adeptseo kullanıcısının son içeriği

1. adeptseo

Yardım Android Rom Geliştirmek

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar herkese, Konu başlığında da belirttiğim gibi Android Rom nasıl geliştirilir öğrenmek istiyorum. Mevcut Romlar üzerinde istediğim gibi değişiklikler yapıp kendime göre özelleştirmek istiyorum. Linux ve yazılım bilgim vardır. Nereden başlamam gerekiyor, neleri...
  2. adeptseo

Yardım Batarya Değişimi

Merhabalar, Öncelikle hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun iyi bayramlar dilerim. Mi 8 telefonumu alalı 3 seneden fazla oldu bataryası eskisi kadar verimli değil değiştirmek istiyorum. Şu anda İstanbulda ikamet ediyorum İstanbulda bildiğiniz batarya değişimi yapan bir yer varsa yardımcı...
  3. adeptseo

Sohbet Bilgisayar başında ek gelir sağlamak

Herkese Merhaba İyi forumlar dilerim, Bu yaşadığımız pandemi sürecinde bilgisayar başında çok fazla zaman geçiyorum. Boş vakit geçirmektense küçük küçük ek gelir elde edebileceğim şeyleri araştırıyorum. Bildiğiniz küçük ek gelir sağlayacak site vb. gibi önerebileceğiniz şeyler var mı ...
  4. adeptseo

Sohbet Linux Sunucu ve Wordpress

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Forumla ilgili olmayan bir konuda yardıma ihtiyacım var. Linux sunucu üzerinde Wordpress ve Apache Server ile ilgili. Örnek veriyorum omer.com adında bir adrese wordpress kurdum ve site oluşturdum. Aynı wordpress'e ömer.com adresinden de erişmek istiyorum...
  5. adeptseo

Sohbet Monitör Önerisi

Herkese iyi forumlar, Monitör alacağım istediğim özellikler IPS Panel, Full HD çözünürlük, 24 inç ve maksimum 1000 TL civarlarında olması çok oyun oynayan biri değilim daha çok dizi film ve yazılımla uğraşıyorum. Önereceğiniz monitörler var mıdır bekliyorum.
  6. adeptseo

Soru Uygulamanın İnternet Bağlantısını Kesmek

Merhaba herkese iyi forumlar, Benim sorum şu arkadaşlar whatsapp uygulamasının internet bağlantısı kesilebilir mi ? Whatsapp plus gibi uygulamalarda bu özellik mevcut ama plus kullanmadan yapmak istiyorum. Böyle bir özellik veya uygulamalarla yapılabiliyorsa paylaşırsanız sevinirim.
  7. adeptseo

Rom ION OS 2.3.b Rom

Merhabalar herkese iyi forumlar, XDA forumunda mi 8 bölümünde gördüğüm rom çıkalı 1 hafta falan oluyor galiba aosp tabanlı daha önce mi 8 de hiç aosp rom denemedim deneyen arkadaşlar var mı görüşlerinizi merak ediyorum. Romun linki: [ROM][OFFICIAL][10] ION OS 2.3.b [01/29/2020][ENGR.CHACHI]
  8. adeptseo

Soru Android 10 Uyumlu Kernel

Merhaba herkese iyi forumlar, Mi 8 için miui ve android 10 uyumlu kernel sürümleri hala çıkmadı (aops romlar için daha fazla) xda forum sitesinden baktığım kadarıyla 1 2 tane var sizin önerebileceğiniz android 10 uyumlu kernel var mı ?
  9. adeptseo

Sohbet Linux Dağıtım Önerisi

Herkese iyi forumlar, Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar önerebileceğiniz linux dağıtımları var mıdır? Kali, Deepin OS, Elementary OS, MX Linux, Pop OS gibi dağıtımları kullandım aralarında en çok deepin ve kaliyi kullandım deepinden çok memnundum ama insan sıkılıyor bir süre sonra en...
  10. adeptseo

Soru Mi Room 9.12.12 Beta Akıllı Ağ

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Bugün mi 8 cihazıma mi room 9.12.12 beta sürümünü format data ve 4 wipe ile kurdum hiçbir sorun yoktu ama akıllı ağ modunu aktif edince telefon açılmıyor twrp atıyor otomatik olarak bu döngü böyle devam ediyor bu sorunla masik romda da karşılaşmıştım sizde de...
  11. adeptseo

Soru Miumix Rom Hk.

Merhaba herkese iyi akşamlar hayırlı forumlar, Xda'nın sitesinde miumix romunu gördüm yorumlarıda iyiydi genellikle bu romu deneyen var mı hiç aranızda yorumlarınızı merak ediyorum eu tabanlıymış bazıları eudan farkı yok yazmış ama romu merak ettim açıkcası deneyip kullananlar varsa...
  12. adeptseo

Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Başlıkta ve ankette görünce var sandım hocam giggle~~
  13. adeptseo

Soru MiRoom, EU Rom (Mi 9T) Tavsiye

Mi 8 cihazımda eu beta, mi room, masik 3 ünüde denedim eu ile mi room arasında çok bir fark yoktu mi roomun ekran süresi biraz daha fazlaydı ama masik rom bana göre ikisindede iyi geldi ekran süresi daha fazla aldım stabilite olarak da daha iyi olduğunu söyleyebilirim
  14. adeptseo

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Onuda denedim hocam ama maalesef faydası olmadı ;(
  15. adeptseo

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

SuperSU ile denemedim hocam hiç nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum
Üst Alt