Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm bende yurtdışı x3 64gb var takas olarak p20 pro teklifi geldi güncelleme vs umrumda değil fazla param yok biraz kibar ve kamerası iyi cihaz arıyorum sizce alınırmı p20 pro
Selamın aleyküm 6000tl bütcem var eski bir amiral gemisi telefon almakmı mantıklı yoksa yeni orta segment bi telefon almakmı cihaz önerilerinizi bekliyorum
Selamın aleyküm Pocox3 kullanıyorum 2.el max 5500tl ye hangi telefonu önerirsiniz daha önce redmi note11s kullanıyodum kibar hafif di onun gibi bişey arıyorum amoled ekran olması lazım teşekkürler
Selamın aleyküm bu gün 11s aldım fakat üst hoparlör alttakine göre bariz belli kalitesiz ve sesi az sizdedemi öyle yoksa bi ayarımı var birde aldığım adam sıfırlama yapabilirsin ama güncelleme yaparsan imei gider dedi ben nasıl Endonezya rom kuracam o zaman bu cihaza
Selamın aleyküm redmi note 11s yada 10s mi11lite birde redmi note10 pro hepside sıfır ve yurtdışı olacak sizce hangisini almalıyım kronik sorunu olmayan hangisi olursa olsun sadece Endonezya rom yükleyip kullanıyorum o kadar oyun oynamam kamerası iyi olan şarjı uzun giden en önemlisi sesi yüksek...
Selamın aleyküm 10pro aldım bu gün ama arka kapakta ce vs hicbir yazı yok sadece redmi yazıyor turuncu renk bu ne anlama geliyor birde rom yüklerken hangisini yuklucem kod adı ne
Selamın Aleyküm telefonumda 900 den fazla şarkı var kendi müzik çalarını beyenmiyorum ve son güncellemeyle bozuldu karışık çalmayı seçtiğimde karışık değil bi alttaki müziği çalıyor reklamsız ücretsiz sade bir müzik çalar söylermisiniz ben bulamadım da teşekkürler.
Sa mi flash ile Endonezya 12.5.6 kurdum açılır açılmaz twrp yükleyip root attım play store otomatik güncellemelerini kapattım ters bi iş yapmamama rağmen resimdeki hatayı alıyorum 12.5 sürümünde sorunsuz kullanıyorum 12.6 da oluyo micro g kurmadan bu sorunu nasıl halledebilirim. Teşekkürler.
Sa telefonu alalı 1 hafta oldu aldığım gün Endonezya 12.5.5 yükledim o zamandan beri android sistemi hala çok şarj yiyor neden acaba ne yapabilirim.Teşekkürler
Sa 2.el poco x3 aldım imei kaydı yapılmamış bl kilidi açılmamış her 2 hattında süresi dolmuş şebekem çekmiyor bu şekilde nasıl bl kilidi açabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz.Cihaz elimde kaldı
Sa cihazıma adb shell komutuyla imai repair deneyeceğim ama daha yolun başında takıldım kaldım adb shell koutu yazdığımda error: no devices / emilators found hatası alıyorum tüm driverleri yükledim usb hata ayıklama açık pc den telefonu görüp dosya aktarabiliyorum ama mi pc suite ile denedim...
Sa uzun aradan sonra tekrar mi9se ile geri dönüş yaptım sitede aradım ama bulamadım kusura bakmayın miui 12.0.4 global sürümü için çalışan sorunsuz gcam ve dolby linki atarmısınız.
Sa redmi note8 ve mi9t imei kayıtlı cihazım var mi9tye o kadar çok rom denedim hiçbir sorun çıkarmadı ama note8 de 3 kere rom değiştirdim hepsindede cihazım imei kopyalandığı tespit ediliyor ilk başka inanamadım ama şuan stock romdayım sorun yok bilen varmı acaba çünkü stock rom kullanmak...