- Adım
- Ad2805490
- Cihazım
- Poco X7 Pro
- Konular
- 31
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- HyperOS 3
- Telefon Modeli
- Xiaomi 15T Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese Merhaba İlk Kez Yurtdışı Telefon Almayı Düşünüyorum Ama Bilmediğim İçin Tereddüt Ediyorum Merak Ettiklerimi Sizlere Sormak İstedim Cevaplayanlar En Azından Buradaki Herkes Faydalanmış Olur En İyi Cevap Vereni İşaretliycem Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler. Hayırlı Ramazanlar Hepinize.
1- Xiaomi 15T Pro Almak İstiyorum Birine Sordum Yurtdışı Kayıtlı Hazır Olarak Uygun Fiyata Satıldığını Söyledi Ama Yurtdışı Kayıtlı Dediğinde Ne Demek İstediğini Anlamadım Yani Orijinal IMEI Kayıtlı dan mı Bahsediyor Yoksa Server Kayıtlı mı?
2- Orijinal IMEI (Yani Yasal IMEI) ile Server Kayıt Arasında Ne Farklar Var?
3- Yurtdışı Server Kayıtlı Cihazı Sıfırlanırsa, Fabrika Ayarlarına Döndürülürse, Format Atılırsa vb. IMEI Silinir mi?
4- Server Kayıtlı Cihaz Güncelleme Alır mı? Özellikle Xiaomi Cihazlarında Sorun veya Özellik Kısıtlaması Olur mu?
5- Server Kaydının Ne Zaman Açık veya Kapalı Olduğunu Nereden Öğrenebilirim?
6- Yurtdışı Cihaz Alırken Ülke Kodunun Global Olmasına Dikkat Etmek Gerekir mi? Bölgesel Kısıtlamalar Olduğu için
7- Farklı Bi Cihazın IMEI Yeni Cihaza Atmak Güvenli midir?
8- Server Kayıtlı Cihaz Belirli Bi Süre Sonra Kapanır mı? Kapanma Süresi Var mı?
1- Xiaomi 15T Pro Almak İstiyorum Birine Sordum Yurtdışı Kayıtlı Hazır Olarak Uygun Fiyata Satıldığını Söyledi Ama Yurtdışı Kayıtlı Dediğinde Ne Demek İstediğini Anlamadım Yani Orijinal IMEI Kayıtlı dan mı Bahsediyor Yoksa Server Kayıtlı mı?
2- Orijinal IMEI (Yani Yasal IMEI) ile Server Kayıt Arasında Ne Farklar Var?
3- Yurtdışı Server Kayıtlı Cihazı Sıfırlanırsa, Fabrika Ayarlarına Döndürülürse, Format Atılırsa vb. IMEI Silinir mi?
4- Server Kayıtlı Cihaz Güncelleme Alır mı? Özellikle Xiaomi Cihazlarında Sorun veya Özellik Kısıtlaması Olur mu?
5- Server Kaydının Ne Zaman Açık veya Kapalı Olduğunu Nereden Öğrenebilirim?
6- Yurtdışı Cihaz Alırken Ülke Kodunun Global Olmasına Dikkat Etmek Gerekir mi? Bölgesel Kısıtlamalar Olduğu için
7- Farklı Bi Cihazın IMEI Yeni Cihaza Atmak Güvenli midir?
8- Server Kayıtlı Cihaz Belirli Bi Süre Sonra Kapanır mı? Kapanma Süresi Var mı?