achfighter kullanıcısının son içeriği

1. achfighter

Rom LineageOS 21.0 Resmi (Android 14)

edevlet problemi bende de vardı. Şimdi Samsung kullanıyorum, sorun yok. Telefon üzerinden yeni sürümleri yüklediğinizde verileriniz silinmez.
  2. achfighter

Araçlar APatch - Kernel tabanlı ROOT ve modül yönetim sistemi

Mrepo kurup şu adresi ekliyorum. Güncelleme gelince mrepo üzerinden yapabiliyorum. Bu listede symbuzzer'ın apatch uyumlu host modülü de var. https://apt.izzysoft.de/magisk/
  3. achfighter

APatch'e güncelleme geldiğinde romu baştan kurmazsın. Ben romun güncel boot.img dosyası üzerine yamayıp sideload ile yüklüyorum.
  4. achfighter

Sonradan terminal systemizer ile istediğimi yaptım ama neden Apatch, modül olmadan terminal üzerinden system'e erişmemize izin vermiyor anlamadım. Recovery modda da denedim aynı hatayı veriyordu.
  5. achfighter

Google telefon uygulamasına kayıt fonksiyonu ekleyecektim. Gdialermod uygulaması bu uygulama sistem uygulaması değil olmaz dedi. Ben de google telefon uygulamasını system/priv-app klasörüne atayım dedim. Ancak APatch system klasörüne dokundurtmuyor. Hatta mount komutu ile tüm mount pointleri...
  6. achfighter

Fastboot modda telefon görünüyor. Ancak patchlenmiş imajı flaşlamayı denedim, olmadı. Onlarca farklı sürücü ve yöntem denedim, olmadı. Meğersem sorun Ryzen işlemcideymiş. Kayıt defterine eklenen üç kayıtla çözülüyor. Şurada Ryzen Fastboot Fix denen şey. Bu arada KernelSU'dan sonra APatch çok...
  7. achfighter

LOS 21 kurarken telefonu baştan sıfırlayım yeni kernelle, yeni recovery ile kurayım dedim. fastboot modda cihazı görüyor. Ancak telefona imaj flaşlayamıyorum. Sorun sürücüde zannedip 50 tane sürücü yükledim, olmadı. Meğersem sorun Ryzen işlemcideymiş. Kayıt defterindeki 3 girdiyi değiştirince...
  8. achfighter

21 için kernel su bağlantısını nereden edindiniz? Kernele kernelsu entegre edebilir miyim dedim de gözük korktu biraz.
  9. achfighter

Bugün yeni versiyonu tekrar yayınlandı. İndir
  10. achfighter

Sayfanın ekran görüntüsü yok.
  11. achfighter

Ben de yeni fark ettim. İyi ki yüklememişim.
  12. achfighter

20. versiyon da sürekli nightly idi. Ancak hatayla karşılaşmadım.
  13. achfighter

Geçtiğimiz Cumartesi günü LineageOS 21.0 Xiaomi Mi6 için çıktı. Henüz denemedim. İndirme bağlantısı Yükleme rehberi
  14. achfighter

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Hâlâ kullanıyorum. Pil dışında bir sıkıntısı yok.
  15. achfighter

Soru Mi box s 4k - chromecast

Mi6'ya android 13 LineageOS kurdum. Önceden sıkıntılı olan ekran yansıtma şimdi çok sorunsuz çalışıyor. Bildirim paneline buton koymuşlar tek tuşta ekranı yansıtabiliyorum. Sizde telefonun yazılımında sorun vardır.
Üst Alt