Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Aşağıdaki videodaki taktik ile xiaomi.eu hyperos Roma geçip sonra da aynı bu taktik ile hyperos India Roma geçebilir miyim? Telefon redmi note 13 pro 5g hyperos çin yüklü.
Merhabalar, elimde note 13 pro 5g china rom yüklü telefon var. Ancak bootloader açamıyorum çin cihazı olduğu için. Bu telefona bootloader kapalı hindistan rom yükleme yolu yok mudur ücretli unlock veya yetkili hesap kullanmadan?
Merhabalar, elimde redmi note 13 pro 5g var yeni aldım. Telefonda fake rom yok baktım eminim.Ancak bootloaderını açamıyorum. "The system is being upgraded please try again later"diyor. Bu sorunu çözebilen veya yardımcı olabilecek biri var mı?
Merhabalar. Redmi note 13 pro 5g var elimde China hyperOS yüklü(maalesef). Ben bu telefonun bl sini açmak istiyorum başarıp müracaat edebilirsem ettikten sonra sim kartı çıkartıp 1 hafta öyle bıraksam sorun olur mu?
Merhabalar. Redmi note 13 pro 5g kullanıyorum cihazıma hyperos yükledim ardından servis yok yazdığı için china hyperostaki modem dosyasını flashladım şebeke geldi ancak ses 5 saniyede bir donmaya başladı. Ne yapmam lazım? Elimde 14.0.15 china miui rom var bunu flashlasam bir şey olur mu? Cihazda...
Merhaba arkadaşlar. Redmi note 13 pro 5g kullanıyorum ve hyperOS EEA yükledim ancak ses takılıp duruyor. Bende global hyperOS'a geçmeyi düşünüyorum ancak fastboot hali olmadığı için aşağıdaki taktik ile geçebilir miyim? Veya başka yol var mıdır?
Merhabalar. Redmi note 13 pro 5g cihazıma hyperOS EEA rom indirdim. Ancak seste bir problem var oyunlarda vs. Hiç ses yok video müzik oynatırken de 5 saniyede bi 2 sn takılıp duruyor. Napmam lazım?
Merhabalar. Redmi note 13 pro kullanıyorum, bootloader açık. Cihaza hyperos geldi ancak recovery olarak geldi. Ben hyperos'u telefonuma recovery şeklinde yükleyebilir miyim? Yoksa fastboot halini mi beklemeliyim bootloader açık olduğu için?
Merhabalar, konuda birçok arkadaş bu sıkıntıyı yaşamış, bende böyle bir konu açayım dedim. Elimizde Redmi note 13 pro 5G cihaz var, cihaza global rom yüklüyoruz ancak şebeke gidiyor. Çözümü çok basit. China 14.0.17 ve minimal adb and fastboot programını indirin( indirirken klasör konumu soracak...
Merhabalar. Cihazıma global rom yükledim ancak mobil veri yok. Birçok konuda ise çin romun içindeki modem dosyasını yükleyin sorun çözülüyor denendi dendi. Ancak nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Detaylıca anlatabilecek varmı brick olsun istemiyorum. Not: TWRP daha çıkmadı.
Merhaba, biliyorsunuz dün Redmi Note 13 serisi globalde tanıtıdı. Bende şu an Çin varyantı var ve bu telefon globale eSIM destekli ve 2. SIM hafıza kartı ve SIM destekli olarak çıkmış ancak benim telefonda desteği yok. Ben Hindistan ve Çin hariç hangi ROM'u yüklersem yükleyeyim eSIM çıkıyor ve...
Merhabalar, cihazımda eu rom var ve türkiye romu kurmak istiyorum. Yapabilir miyim böyle bir şey mümkün mü. NOT: Cihazda TWRP yok ve yayınlanmadı da. Bilgisayar üzerinden mi flash ile yapabilir miyim?