activex06 kullanıcısının son içeriği

1. activex06

Sohbet Yeni özellik sayesinde ne kadar çok zengin var gördük

Cebinde tuşlu telefon olupta yüzlerce dairesi olanı bu gözler gördü.Tek serveti cebindeki iphone 16 olan gençlerde gördüm.Ortalamaya vurursak hangi taraf ağır basar bilemiyorum.Ayrıca bir kamyon yazısı vardı onunla bitirmek isterim mülk Allahındır insanın kalbinin güzelliği olması en önemli...
  2. activex06

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G -Şebeke Problemi

Bu sorunun çözümünü bulan oldu mu? Bende 4.5g stabil hiçbir sorun yok ama 5g geçince çalışıyor ama stabil değil bazı alanlarda hiç çekmiyor 5g olmadığı yerde 4.5g geçmiyor 5g bulana kadar sinyal arıyor.
  3. activex06

Yardım Note 12 pro şifre kırma

İçindeki bilgiler değerliyse iyi bir telefoncuya götür parası neyse ödemeni tavsiye ederim.Google şifre kilidinden kurtulmak basit değil çoğu telefoncu chimera benzeri kullanıyor bu program bile telefonu sıfırlayıp öyle kaldırıyor sadece eski tip cep telefonlarında verileri sıfırlamadan...
  4. activex06

Yardım Note 12 pro şifre kırma

Bilgisayara bağlayın bazen direk resimlere dosyalara ulaşılıyor eğer ulaşamazsanız adb ile yetkilendirip açın.chimera tool frb baybass ücret istemiyor onu kullanabilirsin
  5. activex06

Yardım Redmi Note 12 Pro Plus 5G düştükten sonra şarj göstergesi dondu

Telefonu arka kapağını sökün batarya flexlerini lehim uçlarını kontrol edin Voltmetre sorunu 2 dk bulursunuz ama elinizin bu işe yatkın olması gerek yoksa cihazı çöp edersiniz.
  6. activex06

Soru Redmi Note 14 Pro Plus Çin versiyonu alinir mi ?

Yurtdışı cihazlardan uzak durun bir ton sorunu var harcayacağınız zaman ve emeğe yazık olur.2 kuruş fazla olsun düzgün 1 cihaz alın ve 1 kere uğraşın
  7. activex06

Yardım Hatlarım çekmiyor.

Test ettiğin cihazların hepsi xiaomi server kayıtlı mı?
  8. activex06

Diğer Çin Cihaz Bl Kilidini Nasıl Açtım

Mui 14 global ve china india sürümleri var.Global mi yükledin
  9. activex06

Diğer Çin Cihaz Bl Kilidini Nasıl Açtım

Nasıl yaptığını detaylı anlatsan bizde faydalansak mui 14 cn mi kurdun sayaç çalıştı
  10. activex06

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

23 Nisan çocuk bayramı kutlar.Sağlıklı bilinçli nesiller yetişmesi umuduyla
  11. activex06

Soru Redmi note 12 pro 5g (ruby) imei hakkında bir soru

nvcfg.img nvdata.img nvram.bin persist.img protect1.img protect2.img seccfg.bin yedeklerinde bu dosylar olmalı
  12. activex06

Soru IMEI yedeklemek için hangi dosyaları yedeklemeli?

nvcfg.img nvdata.img nvram.bin persist.img protect1.img protect2.img seccfg.bin elinde bu yedekler olmalı
  13. activex06

Çözüldü Redmi 10 2022 Hard Brick ve EDL Girmiyor

Brom moda downloady only yerine upgrede seçeneğini seçin ve tüm tikler işaretli olmalı usb3 yerine usb2 kullanın kullanacağınız kablo orjinal olsun.Bunu yaparsanız büyük ihtimalle çözülür.Hardbrick tek nedeni yanlış preloader yada yarım yazılmış preloader
  14. activex06

Yardım Telefonumda mobil veri çalışmıyor

Bu forumdaki kıdemliler donanım tamiri yapanların sana bilgi vermesi lazım idi.Redmi 4g telefonlarda siyah flex kablo var eğer siyah klablo direnç işlemi sonrası zarar görmediyse 4g çalışır.Redmi 5g telefonlarda 2 flex kablo var bir tanesi siyah diğeri yeşil eğer yeşil flex kablo direnç işlemi...
  15. activex06

Haber Dikkat Fake Romlu,Yenilenmiş 17Pro/Promax cihazlar

CE simgesini lazerle mi basmışlar.Yoksa yapışkan etiket mi?
Üst Alt