adeko42 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi Cloud yedekleri geri yüklenmiyor.

Hocam bende aynı sorun var giremiyorum sunucu hayasi veriyor.
  2. A

Yardım Garip sorun

Sahte rom yüklü
  3. A

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Edit: Tekrar Tekrar uğraşlar sonucu sonunda işlemi gerçekleştirdim dostlar referans video şöyle bir sorunla karşılaşıyordum magisk'de google play reddetme listesinde seçmeme rağmen düzeltiyordu otomatik ayrıca lsposed'de de whatsapı magiskde reddettiğim için bana izin vermiyordu , sonra...
  4. A

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

hepsini denedim sonuç başarısız 1726277919 magisk ile denedim gene olmadı hocam
  5. A

hocam cihaz direnç kayıtlı değil rom atarsam imei gider şuan cihaza root atıp yapmayı düşünüyordum ama ne önerirsiniz.
  6. A

Merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaşıyorum şuanda forumu okudum ama net bir cevaba ulaşamadım cihaz'da bl açık dün imei repair işleminden sonra bu sorunla karşılaştım. kendi cihazımda kendi numaramla whatsap açamıyorum fakat numara farklı cihazda takılıyken whatsap açılıyor benim...
  7. A

Rehber Xiaomi 13T ROM Güncellemesi

çok teşekkür ederim kolay gelsin :D
  8. A

Hmm 6 küsur kullanilan değil kullanilacak olan ram miktari mi diyor yani
  9. A

Bu romu kurdum herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat ram kullanımı biraz fazla gibi geldi bana
  10. A

MIUI 14 Xiaomi 13T (Aristotle) - Tayvan Kararlı Rom V14.0.4.0.TMFTWXM İndirme Bağlantıları

Bootloader kilidim açık bir problem olmaz değil mi
  11. A

globalden romdan tayvan romuna geçtim sadece, cihazın kendisi global imei repair yapılmadı bootloader kilidi açık tayvan romundayken bl kapatmak olası bir risk oluşturur mu onu merak ediyorum ayrıca global romu tekrar flaslayıp bl kapatınca sorun olmayacagını forumda bazı arkadaşlar belirtmiş.
  12. A

hocam kurulumdan sonra bootloader kilidini kapattınız mı kapattıysanız her hangi bir sorun oluştu mu. bende suan açık burdaki rehbere göre kapatmayı düşünüyorum.
Üst Alt