achfighter kullanıcısının son içeriği

1. achfighter

Rom LineageOS 21.0 Resmi (Android 14)

Geçtiğimiz Cumartesi günü LineageOS 21.0 Xiaomi Mi6 için çıktı. Henüz denemedim. İndirme bağlantısı Yükleme rehberi
  2. achfighter

Rom LineageOS 20.0 Resmi (Android 13)

19 Ocak'ta LineageOS 20 resmi olarak yayınlandı. 19.1'den geçtim. 4 gündür kullanıyorum. Bir eksiklik hissetmedim. TWRP ile yükleyenler olmuş. Ancak ben ne TWRP ne de OrangeFox ile yükleyebildim. Aşağıdaki bağlantıda yayınlanan son recovery ile sorunsuz yüklendi...
  3. achfighter

Yardım TWRP Yüklenmiyor

Telefon MiA3. Sabitlenmiş bir sürü TWRP konusu var. Onlardaki ve internette bulduğum çözümleri denedim ama twrp flaşladıktan sonra recovery'e boot edildiğinde recovery açılmıyor. Yaptığım şeyler - unlock ve critical unlock yapıldı - aktif kullanılan slot yerine diğer slota geçildi - fastboot...
  4. achfighter

Yardım Mi Box S Telefondan Kumanda Problemi

Telefonda Google'ın Android TV Remote uygulamasını kullanıyorum. Mibox'ta TV remote uygulamasının güncellemelerini kaldırmazsam cihazı telefondan kontrol edemiyorum. Mibox'taki uygulama da bir süre sonra kendini güncelliyor zaten. Uygulamanın güncel haliyle bu sorunu çözmenin bir yolu var mı?
  5. achfighter

Yardım Duo ile Görüntülü Konuşma Sorunu

Daha önceden Duo üzerinden görüntülü konuşma yaptığımız kişiyi normal telefondan aramak istesek telefon uygulamasında görüntülü konuşma butonu çıkıyor. Normal telefon etmek için kişinin üzerine tıklayıp telefon et tuşuna basmak gerekiyor. Görüntülü konuşmak istesem Duo'dan ararım zaten. Telefon...
  6. achfighter

Haber Android 10'a Güncellenecek Telefonların Tam Listesi

Poco F1 EOL olmadı mıydı? EOL: End of Life
  7. achfighter

Yardım Bildirim Işığı Çalışmıyor

O ayarı açınca bile aktif olmuyor. Sadece şarj esnasında yanıyor. Geri bildirim yapacaktım ama miui hesabı ile giriş yapmadığım için geri bildirim yaptırmadı. Böyle de saçma bir olay daha var. Xiaomi 3. sınıf hizmeti ile hiç şaşırtmıyor.
  8. achfighter

Soru Bluetooth kulaklık ve ses sistemi sorunu

USB portundan takılan ethernet ve usb hub cihazları var. Fiyatları çok pahalı değil. Onlardan alıp modeme kablolu olarak bağlayabilirsiniz.
  9. achfighter

İpucu MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü

İki çözüm de bence güzel. Tek uygulama ile direk çözmeyi daha çok sevdim. Size de yaranılmıyor.
  10. achfighter

Yardım Bildirim Işığı Çalışmıyor

Mi A3 telefonlarda şarj dışında bildirim ışığı bir süredir çalışmıyor. Bazı MiA2 Lite kullanıcıları da bildirim ışığının gereksiz yere sürekli yanıp söndüğünü belirtiyor. Son güncellemelerle sorun hâlâ çözülmüş değil.
  11. achfighter

Sohbet İnsanlar neden mi 9 se beğenmiyor ?

Pili 2019'a göre az diye olabilir. 3000mAh 5 yıl öncesinin hesabıydı. Yine de kısa boyuyla bence güzel sayılır. Teknik anlamda diğer detaylarını tam hatırlamıyorum.
  12. achfighter

Rehber EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu

Turkcell'e IMS kaydı yaptırmalısınız. Turkcell'İn onayladığı telefon modellerinden HDSES yazıp 2200'a gönderiyorduk sanırım.
  13. achfighter

Yardım Bu batarya alınır mı?

Başka iyi bir marka arıyorsan Nohon BM39'a bak.
  14. achfighter

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

6 saat gidiyor. Eu beta rom var. Telefonun iyi çekmediği yerde 4-5 saate kadar düşüyor. Arka planda çalışan uygulamaların da etkisi var. Onları azaltınca süre biraz daha artabilir ama benim gözlemimde en çok etkileyen GSM şebekesinin sinyal şiddeti.
  15. achfighter

İnceleme Mi 9T İçin WoWİFİ Açabilen varmı ?

Adama konuyu okumadan cevap yazıyorsun diyorsun, bu konu hakkında bir sürü başlık açılmışken yeni başlık açıyorsun. Burada baya bir tezat var.
Üst Alt