Ademg23 kullanıcısının son içeriği

1. Ademg23

Uygulama MIUI için en iyi Dynamic Island uygulama önerisi

Herkese merhaba sevgili forumdaşlar nasılsınız ? Miui'de en iyi çalışabilen tercihim rootsuz dynamic island uygulaması var mıdır ? Kullanan arkadaşlar mutlaka vardır acayip ilgimi çekiyor ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.
  2. Ademg23

Yardım Modem flaşladıktan sonra VoLTE gitti

Herkese merhabalar; Cihazım IMEI tamirli Kullandığım rom: Endonezya global sorunum, cihazıma MIUI 13.0.7 geldi güncelledim güncelledikten sonra modem dosyası uçtu sorunsuz modem dosyasını flaşladım VoLTE gitti ve kamerada problem oldu sorunuma çözüm bulacak olan ustaları yorumlara bekliyorum...
  3. Ademg23

Yardım Şebeke geçişi yapmıyor

Herkese merhabalar. Redmi note 10 pro cihazımda şebeke sorunu yaşıyorum 3g'ye almak istiyorum almıyor aynı şey 2g için de dahil yani şebeke geçişi yapmıyor daima 4.5g'de kalıyor. aynı zamanda volte kapalı iken de arama yapmıyor. Arama yapmak istediğimde arama ekranında hemen aramayı...
  4. Ademg23

Yardım Whatsapp görüntülü görüşmede telefon kapanıyor

Herkese merhabalar redmi note 10 pro cihazım son günlerde her kilidi açtığımda donmaya başladı ve whatsapp görüntülü görüşme yaparken birden kapanıyor yeniden başlamıyor kendim açmak zorunda kalıyorum cihaz düşmedi darbe vs türde çarpmalara maruz kalmadı fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim.
  5. Ademg23

Takas 6 aylık Redmi Note 10 Pro 8/128 Takas

Merhabalar cihazım turuncu renk 8/128 modeli olup 6 aylıktır çizik çarık vs yoktur aliexpressten aldığım nilkin frosted shield kılıf ile birlikte verilecektir poco f2 pro ile takas düşünüyorum yer Hatay Antakya
  6. Ademg23

Soru Türk Telekom VoLTE sorunu

Arkadaşlar herkese iyi forumlar hattı Türk Telekom faturasız olup ta Mi 10T Pro'da VoLTE ve VoWIFI kullanabilen var mı ?
  7. Ademg23

Çözüldü Mi 10T Pro VoLTE ve VoWifi kullanımı

Arkadaşlar herkese merhaba Mi 10T Pro global cihaz kullanmaktayım hattım faturasız Türk Telekom ve aynı zamanda volte destekli bir cihaz ayarlardan volte ve vowifi'yi açmama rağmen hattımda volte çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı ? Teşekkürler.
  8. Ademg23

Yardım MIUI 12.1.5 Bildirim sorunu

Herkese merhaba saygıdeğer MIUI Türkiye ailesi hepinize selamlar aranıza yeni cihazım Mi 10T Pro ile tekrardan katılmış bulunmaktayım yüksek tecrübenize dayanarak sizlerden bir yardım talep edeceğim şuanki sürümüm Android 11 MIUI 12.1.5 kararlı. Sorunum ise şöyle: Facebook, WhatsApp vb...
  9. Ademg23

Yardım Stereo hoparlör sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba telefonumla pubg oynarken üst taraftaki hoparlörden aşırı ses geldiği için ses mikrofona geri gidiyor bu yüzden oyun içi konuşmalarım anlaşılmıyor sadece alt hoparlörden ses gelmesi için ne yapabilirim?
  10. Ademg23

Soru Oyunlarda hoparlör denge ayarı

Herkese merhabalar OnePlus 7T Pro McLaren kullanıyorum sorum şöyle; Pubg oynarken sadece alt hoparlörden ses gelmesini istiyorum aksi halde üst hoparlörün yanında mikrofon var her iki hoparlör aktif iken hoparlörden çıkan ses mikrofona gidiyor bu yüzden konuşmamı kimse anlamıyor sonuç olarak...
  11. Ademg23

Soru OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Herkese merhabalar. Mi 9T cihazımdan OnePlus 7T Pro McLaren edition cihazıma geçmiş bulunmaktayım. Xiaomi kullanırken tüm, robot, twrp, bootloader vs hepsini biliyordum fakat OnePlus markası için de bu bilgilere ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? çok teşekkür ederim herkese...
  12. Ademg23

Sohbet Xiaomi Airdots Pro Alımı hakkında

Arkadaşlar merhaba ekteki ürünün sahte olma ihtimali var mı ? Amazon'dan sipariş verdim kodu orijinal mi ?
  13. Ademg23

Çözüldü WhatsApp kişiler sorunu

Arkadaşlar merhaba Telefonuma miui 12 eu Beta yükledikten sonra WhatsApp programını indirdim kurulumu yaptım aktif olarak kullandım ve rehberimde kayıtlı kişiler WhatsApp'ta sanki kaydedilmemiş gibi numaraları ile görünüyor her seferinde yeni mesaj oluşturma kısmından kişileri yenile seçeneği...
  14. Ademg23

Çözüldü MIUI 12 çok kasıyor

Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar kullanmış olduğum mi 9T 128gb telefonuma MIUI 12 eu beta yükledim ama çok donuyor yani animasyonlar çok kasıyor oyunlarda geri MIUI 11e eu beta ile yüklesem sorun olur mu ?
  15. Ademg23

Çözüldü Mi 9T Miui 12 Yüklerken MIUI Yazısında Kaldı

Herkese merhabalar. Bildiğiniz üzere mi 9t için de miui 12 eu beta romu paylaşıldı. Bende TWRP kullanarak kurulum gerçekleştirmek istedim fakat hareketli miui yazısında kalıyor yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler herkese iyi forumlar.
Üst Alt