abdulsamet.oger kullanıcısının son içeriği

1. abdulsamet.oger

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer bayramımız kutlu olsun
  2. abdulsamet.oger

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Takipteyim, hadi hayırlısı. 8=)
  3. abdulsamet.oger

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Başladı mı :/ Geciktim biraz yoldayım henüz. Umarım çok şey kaçırmadım
  4. abdulsamet.oger

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Ben de katılmak istiyorum. Listeye ekleyebilir misiniz ? Merak ettiğim bir buluşma, güzel olacağını düşünüyorum :D
  5. abdulsamet.oger

Yardım En İyi Rom Hangisi

Hoşgeldiniz hocam. En iyi rom diye bir şey yoktur. angel~~ Romdan beklentinizi belirleyin. Daha sonra cihazınızı rom atmaya müsait ( Bootloader açma, twrp kurma) hale getirip bu şekilde romu kurun. Ben eu rom kullanıyorum, sadelikten yanaysanız tavsiye edebilirim.
  6. abdulsamet.oger

Tema Masik Rom Simge Paketi

Hocam 3. Parti hatası alıyorsunuz sanırım. Bu hatanın çözümü için "eu rom" gibi custom rom kullanmak gerekiyor. Başka çözüm yolu bilmiyorum. :( Global Romlarda tema mağazası dışında 3. parti tema yüklenmiyor maalesef.
  7. abdulsamet.oger

Teşekkürler hocam
  8. abdulsamet.oger

Miui tabanlı olan Masik Rom'un simge paketi sizlerle. Simgeleri bir araya getirerek düzenlemiş olduğum bu tema ile arayüz simgelerine farklı bir renk katabilirsiniz. Temayı indirmek için tıklayın.
  9. abdulsamet.oger

Diğer MiuiTürkiye Pubg Mobile Klanı Kuruldu

Klana katıldım, nickim Fosforluplatin :)
  10. abdulsamet.oger

Soru Paps Cover

Bu kaplamalarda etiket bulunuyor mu ? Yapıştırılıp söküldüğünde yapışkanlık durumu oluyor mu yoksa streç filme benzer yapısı mı var ?
  11. abdulsamet.oger

Çözüldü [ÇÖZÜLDÜ] Yurtdışı Mobil Veri Sorunu

An itibariyle sorunu çözmüş oldum. Sorun APN ayarlarından kaynaklanıyormuş. Yeni APN ayarı ile sorun çözüldü. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.
  12. abdulsamet.oger

Denedim çalışmıyor, bazı sitelerin çalışıp bazılarının çalışmaması çok garip en garip olanı ise AOSP da bu sorunun olmaması
  13. abdulsamet.oger

Kontrol ettim sertifikada herhangi sıkıntı yok. Aosplarda internet sorunsuz çalışıyor. Miui' de çalışmıyor.
  14. abdulsamet.oger

Denedim hocam ilk yaptığım şey bu oldu fakat sorun aynı, play store'da çalışmıyor .
  15. abdulsamet.oger

Herkese merhabalar, DÜZENLEME: AOSP romlarda internette herhangi bir problem yok. Fakat MİUİ kurunca problem devam ediyor . Yeni eu güncellemesi flaşlamak sorunu çözmedi. 2. DÜZENLEME: Sorun, APN ayarından kaynaklı olup yeni APN ayarı ile çözülmüştür. Erasmus projesi kapsamında Polonya'da...
Üst Alt