AbdulSametErkek kullanıcısının son içeriği

1. AbdulSametErkek

Yardım Düşerken Havada Yakaladım! Reset Atıp Duruyor, Ne Yapabilirim?

Herkese iyi forumlar :) TBaşıma ilginç bir olay geldi. Telefonla konuşurken telefon elimden kaydı ve düşerken dizimin hizasında geri yakalamayı becerdim ama düşse daha mı iyiydi bilemedim :D Refleks biraz sert oldu sanırım, o hızla telefonu sarsarak tutmuş oldum. Telefon kapandı ve sanki power...
  2. AbdulSametErkek

Soru Mi8 özelinde Kerneller Hakkında

Herkese merhaba :) Android'e ROM atıyorum, MOD kuruyorum ama şimdiye kadar hiç kernel flashlamadım. Yazılımsal olarak daha ciddi sonuçlara yol açabileceğinden pek güvenememiştim açıkçası. Ancak forumda dolaşırken şöyle bir konuya denk geldim...
  3. AbdulSametErkek

Sohbet Modem Tavsiyesi

Üstadlar bir modem arıyorum. Aklımda Keenetic Extra DSL modeli var. Başka bir model mi önerirsiniz artık yoksa keenetic mi alayım yardım ederseniz sevinirim, bir karar verelim bıktım çünkü sürekli DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN hatası alıyorum, kopma problemleri yaşıyorum, kullanığım modem eski...
  4. AbdulSametErkek

Yardım TWRP- Recovery Menüsü Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, bir süre önce miroom beta ile miui12 ye geçtim, hevesimi aldım artık batarya 3 saat ekran süresi veriyor ve beni çok yordu. Stable sürüme geçeyim dedim amaAa, cihazım (mi8) twrp açılış ekranında kalıyor, twrp menüsü açılmıyor. Twrp sürümü 3.3.1-1, cihaz mi8 Ne yapmalıyım...
  5. AbdulSametErkek

Mod MiRoom'a Viper4Android Kurulum Rehberi

Herkese merhaba, Bayağı bir zamandır ViPER4AndroidFX'i MiRoom'da çalıştırmaya çalışıyordum. Forumdaki ve internetteki bütün methodları denemiş başaramamıştım ta ki bu güne kadar. Sonunda ViPER4AndroidFX'i sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiz. Ben kurulumu aşağıdaki dosyalarla ve yazdığım...
  6. AbdulSametErkek

Mod Viper4Android MiRoom Kurulum Rehberi (Yanlış başlığa açılmış. MiRoom kısmına açıldı. Bu konu silinebilir.)

Herkese merhaba, Bir süredir Viper4Android' i kullanmakta olduğum MiRoom'a kurmaya çalışıyordum, farklı yöntemler denedim ancak bir türlü yapamamıştım. Sonunda biraz eksik de çalışsa yükleyip kullanmaya başlayabildim. Sizle de paylaşmak istedim. Belki beraber geliştirir, tam düzgün çalışmasını...
  7. AbdulSametErkek

Sohbet Üye Olunası Başka Forumlar

Herkese selamlar, Üyelik tarihim eski olmasına rağmen forumda yeni aktif olmaya başladım ve burada ilgi alanlarımızın aynı olduğu kişileri görmek, benden çok çok daha bilgili üstatlardan bir şeyler öğrenmek çok hoşuma gitti ve forum ortamlarında daha çok takılmak istiyorum :) Sizlerin kişisel...
  8. AbdulSametErkek

Yardım APK kurulumu sonrası Mi Logosunda Kalıyor

Herkese selamlar, Bu gün MiRoom yüklü cihazıma Viper4Android apk indirip kurdum. Uygulamaya girdiğimde bir şeyler yüklemek için cihazı reboot etti ancak cihaz bundan sonra Mi ekranında kaldı ve açılmyor. Normalde olsa format data yapıp kurtulacağım ancak yakın zamanda kaybettiğimiz bir...
  9. AbdulSametErkek

Yardım Mi 8 Batarya Optimizasyon Önerileri

Hocam tavsiyeler mükemmelmis. Hepsini uyguladım çok teşekkür ederim. Bakalım ne sonuç alacağım. :) Sent from my MI 8 using Tapatalk
  10. AbdulSametErkek

Yardım Rootlu mi8 i güncelledim. Twrp ekranına düşüyor

Merhaba, aynı sorunu yaşamıştım. https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi8-twrpden-cikmiyor.60875/ ] Buradan bakabilirsiniz hocam. Romdan sonra magisk yuklediyseniz onu kaldırmami söylemişlerdi. Ancak çok tecrübeli değilim. Belki sizin durumunuz daha farklıdır. Forumdaki ustadlar daha doğru bilgi...
  11. AbdulSametErkek

Yardım Rom önerisi

Merhaba, Batarya konusunda iyi sonuç verecek rom ben de arıyorum. MIUI MS denedim ve çok memnun kalmadım. %100-%20 için 3saat 42dk ekran süresi verdi. Sizin bir rom deneme fırsatınız oldu mu? En azından tecrübelerimizi paylaşmış olalım. Teşekkürler
  12. AbdulSametErkek

Yüz tanıma kullanmıyorum. GPS'i de genelde kapalı tutuyorum ama pil tasarrufunda kalıyor. Önerdiğiniz kernel, kernel ayarları var mıdır?
  13. AbdulSametErkek

Araştırayım hocam. Pil grafikleri varsa paylaşabilir misiniz?
  14. AbdulSametErkek

Herkese iyi forumlar :) Mi8' global beta kullanıcısıydım ve günde 2 kere telefon şarj etmekten çok sıkıldım. Bunun üzerine farklı romlar denemeyi düşünüp biraz da daha fazla kişiselleştirmeye imkan veren romlara yöneldim. Şuan cihaza miui ms rom yükledim ve ilk full şarjı bitirdim sayılır...
  15. AbdulSametErkek

Yardım Mi8 TWRP'den çıkmıyor

Kesinlikle. Forum ortamlarını bu yüzden çok seviyorum :)
Üst Alt