Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşgeldiniz hocam. En iyi rom diye bir şey yoktur. angel~~ Romdan beklentinizi belirleyin. Daha sonra cihazınızı rom atmaya müsait ( Bootloader açma, twrp kurma) hale getirip bu şekilde romu kurun. Ben eu rom kullanıyorum, sadelikten yanaysanız tavsiye edebilirim.
Hocam 3. Parti hatası alıyorsunuz sanırım. Bu hatanın çözümü için "eu rom" gibi custom rom kullanmak gerekiyor. Başka çözüm yolu bilmiyorum. :( Global Romlarda tema mağazası dışında 3. parti tema yüklenmiyor maalesef.
Miui tabanlı olan Masik Rom'un simge paketi sizlerle. Simgeleri bir araya getirerek düzenlemiş olduğum bu tema ile arayüz simgelerine farklı bir renk katabilirsiniz.
Temayı indirmek için tıklayın.
Herkese merhabalar,
DÜZENLEME: AOSP romlarda internette herhangi bir problem yok. Fakat MİUİ kurunca problem devam ediyor . Yeni eu güncellemesi flaşlamak sorunu çözmedi.
2. DÜZENLEME: Sorun, APN ayarından kaynaklı olup yeni APN ayarı ile çözülmüştür.
Erasmus projesi kapsamında Polonya'da...