Ad2805490 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Poco X7 Pro HyperOS Başlatıcı Nasıl Kurulur?

Daha Önce Hiç Launcher Kurmadım Bu Xiaomi ve Redmi Cihazlarda Olan HyperOS Launcher Daha İyi Olduğunu Duydum O Yüzden Kurmak İstiyorum ADB Komutlarıyla Poco Launcher Kaldırsam ve Bu Siteden HyperOS Launcher APK Kursam Güvenli Olur mu ? Poco Launcher Kaldırdığım An Cihaz Çöker mi? ve Garantisi...
  2. A

Yardım Poco X7 Pro HyperOS Başlatıcı Nasıl Kurulur?

Merhaba, Poco Başlatıcı Kaldırmak İstiyorum Onun Yerine HyperOS Başlatıcı Kurmak İstiyorum Nasıl Rootsuz Bi Şekilde Kurabilirim? Cihaza ve Garanti Bişey Olur mu?
  3. A

Yardım Poco X7 Pro HyperOS 3 Global Geldi ve Xiaomi Mesaj Uygulaması Geldi

Şu anda Bende Yok Arama Kaydedici Telefonu Şuanda Sıfırlayamam ama Peki Bunu Kaldırsam Telefon ve Garanti Bozulur mu? Ne işe Yaradığını Biliyor musunuz? com.android.phone.cust.overlay.miui
  4. A

Çözüldü Poco X7 Pro Google Play Sistem Güncellemesi Yapamıyorum?

Teşekkürler Cevabınız için, İçimi Rahatlattınız Demek ki Cihazla ilgili bi Sorun Yok Genel bi Durum Teşekkürler, Bunu Bilmiyordum Son Güncelleme Hakkında Kaynak Verir misiniz? Bide Genellikle Ayın Sonunda Geliyor Dediniz Fakat Kasım Bitti Şuan Aralık Ayındayız.
  5. A

Cevabınız için Teşekkür Ederim, Sizde mi Poco X7 Pro Kullanıyorsunuz?
  6. A

Yardım Poco X7 Pro Bazı Sorunlar!

Önemli Verilerim Olduğu için Atmadım, Formatsız Düzeltmenin bi Yolu Var mı? Eğer Formatsız Olmazsa Format Attıktan Sonra Yine Düzelmezse Ne Yapmamı Önerirsiniz?
  7. A

Bugün 8 Aralık Sorun Hala Devam Ediyor Son Güncelleme Ekim Olarak Gözüküyor
  8. A

Yardım Poco X7 Pro Bazı Sorunlar!

Merhaba, İnternette Daha Çok Sorun Yaşıyorum Web Sitesine Girerken Donup Kalıyor yada Geç Açılıyor Bazen de Sayfadan Çıkıp Bidaha Giriyorum O Zaman Açılıyor? Bunu Düzeltmenin Bi Yolu Var mı ?
  9. A

Merhaba, Arama ve Rehber Uygulaması bi Anda Kendiliğinden Yüklendi Ama İleride Lazım Olursa Diye Soruyorum İnternette Bölgeyi Hong Kong Seçen Bazı Kişiler İnternet ve Sinyal Gibi Diğer Bazı Problemler Yaşamış İleride Benimde Başıma Gelir mi? İkinci Sorumda Şu: Mi Arama Uygulaması Çalışıyor Ama...
  10. A

Yardım Poco X7 Pro En İyi Orijinal ROM Hangisi?

Merhaba, Poco X7 Pro için En iyi Orjinal Rom Hangisi Şuan Orijinal Global ROM Kullanıyorum Avrupa veya Türkiye ROM Nasıl Sizce? Performans, Daha Fazla Kişiselleştirme, Erken Güncelleme Alan, Gizlilik ve Güvenlik, Hangi Uygulamalar Yüklü Geliyor, Bu Saydığım ve Diğer Özellikler Hangisi Daha İyi...
  11. A

Yardım Yurt Dışı Telefon Almanın Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?

Merhaba Eski Cihazın IMEI Yeni Cihaza Atınca Orijinal IMEI Gibi mi Oluyor Yani Belirli bi Kullanım Süresi Var mı Şuan ki Gibi 8 Ay Kullanıp Kapanıyor mu? Yoksa Türkiye'de Aldığımız Cihaz Gibi Ömür Boyu Kullanabiliyor muyuz?
  12. A

Merhaba 5 Aralık'ta POCO X7 Pro HyperOS 3 Global Güncellemesi Geldi ve Yükledikten Sonra Tesadüfen Fark Ettim Xiaomi'ye Ait Mesajlar Uygulaması Gelmiş Ama Telefon ve Rehber Uygulaması Yok Sadece Mesajlar Uygulaması Gelmiş Diğerleri Neden Gelmedi Bi Bilginiz Var mı Size de Geldi mi ? Onları'da...
Üst Alt