Aelfwig kullanıcısının son içeriği

1. Aelfwig

Uygulama Mi Note 10 Lite GCam Önerisi

Paylaşım için teşekkürler. Verdiğiniz linkteki sürümden sonra yeni versiyonu çıkmış. Ben de onun linkini bırakayım. Dikkatimi çeken şu sorun çözülmüş. Sizin paylaştığınız versiyonda çekilen fotoğrafın boyutunu belirlediğimiz ayar, seçtiğimiz seçeneği kaydetmiyordu. Dolayısıyla en yüksek...
  2. Aelfwig

Yardım Redmi 9T - NV Data is Corrupted

Hocam ilk mesajımda da belirttiğim üzere bunu denedim. Bir işe yaramadı.
  3. Aelfwig

Bootloader kilidi açık. Cihaz stock recovery ekranında kalıyor ve nv data corrupted yazıyor bu ekranda. MIUI'yi bootlamıyor. Logo geliyor ama sonra reset atıp recovery ekranına dönüyor.
  4. Aelfwig

İnternetteki gruplardan Redmi 9T almıştım. Aldığım kişinin yazılımcısı imei repair işlemi yaptı. Imeiler en son sıfır olarak görünüyordu. Daha sonrasında telefonu yeniden başlattım. System bootlamak yerine twrp ekranına atıyordu. Tekrardan recovery rom flashladım. Bu da bir çözüm yolu olmadı...
  5. Aelfwig

Yardım Mi Note 10 Lite Şarj Soketinde Sorun

Teşekkür ederim, inceliyorum hocam.
  6. Aelfwig

Yardım Mi Note 10 Lite Şarj Soketinde Sorun

Arkadaşlar merhaba, 1 yıldan fazladır Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Cihazım imei atılmış durumda. Şöyle bir sorunum var. Şarj ederken bazen turbo şarj çalışmıyor ya da şarj kesilip tekrar tekrar başlıyor. Bilgisayara taktığımda bilgisayarım %90 oranda telefonumu görmüyor. Kabloyu tak çıkar...
  7. Aelfwig

Recovery Redmi Note 9 4G / Redmi 9T / Redmi 9 Power [ Lime ] [ Twrp 3.5 ]

İlk dosya olan Twrp-3.5.A10-lime'da dokunmatik çalışmıyor. Hiçbir butona basılmıyor. Üçüncü dosya ile Redmi 9T için MIUI EU rom kurmayı denedim fakat yüklemedi. İkinci dosya ile sorunsuz halledebildim. Teşekkür ederim konu için. Kendi tecrübelerimi anlatmak istedim.
  8. Aelfwig

Soru Dot OS hakkında ve birkaç sorum var

Şu saf android üzerindeki custom romları bir ben beğenemedim sanırım. Gerek galeri olsun, gerek dosya görüntüleyicisi, menüler vs. MIUI tarafında çok daha güzel görünüyor. Bunda elbette bir şeye alışmanın payı da vardır. Şu an Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Bundan önce Mi 9 SE kullanıyordum. Mi 9...
  9. Aelfwig

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Sormayın hocam. İnsanlardaki bu büyük telefon hastalığı nereden geliyor, anlayabilmiş değilim. Telefon dediğin taşınabilirlik açısından kolay olmalı. Android tarafında hiç düzgün küçük telefon yok. En son Mi 9 SE çıkmıştı, onu da şimdi bulamıyorum. Birçok marka var Android tarafında, ufak...
  10. Aelfwig

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Ben daha önceden Mi 9 SE kullanıyordum. Sonradan can sıkıntısına satıp Mi Note 10 Lite aldım. Mi 9 SE'nin ekran boyutu çok güzeldi. Ele tam oturuyordu. Mi Note 10 Lite büyük geliyor ve taşıması zor oluyor. Tek iyi yanı bataryasının 2-3 gün gitmesi. Mi 9 SE alayım dedim sıfır ama satan yok...
  11. Aelfwig

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Olduğum yerde kalayım ben hocam o zaman. Görsellik o kadar da önemli değil benim için.
  12. Aelfwig

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

11.0.8.0 eu kullanıyorum ben ve şarj konusunda çok memnunum. Oyun oynamam. Arada sırada video izlerim. Ekran genelde kapalıdır. 2.5 gün kadar gidiyor şarjım. Miui 12.5 nasıl hocam? Önerir misiniz? Miui 12 kullanıyordum fakat gerek hız konusunda gerekse şarj konusunda hiç memnun değildim. Ondan...
  13. Aelfwig

Vodafone Vodafone taahhütüm bitiyor

Benim de Vodafone taahhütüm bitiyor. Bana sundukları paketlere bakıyorum. Aşağı yukarı aynı şeyler için daha fazla para istiyorlar. Bu operatörlerin yeni müşterilere kıyak geçip mevcut müşterilerine geçirme huylarını anlayamıyorum. O yüzden her taahhüt sonrası operatör değiştiriyorum. Uygun...
  14. Aelfwig

Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Miui 11'e döndüm. Sonuçlarım nasıl?
  15. Aelfwig

Soru Mi Note 10 Lite için Miui Rehber ve Kişiler uygulaması var mı?

Ekran süresinden memnun musunuz hocam? Ben Miui 12 eu kullanıyordum en başta. Telefonu ilk aldığım zamanlardaki durumuna göre pil performansı düşmüştü. Sonra aosp bir rom kurdum. Onun da bazı fonksiyonlarından hoşlanmadım. Miui 11 daha çok hoşuma gidiyor. Daha seri çalışıyormuş gibi geliyor. Bu...
Üst Alt