Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar. Cihazımı geçen sene kasım ayında almıştım şu son 2-3 aydır beni çileden çıkartıyor. Wifi de sürekli kopma yaşıyorum ama bu tamamen telefonumla alakalı bir durum modem ile değil. Video felan izlerken bi anda sanki internet gitmiş gibi takılı kalıyor telefonu uçak moduna alıp...
Mi Note 3 telefonumu yeni güncelledim. Şuanda miui 12 mevcut. Ancak telefonumun bölgesi çin olarak gözüküyor ve değiştirilmiyor. Bunun nedeni nedir ve çözümü varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim.
Telefonuma root atmak isterken bozmuştum. Kendi çabalarımla telefonuma rom atıp tekrardan rootlamıştım. Sorum şu. Şuan telefonum rootlu ve şuanki sürümü Global 11.0.3. Telefonumda şuan 11.0.5.0 güncellemesi mevcut. Ben bu güncellemeyi yaparsam telefonumdaki root ve twrp tamamen kalkar mı...
Arkadaşlar herkese merhaba. Telefonumu magix ile rootlamıştım ve uzun süredir telefonumda miui güncellemesi mevcut. Bu guncellemeyi yaparsam telefondaki root gider mi? Ayriyeten başka bir sorum var. Telefonun orjinal romunu manuel olarak yüklesem yine root tamamen gider mi?
Arkadaşlar telefonun bootloader kilidini açıp twrp kurdum daha sonra root atmak için superuser zip doyası indirip bunu twrp ile kurdum rebootladığım zaman ise telefon bidaha hiç açılmadı. Mİ yazısı geliyor kendini otomatik rebootluor telefon sürekli böyle :( yok mu bunun bi çözümü lütfen...