abvfarid kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Android 11 bildirim sorunu

Merhaba android 11 de xiaomi ve samsung cihazların çokunda whatsappda kişi ismi değiştirdikde eski isimle geliyor bildirimde ismi,bir vakit aonra kendi kendine düzeliyor.Sorun çözümünü bula bilen varmı?
  2. A

Yardım Redmi 9 bilinmeyen sorun

Merhaba 1 haftadan çok bu sorunu yaşıyorum,romda atdım hard resetde atdım herşeyi denedim ama çözümü yok.Sadece kilid ekranında 2 parmagı aynı anda basdıkda oluyor,Yardım ederseniz sevinirim kafayı yiyicem artık
  3. A

Yardım Bilinmeyen sorun

Cihaz kilitli oldukda ekrana 2 parmağımla aynı anda basılı tutdukda ekran kapanıyo ve bu sorunu enhanced guncellenmesinden sonra fark etddim.Reset,downgrade her şeyi denedim yine aynı tüm sensorlarda normal çalışıyo.Başka mi cihazda denedim bu sorun yok 1635692745 ps:ayrı ayrı vurdukda olmuyo...
  4. A

İnceleme Artık Global romda Call Recorder

Redmi 9 miui 12.5 enhanced sürümünde artık global romda google dialerle aramaları kaydetmek oluyor beklenen özellik geldi
  5. A

İnceleme Redmi 9 miui 12.5 Enhanced

Sonunda redmi 9 için enhanced versiyonu yayınlandı deneyimleriniz nasıl?Bir dokunmada tüm işlemcinin 100/100 çalışmasını çözmüşler artık ısınma filan yok,sadece animasyonların bazılarını kaldırmışlar bugların çoku fixlenmiş.
  6. A

Yardım Whatsapp parmak izi sorunu

Merhaba,whatsapda parmak izini okutmak istekdikde ilk görseldeki gibi hata veriyo sonra ikinci görseldeki gibi hemen düzeliyo,ilk önce bilmiyordum böyle sorun var yoksa yok miui 11 downgrade yaptıkdan sonra farketdim sonra tekrar miui sürümü yükseltdikde yine aynıydı,aynı cihaz kullanan kimdise...
  7. A

Soru Miui 12 Status Bar

Merhaba miui 12 sürümünde rengi terse çevir ayarını aktif etdikde status barı açınca yanıb sönüyor,miui 11 de böyle şey yok olması normalmı?
  8. A

Çözüldü Bootloader kilidi hk

Meraba 7 gün önce cihazın kilidini açıp rom atıb tekrar kapattım şimdi tekrar açmak istiyorum ,istek göndermeden denesem direk açarmı?Yoksa 7 gün yine beklemeliyimmi?
  9. A

Yardım Bildirim en alta düşmesi

Meraba miui 11 romu kullanıyorum mesela 5 bildirim var en yeni olan en alta düşüyor çok zaman gecikiyor bunun bir çözümü varmı?Adaptiv Bildirimleri kapatmakla sorun oluşurmu?
  10. A

Yardım Hindistan romu

Meraba redmi 9 cihazım var bilenler bilir hindistan ülkesi için prime sürümü ayrıca mevcut(herşey aynı sadece rom farklı) Global redmi 9 a hindistan romun flashlasam bootloop veya brick gibi sorunlar olurmu?Endonezya romu kullandım ama oyunlar da sensor sorunu çıkardı çok dönüyordu ekran.
  11. A

İnceleme Redmi 9 Miui 11, 12 , 12.5 deneyimi

Meraba cihazım redmi 9 (4/64) , 6 aylık kullanımda onu söyleye bilerimki direkt miui 11 e geçin ,ilk aldığımda 12 ile gelmişdi status bar filan bugluydu, sonradan grey yaptılar filan performans düşük ve ısınma haddinden çokdu,her guncellemede bişeylere kısıltlama geliyodu,şarj yerlerde idi,miui...
  12. A

Soru Device Health Service

Meraba forumda yeniyimde device health servis nedir ve ne işe yarıyor?sistemden dün kaldırdım ve batarya performansı gözle görülür derecede artdı.Bir sorun çıkarırmı?
Üst Alt