adilalpman kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Xiaomi mi 8 mhl desteği.

Ne gibi "daha güzel" çözümler mesela? Kablosuzlarda Net***x görüntü aktarımı olmuyor çünkü...
  2. A

Yardım MI TV Box Android 4K İnternet Sorunu

Arkadaşlar Merhaba; Bundan 1-2 ay kadar önce evime bir MI TV Box Android 4K aldım. Cihazı açar açmaz güncellemesini yükledim. Ancak cihaz şu an ara ara (kablosuz olarak) bağlı olduğu kablo modemin wifi adını aniden görmez oluyor. Bu sırada modemin wifi adı diğer evdeki bağlı tv, laptop vs...
  3. A

Yardım Miui 12 - veri kısıtlaması sorunu ( Mi9)

İçinde "Mobil Veri" yazan yeşil butona basılı tutuyorum ama çıkan "Sim Kartlar & Mobil Ağlar" kısmında veri limiti yine yok Redmi Note 8'de... :$
  4. A

Yardım Mi8 VoLTE etkin ama görüşme esnasında kullanılmıyor

Bu link ölmüş maalesef... :(
  5. A

Mod Status Bar Logo Ekleme(Operatör Simgeleri) MIUI 9 Uyumlu

Merhaba; Şu logoyu da programa eklemeniz mümkün mü? Teşekkürler... wasntme~~ :$clap~~
  6. A

Yardım Xiaomi Mi6A Aktif Kapak

Arkadaşlar Merhaba; Mi6A cihazlarda aktif kapak özelliği var mıdır yani aktif kapak özelliği olan bir kılıf satın alıp sadece kapağı açarak çağrıları yanıtlama vb özelliğe sahip midir bu telefonlar?
  7. A

Soru Yüz Tanıma

Merhaba, Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim... Pekala, bölgeyi Hindistan yapıp Yüz Kilidini aktif edebilirsem, ardından Türkiye'ye geri aldığımda durum ne olacak? 1552784516 Bölge yi Hindistan a aldım ve yüz kilidi şimdi aktif oldu. Lakin bunun ürünün güncelleme alması vs...
  8. A

Soru Yüz Tanıma

Arkadaşlar Merhaba; Bugün eşime aldığımız Redmi 6A ile Xiaomi telefon dünyasına giriş yapmış buılunuyorum... :) Satıcı cihazı biz alırken cihazda parmak okuma özelliği olmadığını ama yüz tanıma özelliği olduğunu söyledi ama cihazı incelediğimde şu an üzerinde varolan kararlı stabil rom da bu...
  9. A

Mi5S mi Note2 Mi?

Arkadaşlar selam; Nette yaptığım araştırmalarda birçok kişi nedense Mi Note2 yi, Mi 5S ten daha çok övüyor gibi ancak, Note2 donanım olarak da fiyat olarak da Mi5S ten geride ve kafam karışttı açıkçası... Bu konuda beni biraz aydınlatmak adına fikirlerinizi rica edebilir miyim? Teşekkürler...
Üst Alt