activex06 kullanıcısının son içeriği

1. activex06

Diğer Çin Cihaz Bl Kilidini Nasıl Açtım

Mui 14 global ve china india sürümleri var.Global mi yükledin
  2. activex06

Diğer Çin Cihaz Bl Kilidini Nasıl Açtım

Nasıl yaptığını detaylı anlatsan bizde faydalansak mui 14 cn mi kurdun sayaç çalıştı
  3. activex06

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

23 Nisan çocuk bayramı kutlar.Sağlıklı bilinçli nesiller yetişmesi umuduyla
  4. activex06

Soru Redmi note 12 pro 5g (ruby) imei hakkında bir soru

nvcfg.img nvdata.img nvram.bin persist.img protect1.img protect2.img seccfg.bin yedeklerinde bu dosylar olmalı
  5. activex06

Soru IMEI yedeklemek için hangi dosyaları yedeklemeli?

nvcfg.img nvdata.img nvram.bin persist.img protect1.img protect2.img seccfg.bin elinde bu yedekler olmalı
  6. activex06

Çözüldü Redmi 10 2022 Hard Brick ve EDL Girmiyor

Brom moda downloady only yerine upgrede seçeneğini seçin ve tüm tikler işaretli olmalı usb3 yerine usb2 kullanın kullanacağınız kablo orjinal olsun.Bunu yaparsanız büyük ihtimalle çözülür.Hardbrick tek nedeni yanlış preloader yada yarım yazılmış preloader
  7. activex06

Yardım Telefonumda mobil veri çalışmıyor

Bu forumdaki kıdemliler donanım tamiri yapanların sana bilgi vermesi lazım idi.Redmi 4g telefonlarda siyah flex kablo var eğer siyah klablo direnç işlemi sonrası zarar görmediyse 4g çalışır.Redmi 5g telefonlarda 2 flex kablo var bir tanesi siyah diğeri yeşil eğer yeşil flex kablo direnç işlemi...
  8. activex06

Haber Dikkat Fake Romlu,Yenilenmiş 17Pro/Promax cihazlar

CE simgesini lazerle mi basmışlar.Yoksa yapışkan etiket mi?
  9. activex06

Diğer 5G ye geçtik de ne oldu?

5G gelmeden önce 4.5g stabildi.Şimdi şehir merkezinde eve dönene kadar 4.5g sürekli şebeke gidip geliyor.Bende edgeye bıraktım.Umarım ondada gidip gelmez.Şikayetvar sitesine girdiğinizde tonlarca şikayet var 1 nisandan beri burası forum ağzımı bozmak istemem ama vatandaşı soymaktan çalmaktan...
  10. activex06

Yardım Dirençli cihaz 5g şebeke kopması

Bendede 5g problemli bazı günler hiç bağlantı gitmiyor bazı günler saate 10 defa gidip geliyor.Dayak yeseydimde dirençli cihaz almasaydım keşke:)
  11. activex06

Çözüldü 5G özelliği ile VoNR aktif etme

SA ağı birkaç şehirde var.Diğer şehirler NSA var VoNR geçmek isteyen *#*#4636#*#* bastığında Nr only seçsin eğer şebeke yoksa NSA bandı vardır. VoNR çalışmaz.Daha basit anlatımla ist.ankara izmir gibi bir kaç şehirde SA vardır
  12. activex06

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G -Şebeke sorunu

5g gelmeden önce lte stabilse onda kalın derim.Şuan operatörler deneme yanılma yada test yayınları yapıyor.4.5g bandı üzerinden 5g antenleriyle size 5g vermeye çalışıyorlar.Baz istasyonları cılız ve biribirinden çok uzakta az beklemenizi tavsiye ederim.Sorun devam ederse bizden 3 yıl önce...
  13. activex06

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G -Şebeke sorunu

1 Hafta bekleyin sorun kendiliğinden çözülmezse ingiliz forumu xda 10 sayfalık konu var.Gerekli çözümleri buluruz bence acelle etmeyin.
  14. activex06

Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

Hayırlı olsun.Sıfırlasanız yada wipe fırmat atsanızda nfc çalışacaktır.Ama sp flash globalden eu rom yada tr roma geçişlerde sadece cust.bin yedeği lazım olacaktır
  15. activex06

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G cihazım 5G desteklemiyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum Lte stabil çalışıyor.5g bağlanınca sürekli bağlantı gidip geliyor bence 5g yayınında bir sorun var.Ama kesin emin değilim
Üst Alt