Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edit:
Tekrar Tekrar uğraşlar sonucu sonunda işlemi gerçekleştirdim dostlar
referans video
şöyle bir sorunla karşılaşıyordum magisk'de google play reddetme listesinde seçmeme rağmen düzeltiyordu otomatik ayrıca lsposed'de de whatsapı magiskde reddettiğim için bana izin vermiyordu , sonra...
Merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaşıyorum şuanda forumu okudum ama net bir cevaba ulaşamadım cihaz'da bl açık dün imei repair işleminden sonra bu sorunla karşılaştım. kendi cihazımda kendi numaramla whatsap açamıyorum fakat numara farklı cihazda takılıyken whatsap açılıyor benim...
globalden romdan tayvan romuna geçtim sadece, cihazın kendisi global imei repair yapılmadı bootloader kilidi açık tayvan romundayken bl kapatmak olası bir risk oluşturur mu onu merak ediyorum ayrıca global romu tekrar flaslayıp bl kapatınca sorun olmayacagını forumda bazı arkadaşlar belirtmiş.
hocam kurulumdan sonra bootloader kilidini kapattınız mı kapattıysanız her hangi bir sorun oluştu mu. bende suan açık burdaki rehbere göre kapatmayı düşünüyorum.