abuzer02 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi 9t MIUI 12.1.4 Android 11 twrp sorunu

Arkadaşlar telefonum mi 9t yurtdışı IMEI kayıtlı MIUI 12.1.4 Android 11 global kararlı rom yüklü kaç defa twrp yüklemeye çalıştım ilk yüklemede oluyor ama telefonu yeniden başlatıp ses yükseltme tuşuna basınca twrp ekranı gelmiyor normal recovery ekranı geliyor ayrıca twrp yüklemeye çalıştım bu...
  2. A

Yardım Mi 9 t yurtdışı imei kayıtlı telefonu sıfırlama

Mi 9 t yurtdışı imei kayıtlı telefonumu sıfırlamak istiyorum imeinin silinmemesi için nasıl bi yol izlemeliyim
  3. A

Yardım Redmi note 9 pro güncelleme sonrası ahizeden ses gelmiyor

Redmi note 9 pro cihaz yurtdışı kayıtlı güncelleme sonrası ahizeden ses gelmiyor arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. A

Çözüldü mi 6 mi flash fastboot rom yükleme hatası

mi 6 mi flashrom yükledim fastboot rom yükleme hatası aldım Arkadaşlar dün mi 6 telefonuma dotos android 11'di hoşuma gitmedi tekrar miui 11 kararlı geçmek istedim mi flashtan v11.0.6 global kararlı romu yülkledim dün gece ama kurulum logosunu bi türlü geçmedi bende bugün tekrar yüklemeye...
  5. A

Tema Orijinal mıuı 12.5 stock tema

Arkadaşlar telefonuma custom rom yükledim fakat kişileştirilmiş temalar var orijinal mıuı 12.5 varsayılan tema linkini yada mıuı 12 temalarını verebilirmisiniz
  6. A

Yardım Mi 6 call of duty oyundan atma sorunu

Arkadaşlar mi 6 telefonumda call of duty mobile oyununda oyunu biraz oynadıktan sonra oyundan atıyor kaç defa kaldırdım geri yükledim yine aynı . MIUI 11 global kararlı rom yüklü bootlader kilidi açık cihaz rootludur.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  7. A

Yardım Mi 6 YouTube ve diğer video sitelerinden açılan videolar donarak oynatılıyor

Mi 6 YouTube ve diğer video sitelerinden açılan videolar donarak oynatılıyor. Bugün YouTube dahil tüm internetten video açınca donarak oynatılıyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
  8. A

Yardım Mi 6 gcam öneri

Arkadaşlar mi 6 için en iyi gcam ayarları ve linki alabilirmiyim rica etsem
  9. A

Yardım Mi 6 için miui 12 rom

Arkadaşlar mi6 telefonumda miui 11 global kararlı romdayım miui 12 romu yükleyeceğim twrpden ama dahili hafızanın silinmemesi için hangi işlemleri yapmalıyım ayrıca hangi romu tavsiye edersiniz ayrıca mi 6'ya miui 12 global kararlı güncellemesi gelecekmi.
Üst Alt