Abyss kullanıcısının son içeriği

1. Abyss

Çözüldü Redmi note 8 pro netflix sorunu kesin çözüm

Biliyorsunuzdur note 8 pro da tam ekran modundan dolayı netflix sürekli cihaza uygun değil hatası vermektedir Fakat bu gösterdiğim yöntemleri yaparak netflixi kullanabilirsiniz öncelikle cihazda bulunan netflixi silin ardından Şu kısımdaki get apps uygulamasına girin ve netflixi aratın...
  2. Abyss

Çözüldü TWRP Attıktan sonra redmi yazısında kendini resetlemeye başladı

adb driverlerini kurdum bl kilidi açık olan cihaza twrp-3.4.0-0-begonia ile fastboot kullanarak yükledim fakat sonrasında redmi kısmında sürekli kendini resetlemeye başladı şimdi buna temiz kurulum mu yapayım tekrar rom atarak yoksa başka bir şey mi yapmam gerekiyor
  3. Abyss

Soru Note 8 pro için en ideal rom?

Forumu henüz dolaşmaya fırsat bulamadım o yüzden sormak zorundayım mi note 8 pro için en ideal stabil çalışan rom hangisidir Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Abyss

Soru Cihazınmı bl kilidi açıkmı bilmiyorum

Dediğim gibi daha önce açılıp açılmadığını bilmiyorum eğer açılmışsa herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım rom veya root atarken
  5. Abyss

Yardım İmei işlemi görmüş redmi note 8 pro aldım bazı sorularım var

Şimdi ben bu cihazı aldım farklı bozuk bir cihazın imei sine sahip şu anda bu cihaz fakat miui 11 versiyonunda kalmış samsungda vs. Custom rom root twrp işlemlerine aşinayım fakat bu cihaz diğerlerine göre daha kolay brick oluyormuş ondan bilgi almadan rom veya root atmayayım dedim yardımcı...
Üst Alt