Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sarj kablosunu kayıb ettim yenisi alıcam ama ya adaptör ile satılıyor tek satılanlar da güvenemedim
Bu site gerçek mi sayfası mı çakma mı bilginiz varmı ve turbo sarj özelliği olan baska da önerebilir siniz
Mi Şarj Aletleri
Bu siteyi buldum gerçek mi Türkiye sayfası mı acaba ve alırsam garanti...
6 ay önce durduk yere bozulan telefonu dava sonucu yeni cihaz aldım sıfır bunda da bu özelliği çalışmıyor. Ögret kısmında çalışıyor ama ana ekranda olmuyor
Garanti den bozuk telefonu aldım ücret yerine telefonun kapağı açık miş lastiği çıkarınca fark ettim teknik servis evime bı Hayli uzak herhangi bir telefoncu dan sadece kapağı taktirsam Garanti den sorun olur mu
1649764527
Tam olarak yazmamışım telefon bozuktu ücret iadesi verilcekti bende bozuk...
Başlık da yazdığım gibi bu gün izmir Tüketici Hakem Heyetine genpa teknik servisini şikayet etmek için gidicem sebebi ise garantisi devam eden poco x3 pro cihazımın görünür de hiç bir zararı olmaması zaten cihazın sıfır olması hiç düşürme vesaire de olmadı bir gün durduk yere açılmadı bende...
Öncelikle adminlerden ve mod lardan özür dilerim şuan ki cihazım berbat ondan dolayı aynı şeyleri paylaşabiliyor yada tıklıyorum atmıyor bende bida tıklıyorum iki defa atıyor falan Konuya gelirsek Genpa teknik servis canlı desteğe gün boyunca ulaşmaya çalıştım ancak cevap verilmedi bir kac kez...
Poco X3 pro cihazım gece yanıma koymuş yatıyordum saat 3 gibi kalkıp saate baktım yeri yattım o sırada çalışıyor du sabah olduğunda telefondan tamamen çalışmayı bırakmış ne şarj oluyor ne herhangi bir işaret güç ışığı da yanmıyor acil yardım eder misiniz
1648700049
Recovery mod bile açılmıyor
8-9 aydır poco x3 pro kullanıyorum memnunum pek bir sorun yok ancak TR rom yüzünde MIUI 13 indiremiyorum ve daha garantisi var. Dosya ismi değiştirme yolu ile rom atarsam garantisi gider mi çünkü MIUI 13 güncellemesini gerçekten çok bekliyordum çıktı ama Türkiye ye yok ve tr romu diğer romlara...