncağına döndü. Ayrıca kullanımda herhangi bir sıkıntısı yok imei işinin
Üst Alt