Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biliyorum basılı tut beyazdan kırmızıya dönecek diyeceksiniz fakat bende olmuyor 5dk tuttum yok beyaz yanıp sönüyor ve bu yüzden kulaklıktan tam verim alamıyorum sağ tarafın sesi az geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Joyeuse kullanıyorum ve ROM olarak da evox dün official sürümündeydim sabaha doğru Custom olanına geçtim ve daha iyi official halinden ama son zamanlarda iki romdada yavaş şarj sorunu var internetteki birçok modülü denedim sonuç aynı hiçbir şey değişmiyor. ROM'da değişesim yok EVO iyi gibi ama...
Joyeuse kullanıyorum ve ROM olarak da evox dün official sürümündeydim sabaha doğru Custom olanına geçtim ve daha iyi official halinden ama son zamanlarda iki romdada yavaş şarj sorunu var internetteki birçok modülü denedim sonuç aynı hiçbir şey değişmiyor. ROM'da değişesim yok EVO iyi gibi ama...
Crdroid kullanıyorum ve miui e dönmeyi düşünmüyorum. Ama miui kamerası kadar güzel veya lensleri kullanabileceğim şeyleri bulamadım. İnternette bulmuştum adamlar telegramlarını kapatmışlar. Benim için lazım olan miui kameradaki modlar portre 64mp yavaş çekim hızlı çekim pro vs. Bilen varsa ve...
İsteklerimi GCAM karşılıyor olsada lineage in kendi kamerası veya GCAM miui kamera kadar iyi seçeneklere sahip değil benim kullandığım miatoll için olan leica modlu kamera modülüydü crdroidde galiba miui library yok olmadığı için çalışmıyor kurunca kameraya ulaşılamıyor diyor. Modülü silince...
Neredeyse tüm romları denedim ve sonuçlarını yazayım dedim sizlere öneriniz ne olur merak ediyorum. Umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkürler..
NOT : Hiçbirinde İmei gitmedi. Xiaomi Türkiye çıkışlı.
CrDroid(En sevdiğim aosp ,galiba kernelinden dolayı birçok program açılmıyor. Port kamera ve...
AOSP ye geçeli 1ay oluyor herşey güzel hatta mükemmel sadece miuideki mi wireless kulakklıkların bağlandıklarındaki arayüzün apksı varmıdır sadece hoş duruyor diye soruyorum. AOSP Pixel üstüne kurulu olduğundan pixel kulaklıkları için arayüzü var.
Crdroide geçtim ve memnunum herşey hızlı miui de ne eziyet çekmişim onu anlıyorum. Düşünenlere tavsiye ederim. Soruma döneyim bildiğiniz özelleştirmeler herhangi şekilde miui ile alakalı şeyler farketmez magisk modülleri dahil. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
1669484611
Şunuda...
Telefonu tekrardan sıfırladım sonrasında sms izni veya telefon kayıtları iznini ve türevlerini veremez oldum. Veriyorum bi geri yapınxa uygulamanın tüm izinlerini gösteren panel gelince izini vermemiş hiç ellememişim gibi geri reddedilmişe çeviriyor. Nasıl çözerim ? Bu Sms aktivisasyonu dahil...
Gares Edition kullanıyordum az önceye kadar telefon yine looopa girince official kurayım dedim ve kurduktan sonra ince ayar çekmeyi düşünüyorum şu xiaomi.eu mint veya diğer custom romların yaptıkları ince ayarlardan debloat değil onu zaten mevo011 hocamın hardcore batını özelleştirip yapacağım...
Normalde miui eu ve normal endonezya da çalışıyordu mintte yüklü değildi stock olarak kurdum ilk izni verdiğimde arabada bu cihazda android auto çalışmıyor diye uyarı geldi telefondada android auto seçmeme rağmen Dosya aktarımı olarak görüyor nasıl çözebilirim? Bir tanr modül denedim sonuç vermedi..
Kullandığım tüm romlarda sertifika vardı, kendi gözümle gördüğüm kadarıyla sertifika olmaması yüzünden disney+ ve netflix google playde yok apk olarakta indirmek istemiyorum bunun çözümü nedir? BL kilidi açık orangefox kurulu cihaz Joyeuse. Bahsettiğim romlar EU rom endonezya global eu port vs...
Son günlerde miui custom romlarına merak saldım EU kurdum ve onla devam ediyorum sizce hangi rom daha iyi mint, mint gares veya miuixl vb romlardan bahsediyorum .
Cihaz : Joyeuse
Telefon ailemden birisine ait bugün telefon güncellemiyo ve netflix, twitter a girmiyor diye bana verdi bende bakarken farkettim sürüm miui 13 ama android 11 bu işi araştırdım ve yurtdışı olduğu aklıma geldi mi kilit durumuna baktım açık o zaman anladım herşeyi hazırladım twrp atacaktım en başta...
Note 9 Pro kullanıyorum eski tüm Samsung telefonlarım rootluydu miui 14 ve 13.5in bana gelmeyeceğini gördüm değişirsede update ederim sorun yok tek sorunum Samsungdaki gibi kolay değilmiş root atmak o kadar bilgime rağmen sizce değermi atmaya ve bl kilidini açmaya? Geliştirici ayarları üzerinden...