abdulsamet.oger kullanıcısının son içeriği

1. abdulsamet.oger

Diğer FK kernel manager kullanan var mı?

Herhangi bir bug yok, işlemciniz 8 çekirdekli ise 4'ü ana işlemci (big) diğer 4'ü batarya tasarrufu yapan yardımcı işlemci (little) olarak dizayn ediliyor. Belirlenen governor dahilinde işlemcinin öncelikleri ve çalışma hızları belirleniyor ve bunlar elle kapatılsa dahi açılmaya devam ediyor...
  2. abdulsamet.oger

Yardım Telefon 47 Dereceyi Gördü

•Cihazınıza kernel manager uygulaması (Smartpack Kernel Manager, Kernel Auditior, vs.) yükleyin, cpu governor performance olarak ayarlı olabilir. Schedutil veya interactive seçebilirsiniz. •Arkaplanda aktif olan uygulamaları gözden geçirin. •Bulunduğunuz yerin şebeke sinyalinin düşük olması ve...
  3. abdulsamet.oger

Tema Masik Rom Simge Paketi

Uzun süredir AOSP rom kullanarak MIUI romlara ara verdim, dolayısıyla güncel temanın gelmesi şimdilik olası değil kusura bakmayın wasntme~~
  4. abdulsamet.oger

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Memnun kaldıysanız süper o zaman :) Evet, düzgün çalışması için Magisk modülüne ihtiyaç duyuyor.
  5. abdulsamet.oger

Hocam Havoc OS kullanıyorum, kafam rahat. Sürekli haftalık güncelleme ile uğraşmıyorum. Performansı, renk kontrastı çok daha iyi bana kalırsa. Size de tavsiye ederim. Yalnız stok kamerası belki tatmin etmeyebilir Google kamera kullanarak çok daha kaliteli fotoğraf elde edebilirsiniz.
  6. abdulsamet.oger

Şu MIUI romlarda ekran kontrastı çok soluk ya, ekran ayarı iyi sonuçlar vermiyor. Aosp romlardaki gibi canlı hale nasıl getirebiliriz ?
  7. abdulsamet.oger

Yardım Mi 6 Bağlantı Problemi

Ben de bu sorunu yaşıyorum, sebebini anlamadım halen. Arkadaşımda redmi note 8 var aynı ağa bağlı olmamıza rağmen benim download ve upload mbps değerleri aşırı düşük.
  8. abdulsamet.oger

Madalya 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. ( Madalya )

Zafer bayramımız kutlu olsun
  9. abdulsamet.oger

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Takipteyim, hadi hayırlısı. 8=)
  10. abdulsamet.oger

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Başladı mı :/ Geciktim biraz yoldayım henüz. Umarım çok şey kaçırmadım
  11. abdulsamet.oger

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Ben de katılmak istiyorum. Listeye ekleyebilir misiniz ? Merak ettiğim bir buluşma, güzel olacağını düşünüyorum :D
  12. abdulsamet.oger

Yardım En İyi Rom Hangisi

Hoşgeldiniz hocam. En iyi rom diye bir şey yoktur. angel~~ Romdan beklentinizi belirleyin. Daha sonra cihazınızı rom atmaya müsait ( Bootloader açma, twrp kurma) hale getirip bu şekilde romu kurun. Ben eu rom kullanıyorum, sadelikten yanaysanız tavsiye edebilirim.
  13. abdulsamet.oger

Hocam 3. Parti hatası alıyorsunuz sanırım. Bu hatanın çözümü için "eu rom" gibi custom rom kullanmak gerekiyor. Başka çözüm yolu bilmiyorum. :( Global Romlarda tema mağazası dışında 3. parti tema yüklenmiyor maalesef.
  14. abdulsamet.oger

Teşekkürler hocam
  15. abdulsamet.oger

Miui tabanlı olan Masik Rom'un simge paketi sizlerle. Simgeleri bir araya getirerek düzenlemiş olduğum bu tema ile arayüz simgelerine farklı bir renk katabilirsiniz. Temayı indirmek için tıklayın.
Üst Alt