Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
19 Ocak'ta LineageOS 20 resmi olarak yayınlandı. 19.1'den geçtim. 4 gündür kullanıyorum. Bir eksiklik hissetmedim.
TWRP ile yükleyenler olmuş. Ancak ben ne TWRP ne de OrangeFox ile yükleyebildim. Aşağıdaki bağlantıda yayınlanan son recovery ile sorunsuz yüklendi...
Telefon MiA3. Sabitlenmiş bir sürü TWRP konusu var. Onlardaki ve internette bulduğum çözümleri denedim ama twrp flaşladıktan sonra recovery'e boot edildiğinde recovery açılmıyor.
Yaptığım şeyler
- unlock ve critical unlock yapıldı
- aktif kullanılan slot yerine diğer slota geçildi
- fastboot...
Telefonda Google'ın Android TV Remote uygulamasını kullanıyorum. Mibox'ta TV remote uygulamasının güncellemelerini kaldırmazsam cihazı telefondan kontrol edemiyorum. Mibox'taki uygulama da bir süre sonra kendini güncelliyor zaten. Uygulamanın güncel haliyle bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
Daha önceden Duo üzerinden görüntülü konuşma yaptığımız kişiyi normal telefondan aramak istesek telefon uygulamasında görüntülü konuşma butonu çıkıyor. Normal telefon etmek için kişinin üzerine tıklayıp telefon et tuşuna basmak gerekiyor. Görüntülü konuşmak istesem Duo'dan ararım zaten. Telefon...
O ayarı açınca bile aktif olmuyor. Sadece şarj esnasında yanıyor.
Geri bildirim yapacaktım ama miui hesabı ile giriş yapmadığım için geri bildirim yaptırmadı. Böyle de saçma bir olay daha var. Xiaomi 3. sınıf hizmeti ile hiç şaşırtmıyor.
Mi A3 telefonlarda şarj dışında bildirim ışığı bir süredir çalışmıyor. Bazı MiA2 Lite kullanıcıları da bildirim ışığının gereksiz yere sürekli yanıp söndüğünü belirtiyor.
Son güncellemelerle sorun hâlâ çözülmüş değil.
Pili 2019'a göre az diye olabilir. 3000mAh 5 yıl öncesinin hesabıydı. Yine de kısa boyuyla bence güzel sayılır. Teknik anlamda diğer detaylarını tam hatırlamıyorum.
6 saat gidiyor. Eu beta rom var. Telefonun iyi çekmediği yerde 4-5 saate kadar düşüyor. Arka planda çalışan uygulamaların da etkisi var. Onları azaltınca süre biraz daha artabilir ama benim gözlemimde en çok etkileyen GSM şebekesinin sinyal şiddeti.