Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrepo kurup şu adresi ekliyorum. Güncelleme gelince mrepo üzerinden yapabiliyorum. Bu listede symbuzzer'ın apatch uyumlu host modülü de var.
https://apt.izzysoft.de/magisk/
Sonradan terminal systemizer ile istediğimi yaptım ama neden Apatch, modül olmadan terminal üzerinden system'e erişmemize izin vermiyor anlamadım. Recovery modda da denedim aynı hatayı veriyordu.
Google telefon uygulamasına kayıt fonksiyonu ekleyecektim. Gdialermod uygulaması bu uygulama sistem uygulaması değil olmaz dedi. Ben de google telefon uygulamasını system/priv-app klasörüne atayım dedim. Ancak APatch system klasörüne dokundurtmuyor. Hatta mount komutu ile tüm mount pointleri...
Fastboot modda telefon görünüyor. Ancak patchlenmiş imajı flaşlamayı denedim, olmadı. Onlarca farklı sürücü ve yöntem denedim, olmadı. Meğersem sorun Ryzen işlemcideymiş. Kayıt defterine eklenen üç kayıtla çözülüyor.
Şurada Ryzen Fastboot Fix denen şey.
Bu arada KernelSU'dan sonra APatch çok...
LOS 21 kurarken telefonu baştan sıfırlayım yeni kernelle, yeni recovery ile kurayım dedim. fastboot modda cihazı görüyor. Ancak telefona imaj flaşlayamıyorum. Sorun sürücüde zannedip 50 tane sürücü yükledim, olmadı. Meğersem sorun Ryzen işlemcideymiş. Kayıt defterindeki 3 girdiyi değiştirince...
Mi6'ya android 13 LineageOS kurdum. Önceden sıkıntılı olan ekran yansıtma şimdi çok sorunsuz çalışıyor. Bildirim paneline buton koymuşlar tek tuşta ekranı yansıtabiliyorum.
Sizde telefonun yazılımında sorun vardır.