Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şimdi jarz ederken kablo oynuyor yani şöyle adaptörü kablosuna taktığım zaman oynuyor kablo adaptörü felan orjinal kablosu oynadımı telefonu jarz edmiyor etse bile normal jarz hızlı jarz edmiyor bantlamayı denedim ama normal jarz ediyor yazıyor ana ekranda dedim telde belki sorun...
Arkadaşlar şimdi jarz ederken kablo oynuyor yani şöyle adaptörü kablosuna taktığım zaman oynuyor kablo adaptörü felan orjinal kablosu oynadımı telefonu jarz edmiyor etse bile normal jarz hızlı jarz edmiyor bantlamayı denedim ama normal jarz ediyor yazıyor ana ekranda dedim telde belki sorun...
Arkadaşlar şimdi 3 gün önce a101 den airdots aldım 140 tl bi sorun çıktı ilk önce sol kulaklık doluyor değişik bi sorun geri vercem ama fişini kaybettim kaşe bastırdım garantiye vercem ama sordum nereye vermem lazım diye dedilerki xiaomiyi ara diye numarasını biliyormusun nasıl ulaşıp sorabilirim
Akradaşlar acill merka ettim a101 den 2 gün önce airdots aldım şimdi 2 sorum olcak cevaplarsanız sevinirim 1 soru 2 yıl garantili diyor şimdi kaşe bastırdım şimdi garantiye götürebiliyoruz değilmi kaşeli diye tarihde yazdım 2 sorum ise ben kulaklığı aldığımda ilk başta soldaki doluyor neden aynı...