ahmetcngz kullanıcısının son içeriği

1. ahmetcngz

Yardım Poco X6 Pro HyperOS 2.0 Kurulumda Sıkıntı Çıkarır mı?

Bana da tam tersi gibi geliyor hocam bende de note 13 pro 5g var. İlginç.
  2. ahmetcngz

Çözüldü Manuel güncelleme yapamıyorum

Dosya recovery halini yüklediniz ve cihazınızdaki rom'u ayarlar üzerinden yüklediniz değil mi?
  3. ahmetcngz

Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G'de kaç SIM girişi var?

Zaten e-SIM bütün cihazlarda böyle nerdeyse, marka ile ilgili değil.
  4. ahmetcngz

Çözüldü Redmi Note 13 Pro 5G'de kaç SIM girişi var?

Hayır, e-sım açtığınızda sim 2 devre dışı kalır e sım kullanmadığınızda sim 2'yi tekrar kullanabilirsiniz.
  5. ahmetcngz

Soru Sizce Nasıl olurdu?

Ayrı ayrı olmak zorunda zaten birçok bölgede bulunduğu için ama farklılıklar bariz şekilde var bu farklılıklar olmasa keşke hepsi hemen hemen aynı olsa. Mesela china ile global arası dağlar kadar fark var, Endonezya'daki mi mesajlaşma global'de de olmalı.
  6. ahmetcngz

Yardım Redmi telefonlar neden şarj hızı fabrika verisindeki gibi şarj olmuyor?

Benim de aynı telefon var. O veriler hep telefon kapalıyken, ortam sıcaklığı düşükken vs. Yapılıyor. Veriler hemen hemen doğru, benim cihazım da ortalama 50-55dk'da 0-100 arası şarj oluyor. Sizin şarj cihazınızda bir sorun olabilir veya telefonu sıcakken vs. Şarja takıyorsanız ve wi-fi vs açık...
  7. ahmetcngz

Soru En stabil ROM hangisidir?

Genel olarak globallerde hemen hemen aynı, bence en stabili global ya da tavyan. Çok sıkıntı çıkıyor hocam ingilizce rom bir de çoğu uygulama çin telefonu ingilizce yapsanız bile sürekli saçma sapan çince uygulamalardan bildirimler geliyor WhatsApp felan sürekli saçmalıyor.
  8. ahmetcngz

Tavsiye 16-17K telefon önerileriniz nedir?

X6 Pro zaten distribütör garantili hocam ama PTT'den almayın sanırım PTT AVM'den baktınız onda yurtdışı satıldığı için ithalatçı garantili diyor. Eğer çok sık oyun oynuyorsanız X6 pro, daha çok gündelik olsun, çoğu şeyde beni memnun etsin diyorsanız ve pek oyun oynarmıyorsanız a55 veya honor 200...
  9. ahmetcngz

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

H.kadioglu hocama özel mesaj atabilirsiniz.
  10. ahmetcngz

Yardım Note 14 Pro+ HK

Yurt dışı 18 bin verene kadar gidin a55 felan alın hocam daha iyi. 18 bin çok fazla, en fazla 15 bin.
  11. ahmetcngz

Soru Hyper 2.0 a geçmeli miyim?

Geçin hocam zaten china romdasınız bootloader açmaya izin vermiyor. Belki güncellemelerle bootloader şartları değişecek dendi belki açarsınız.
  12. ahmetcngz

Soru Note 13 pro 5G ısınma

Normal, hızlı şarjla ettiği için ısınıyor.
  13. ahmetcngz

HyperOS POCO X6 Pro Endonezya Rom OS1.0.7.0.UNLIDXM İndirme Bağlantısı

Hayır olmaz brick olur cihazınız. Bu siteden yükleyin. İstediğiniz romu seçip yükleyin. Fastboot indonezya istiyorsanız aşağı kaydırıp 1.0.14 olanı yükleyin HyperOS 2 Inndonezya fastboot'a gelmedi https://miuirom.org/phones/poco-x6-5g#Indonesia
  14. ahmetcngz

Yardım Çin romu hakkında yardım

Tam bilmiyorum ayarlardan gösteriyor yeni güncelleme kullanılabilir diye güncelleme geldiğinde ama kurmamıza izin veriyor mu bilmiyorum. Denemedim. Redmi modellerinin 4G destekliler dışında hepsi china gelme zaten hocam. Ben görmüştüm eu ama global olarak gözüküyordu china olarak değil, global...
Üst Alt