Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu kapat. Ses açma + güç modu aynı anda bas. Gelen ekrandan reboot u seç. (Tuşlarla) sonraki açılan ekrandan reboot yo system i seç. Telefon yeniden başlayacak. Sanırım işe yarar.
Ben Xiaomi Türkiye garantili almıştım. Geçen sene arkadaş Qcy T13 Anc almıştı. Onu benim telefonda denedim. Sorunsuz çalışmıştı. O sırada telefondaki yazılım global 11.0.6.0. Sanırım ilk etap bu rom geçişi olacak.
Ben de Global 12.5.8 var. Çalışmıyor. Global 12.5.5'de de çalışmamıştı. Kulaklığı ilk aldığımda arkadaşın aynı model telefonunda (global 11.0.6.0 sürüm rom) da denedim çalışmıştı. Belki o sürüme de döndürmeyi deneyebilirim. Muhtemelen hafta sonu denerim. Haber ederim denediğimde.
Gelişmiş seçeneklerdeki Bluetooth ayarlarını, uygulamalardaki Bluetooth yazılımını sıfırlamayı ya da ayarlardaki "wifi, mobil ağları ve Bluetooth'u sıfırlama" kısımlarına baktın mı ?
Kimisinde işe yarıyor. .
*Geliştirici seçeneklerini aç.
Foto da avrcp yazanı 1.6, map sürümü yazanı da 1.4 yapıp telefonu tekrar başlat.
*Olmazsa, Bluetooth listesinden aygıtı unut deyip tekrar bağlanmaya çalış.
*O da olmazsa ayarlardan uygulamaları yönet i bul. Sağ üst köşedeki üç noktadan tüm uygulamaları gösteri...
Qcy Ht05 Anc marka/model kulaklığı telefonunda sorunsuz bir şekilde kullanan Note 8 pro sahibi varsa hangi ROM u kullandığını paylaşabilir mi ?
Ben Global 12.5.8 kullanıyorum. Kulaklık bu rom da çalışmıyor. Yani her iki kulaklık aktifken ses donması, sesin gelmemesi, gecikmesi gibi durumlar...
Telefonda Global 12.5.8 rom kullanıyorum. Bu Rom u yüklemek bir fark yaratır mı ? Ya da Bluetooth cihazlar ile çalışması uyumlu olan başka bir rom önerir misiniz ?
Merhaba.
Cihazda global 12.5.8 Rom yüklü. Başka marka ve model telefonlarda kulaklık sorunsuz çalışırken note 8 pro da bahsi geçen versiyonda çalışmıyor. Tek kulaklık bağlıyken sorunsuz. Her ikisi bağlanınca ses de kesilme-donma oluyor.12.0.5.0 versiyonda da denedim olmadı. Elimde bulunan Xiaomi...
Merhaba. Telefonu en son 11.0.6 versiyonuna güncelledim. Uzunca zamandır bu şekilde kullanıyorum. Daha sonrasında çıkan güncellemeleri yüklemedim. Benim için hız, pil performansı ve kararlılık önemli. Bunun dışında gelen ek yenilikleri pek önemsemiyorum.
Son olarak 12.0.8.0 geldi. Bu sürüm ya...