Acemilik kullanıcısının son içeriği

1. Acemilik

Çözüldü Rehber kisminda renk degisikligi

Merhabalar telde rehbere girdigimde ekran sanki pembemsi gibi ama diger yerlerde bolyle birsey olmuyor acaba bir yerlerden ayarlarinimi degistirdim bilen varmidir
  2. Acemilik

Haber Xiaomi 12 Serisinin Türkiye Fiyatı Açıklandı. Buyurun Bekleyen Arkadaşlar.

Cihazın fiyatı açıklanmış açıklanmışta bu nedir kardeşim yaa yuh https://www.donanimhaber.com/xiaomi-12-serisinin-merakla-beklenen-turkiye-fiyati-aciklandi--148373
  3. Acemilik

Haber Hadi Hayirli Olsun Diyelim mi ?

Android 13 alacak cihazlarin listesi yayinlanmis ne kadar dogrudur bilinmez tabiki. https://www.donanimhaber.com/android-13-alacak-xiaomi-akilli-telefonlarin-listesi-ortaya-cikti--148349
  4. Acemilik

Haber Sarji Az Gidenler Deneyebilir

Bir teknoloji haber sitesinde karsilastigim haber sarj ile sorun yasayan arkadaslar deneyebilir. https://www.donanimhaber.com/google-mesajlar-hatasi-telefon-pilinin-tukenmesine-yol-aciyor--147744
  5. Acemilik

Yardım Google Senkronize Hk.

Herkese merhaba google ayarlarindan tum google senkronizasyonlarini kapatsam bir sorun yasarmiyim bildirimlerle ilgili ( gmaili kullanmiyorum telefonda ayrica kisilerimide telefonda tutuyorum googleye yedeklemiyorum drive vs kullanmiyorum konumda surekli kapali acmiyorum instagram face book gibi...
  6. Acemilik

Yardım Kilit Ekranı

Merhabalar bu ekran kilitlendiğinde sonra kilidi açmadan ekranı uyandırdığımız zaman sol altta ve sağ altta iki kısa yol var bunlardan birisi kamera diğeride duvar kağıdı bilmem nesi bunları kaldırmanın bir yolu varmıdır acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi teşekkürler
  7. Acemilik

Çözüldü Miui hesap ve boot loader hakkında

Merhabalar telefonuma boot loader işlemi yapmak istedim fakat bilgisayar telefonu görmedi bende tekrar geliştirici seçeneklerden mi kilit açma durumuna girdim işlemleri tekrar yaptım hesaptan çıkıp şimdi ben tekrar bekleyecekmiyim başvuru muhabbeti için
  8. Acemilik

Yardım Yapmam Gereklimi ?

Merhaba gecenlerde yine yazmistim bir telefoncudan yurt disi mi 11 Lite 8\128 5g NE almistim simdi aldiktan sonra bir islem yapmam gerektigini ama bu islemi istedigin zaman yapabilecegimi soyledi hatta whatsapp uzerinden ses kaydi gonderdi bu dedigi islemi gercekten yapmam gerekiyormu ben pek...
  9. Acemilik

Çözüldü Gerçekten Acemilik Mi 11 Lite 5g NE

Merhabalar şimdi forumda dolaşırken bir çok defa denk geliyorum ve bilmediğim için sormak istedim işte fastboot dur ne bileyim custom room dur bunları yapmak gereklimi gerçekten telefonu ben yurt dışı ime atılmış şekilde aldım sanırım böyle hiç birşey yapmadan kullanmam bir problem teşkil eder...
  10. Acemilik

Yardım Whatsapp Bildirim Sorunu

Herkese merhaba telefonumda bildirim konusunda sıkıntı yaşıyorum konu hakkında destek verebilecek birisi yardım olursa sevinirim cihaz mi 11 lite 5g NE (direk telefoncudan aldım herhangi bir rom vs yüklemedim ve son güncelleme miui 13 üde yaptım bootloader kilidi nedir bilmiyorum aldığımda...
  11. Acemilik

Yardım Bataryam Problemlimi

Herkese merhaba forumda yeniyim ve telefon ve isletim sistemi hakkinda bilgim yok denecek kadar az sorunumda su 2 gun once yurtdisi imei atilmis mi 11 lite 5g NE aldim bir cok telefon kullandigim icin ilk defa bunda gordugum birsey var sorunmu degilmi bilmiyorum telefonu kapali olarak hem kendi...
Üst Alt