Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biliyorsunuzdur note 8 pro da tam ekran modundan dolayı netflix sürekli cihaza uygun değil hatası vermektedir
Fakat bu gösterdiğim yöntemleri yaparak netflixi kullanabilirsiniz öncelikle cihazda bulunan netflixi silin ardından
Şu kısımdaki get apps uygulamasına girin ve netflixi aratın...
adb driverlerini kurdum bl kilidi açık olan cihaza
twrp-3.4.0-0-begonia
ile fastboot kullanarak yükledim fakat sonrasında redmi kısmında sürekli kendini resetlemeye başladı şimdi buna temiz kurulum mu yapayım tekrar rom atarak yoksa başka bir şey mi yapmam gerekiyor
Forumu henüz dolaşmaya fırsat bulamadım o yüzden sormak zorundayım mi note 8 pro için en ideal stabil çalışan rom hangisidir
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi ben bu cihazı aldım farklı bozuk bir cihazın imei sine sahip şu anda bu cihaz fakat miui 11 versiyonunda kalmış samsungda vs. Custom rom root twrp işlemlerine aşinayım fakat bu cihaz diğerlerine göre daha kolay brick oluyormuş ondan bilgi almadan rom veya root atmayayım dedim yardımcı...