abdulbakidrs kullanıcısının son içeriği

1. abdulbakidrs

Soru Miui 11 hakkında yardım

Bende bugün güncelledim ancak dediğiniz gibi bir sıkıntı gelmedi başıma. Cihazı tekrar başlatmayı deneyin. Çok klasik bir çözüm ama her zaman etkili olur.
  2. abdulbakidrs

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Redmi Note 7'im yaklaşık bir saat önce güncellemeyi aldı. Bazı çektiğim videolar: https://streamable.com/cne46 https://streamable.com/adtwj oo fennnnaa - Streamable (Mi Video Auto Trim ile AI'ın kendi yaptığı video)
  3. abdulbakidrs

Redmi Note 7 Pro'ya geldi diyorlar Hindistanlılar. Bazıları da hala güncellemeyi almadığını söylüyor ama tam olarak emin olamayacağım. Ben geldiğini düşünüyorum ve bizim cihazlarımıza da en fazla 2 gün içerisinde geleceğine güveniyorum. Şunun şurasında belirlenen tarihe zaten 5 gün kaldı. Sabır ~~
  4. abdulbakidrs

Hocam en doğrusu bu. Apple'da aynı anda tüm cihazlarına vermiyor güncellemeyi. Üstelik sizin cihazın güncelleme tarihi aralığı da belli. Sabırsızlıkla bekliyorsunuz evet ama belirlenen tarihler geçmediği sürece adamlara da hiçbir şey diyemeyiz. Henüz bir bilgi yok, önce Hindistanlıların...
  5. abdulbakidrs

Yardım redmi note 7 video kayıtta ses sorunu

Yazılımsal olduğunu söylediklerini hatırlıyorum. Yakın zamanda MIUI 11 geleceği için sanırım ya o güncellemeye bıraktılar, ya da haberleri yok. O yüzden geribildirim yapma da fayda var.
  6. abdulbakidrs

Çözüldü Netflix hakkında

Ben bu sorunu zamanında Netflix ile canlı ve telefon (yabancı teknik destek hattı) ile yaptığım, 2 saat süren görüşmelerde sadece cihazı yeniden başlatarak çözmüştüm :/ Evet baya şaşırtıcıydı ama bazen böyle şeyler oluyormuş, cihaz sertifikası, sürüm bilgileri vs. istediler elbette...
  7. abdulbakidrs

Soru KVK Xiaomi resmi garantisi mi ?

Bu arada, hayırlı olsun cihazınız :3
  8. abdulbakidrs

Soru KVK Xiaomi resmi garantisi mi ?

Ben yerel bir mağazadan değil, n11 üzerinde "Xiaomi Türkiye Garantili" yazan bir satıcıdan aldım. Benim cihazımda KVK garantili çıktı ve bildiğim kadarıyla KVK'da Xiaomi'nin resmi distribütörlüğünü yapıyor. Hatta Genpa'dan daha çok tercih edildiğini bile düşünüyorum. Hem köklü, hem daha geniş...
  9. abdulbakidrs

Rom MIUI 11 Redmi 5 plus port rom

Yok, sadece temanın değişmediğini biliyoruz, ekstra birkaç özellik ve Android 10'u alacak olmasından başka pek bir yenilik yok, doğru.
  10. abdulbakidrs

Rom MIUI 11 Redmi 5 plus port rom

MIUI'ın başlı başına bir arayüz olduğunu saymazsak haklısınız ancak bir arayüz güncellemesinde neyin değişmesini bekliyordunuz? Tabiki arayüz değişecek. Diğer özellikleri de Google'ın pazarladığı Android 10 belirleyecek. Böyle de yorum yapılmaz ki ama...
  11. abdulbakidrs

Haber MIUI 11 özellikleri

Ucuza yüksek performanslı telefonlar satan, reklam yapmayan bir firmanın kendini şişirmiş olabilme ihtimali nedir bilmiyorum ama belki fazla beklenti içindeydiniz, ben tüm özelliklerini bilerek aldım ve bir sıkıntım yok. Belki ileride 7000₺'ye çok daha güzel markalardan telefon alabilirim :3
  12. abdulbakidrs

Benimde istediğim şeylerin çoğuna sahip bir arayüze sahip aslında Xiaomi cihazları...
  13. abdulbakidrs

Siz ne istiyorsunuz?
  14. abdulbakidrs

Çözüldü Zil ve Sistem Sesleri Susturuldu!

İnanır mısınız, şu "her şeyi denedim olmadı, destek istedim bir anda oldu" mevzusu oldu. Sorun bundan bir önceki yorumda devam ediyordu ancak bunu yazarken sorun çözülmüş oldu. Olan tek şey ise Wi-Fi bağlantısının kesildiği. Sanırım sorun Google Home ile bağlı olmasından kaynaklanan bir şey. Bu...
Üst Alt