Abdulkadir51 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi Note 3 MIUI 10.4.2.0 Yüklenmeme Sorunu

daha önce de denemiştim şimdi tekrardan denedim. Sorun hâla devam ediyor maalesef.
  2. A

fastboot garantimi devre dışı bırakıyor.
  3. A

Mi Note 3'e MIUI 10.4.2.0 PCHMIXM sürümü geldi lakin güncelleyemiyorum. İndire basıyorum bir yere kadar ilerliyor ardından tekrar %0'dan başlıyor. Paketi başka bir yerden indirip güncelleyiciden yapayım desem o da olmuyor güncelleyici buna izin vermiyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir...
  4. A

Yardım MIUI Themes'den duvar kağıdı indirme

Arkadaşlar bildiğiniz gibi MIUI içerisinde Temalar adlı bir uygulama var. Buradan ben önceden 2 tane wallpaper indirmişim ve şimdi birkaç tane daha indirmek istiyorum. Ama nasıl indireceğimi unuttum. Yardımcı olabilir misiniz?
  5. A

Çözüldü Işık süzmesini yeni fark ettim garanti kabul eder mi?

Hocam mesela benden kaynaklı ise bunun masrafını karşıladım diyelim ve ekran değişimi gerçekleşti. Daha sonrasın da garanti kapsamından çıkar mı kalır mı? Yanlış yere açtığım içinde özür dilerim yeniyim de hocam.
  6. A

Çözüldü Işık süzmesini yeni fark ettim garanti kabul eder mi?

Arkadaşlar 20.03.2018 tarihinde Xiaomi'nin Mi Note 3 adlı cihazını aldım. Aldığım gün telefon gayet güzeldi. Akşam kılıfı çıkartıp arka tarafına bakmak istediğimde ekranın kenarında bir ışık süzmesi olduğunu gördüm ve bunu merak edip internette araştırdım ama herhangibir sonuca ulaşamadım...
Üst Alt