Aelfwig kullanıcısının son içeriği

1. Aelfwig

Yardım Redmi 9T - NV Data is Corrupted

İnternetteki gruplardan Redmi 9T almıştım. Aldığım kişinin yazılımcısı imei repair işlemi yaptı. Imeiler en son sıfır olarak görünüyordu. Daha sonrasında telefonu yeniden başlattım. System bootlamak yerine twrp ekranına atıyordu. Tekrardan recovery rom flashladım. Bu da bir çözüm yolu olmadı...
  2. Aelfwig

Yardım Mi Note 10 Lite Şarj Soketinde Sorun

Arkadaşlar merhaba, 1 yıldan fazladır Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Cihazım imei atılmış durumda. Şöyle bir sorunum var. Şarj ederken bazen turbo şarj çalışmıyor ya da şarj kesilip tekrar tekrar başlıyor. Bilgisayara taktığımda bilgisayarım %90 oranda telefonumu görmüyor. Kabloyu tak çıkar...
  3. Aelfwig

Soru Mi Note 10 Lite için Miui Rehber ve Kişiler uygulaması var mı?

Merhaba arkadaşlar, şarj ve performans açısından etkisini incelemek için Miui Global 11.0.4 sürümünü kurdum. Google'ın kişiler ve telefon uygulaması geldi. Oldum olası sevmiyorum. Miui'nin kişiler ve telefon uygulamalarına daha fazla alışığım. İnternetten bir tane apk indirdim ve kurdum fakat...
  4. Aelfwig

Soru Mi Note 10 Lite ile ilgili bir sorum olacak

Merhaba arkadaşlar, 1-1.5 yıldır Mi 9 SE 6/128 global kullanmaktaydım. Cihazımdan memnundum. İstediğim gibi rom yükleyip yeni şeyleri deneyebiliyordum lakin bataryası 3000mah olduğu için yetersiz gelmeye başladı ve Mi Note 10 Lite 8/128 global satın aldım. Henüz bootloader kilidini açmadım...
  5. Aelfwig

Soru MIUI 11.2 EU ROM 20.1.9 Beta Sürümü

Arkadaşlar merhaba, aranızda başlıktaki sürümdeki ROM'u kullanan var mı? Cihazıma clean flash yaparak kurdum fakat animasyonlar olsun, cihazın çalışması olsun oldukça laglı bir şekilde gerçekleşiyor. Sizde durumlar nasıl? Son olarak bana hangi ROM'u önerirsiniz performans ve batarya açısından?
  6. Aelfwig

Yardım Mi 9SE Band20 ve 2G Çözüm Denemesi Yardımınız Gerekiyor

Kötülemek gibi algılamayın ama repair yapan kişiden kişiye göre değişmez. Birisi yapar daha fazla band kapanır, birisi yapar daha az kapanır ama her halükarda band 20 gider. Sizin sanırım bu testi yaptığınız yer operatörünüzün baz istasyonuna oldukça yakın. İsterseniz telefonuna Network Signal...
  7. Aelfwig

Yardım Mi 9 Se IMEI Recovery

Şu anki konu ile alakasız fakat bir şeyi merak ediyorum. TWRP değil de MIUI üzerinden fabrika ayarlarına geri aldığımızda bazı arkadaşlar attığımız IMEI adresinin uçtuğunu söylemişlerdi. Bu durumda cihaz tamamen stock ayarlara alınabilir mi? Yani eski IMEI'ler gelip cihazın bandları tekrar...
  8. Aelfwig

Soru Band 20

Arkadaşlar merhaba tekrardan, birkaç şey denedim. Öncelikle bir karşılaştırma yapabilmek adına IMEI repair işlemi yapan arkadaşlar cihazlarınız rootlu ise Network Signal Discovery uygulamasını indirip sağ üstteki 3 noktayı tıkladıktan sonra oradan "Lock Bands" seçip sonrasında ise "LTE"...
  9. Aelfwig

Soru Band 20

Turkcell'e geçebilirsiniz. Diğer operatörlere nazaran band 20 daha az kullanıyor diye biliyorum. Yabancı forumda konuyu açtım bu arada. Bakalım ne cevap verecekler. Yani cihaz donanımsal olarak bu bandlara sahip. IMEI repair işlemi sırasında bir şekilde tam olarak recovery mi düzgün alamıyoruz...
  10. Aelfwig

Soru Band 20

Yine full diş çekmiyordu fakat internette hiçbir sorun yaşamıyordum önceden. Şimdi arada bazı yerlerde şebekeyi tamamen algılamıyor, internet hiç çekmiyor. Bu kadar kötü bir durumla karşılacağımı bilseydim bu modelden almazdım. Hepsinde var. IMEI atıldıktan sonra yazılımsal olarak band 20 ve...
  11. Aelfwig

İpucu Play Store ve Diğer Yerlerde Yavaş İndirme Sorunu Çözümü

Abi çok sağolasın ya, ne zamandır bu sıkıntı vardı ve böyle aptalca bir şeyden dolayı olabileceğini sanmazdım. Varsayılan olarak açıkmış bende, sayende konuyu gördüm de kapadım.
  12. Aelfwig

Soru Band 20

Konuyu hortlatıyorum ama IMEI repair işleminden sonra benim telefonumun da 3G ve 4G'si iyi çekmemeye başladı. Bazen 10 numara çekerken başka yerde sayfalar yüklenmeyebiliyor. Önceki hız testine oranla zaten 3te 1 hızına düşmüş durumda. Ben çok dert etmiyordum ama bugün arkadaşın evinde...
  13. Aelfwig

Soru Mi9 se MIUI 11 yavaş mi

Ben de Mi 9 SE için temiz kurulum yapmıştım. Animasyonlar vs. laglıydı. Magisk yükledikten sonra sanki biraz daha akıcı oldu gibi.
  14. Aelfwig

Soru Mi Note 3 - FastBoot Kullanamıyorum

TWRP ile stock roma geçtim. Stock roma geçtikten sonra TWRP gitti bu arada. Bootloader kilidini kapatayım diyorum fakat ADB klasöründe CMD açıp herhangi bir komut yazdığımda tekrar fastboot ekranı gidiyor ve "Press any key to shutdown" yazıyor. Dediğiniz üzere Windows 7 64bit bir sistemde...
  15. Aelfwig

Soru Mi Note 3 - FastBoot Kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar, Mi Note 3 kullanıyordum ve telefon değiştirdiğim için bunu satılığa çıkartacağım. İlana koymadan önce garanti açısından sonradan sıkıntı çıkmasın diye cihazı varsayılan ayarlarına almak istedim. Bundan kastettiğim durum, > Global rom yüklemek > TWRP kaldırmak > OEM kilidini...
Üst Alt