Abayarim kullanıcısının son içeriği

1. Abayarim

Yardım Xiaomi Amazfit Pace - Kalori Hesaplama Doğruluğu Hakkında

Merhaba Arkadaşlar, 12.11.2018 Tarihinde, N11 üzerinden ve EVOFONE satıcısından ( mishop ) bu üründen eşime hediye aldım. Bir kere update edip eşimin Mi Mix 2 telefonu ile eşitledim ve uygulamasını kurup senkronize ettim. Buraya kadar bir sıkıntı yok ama sorun eşimin kaloriyi aşırı derecede...
  2. Abayarim

Yardım Xiaomi Mi Note 2 MIUI 9 Güncellemesi Hakkında

Sorma valla kardeş. Kanser edici şekilde beklemedeyim. Bunu eşime verip mi mix 2 alacağım. Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Abayarim

Yardım Xiaomi Mi Note 2 MIUI 9 Güncellemesi Hakkında

Arkadaşlar Merhaba, Mi Note 2 ye kararlı sürüm olan ne zaman gelecek. yani ben bu beta meta gibi kendim yükleme işlerine girmek istemiyorum açıkçası çok anlamam da. O yüzden Sistemin kendi güncelleme yapmasını bekliyorum. Lakin bekle bekle otobüs durağı gibi olduk. Android 20 çıkacak biz hala...
  4. Abayarim

Yardım Note 2 Engelli SMS ler Hakkında

Bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. Filtre işlemini ve bildirim olayını yaptım. Bakalım sürekli ekler ekler dururuz oraya birilerini. Çarşaf gibi liste olur muhtemelen :)
  5. Abayarim

Yardım Note 2 Engelli SMS ler Hakkında

Arkadaşlar Merhaba, Bir çok SMS geliyor ve ben bunları engelliyorum. O an için engellenen klasörüne atıyor ama yeni bir SMS geldiğinde tekrar ana klasörde gösteriyor. Beceremediğim nokta neresi sizce ? veyahut yazılım sorunumudur bu durum ? Teşekkürler.
  6. Abayarim

Yardım MIUI Bildirimler için izin ayarları (V7-8-9)

Bu bildirim olayı bende de facebook için olmaya başladı. Uygulamanın kendi bildirim ayarlarını kontrol ediyorum, herşey anında ilet modunda. Ama telefondan uygulamaya girdiğimde çatır çatır bildirimler gelmeye başlıyor :) Arada nadir bildirimler alıyorum ama oda var. Xiaomi Note 2 - 64 versiyon...
  7. Abayarim

4.5G sorunu olacak mı

Mi Note 2 cihazım var. İstanbul sarıyer bölgesinde vodafone ile 3G oluyor. Mecidiyeköy yani biraz daha merkezi noktalarda 4G. Ama internet çekmiyor değil. Çatır çatır heryerde açıyor yinede. Sorun yaşamazsınız tahminimce. 4G daha yavaş download eder 3G den. Evde 3G takılyıorum 1080p 60 FPS tube...
  8. Abayarim

Yardım Mi Note 2 / 128 Gb veya Mi6 128 Gb

Önerileriniz için hepinize teşekkürler üstadlar. Birader 'in bütçesi sıkıntı olmaz ise Mi6 alacak kesin olarak. Daha ucuz olsun der ise Note 2 alır :) son soru :) Mi6 ya ödeyeceğim tutar ile, aynı özelliklerde resmi türkiye garantili bir telefon bulunabilirnir mi sizce ?
  9. Abayarim

Henüz satan yok sanırım TR de onu. Var ise nereden bakabilirim acaba ? Note 3 yerine Mi6 daha mantıklı gibi sanki üstad.
  10. Abayarim

Arkadaşlar Merhaba, Yengemi de Xiaomi ci yapacağım :) Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz ? Bende Mi Note 2 mevcut 64 Gb olanından. Global olayını bilmediğim için 64 Gb aldım. Çok aşırı memnunum telefonumdan ama Mi6 yı bilmediğim için sormak istedim siz değerli kullanıcılara. Ayrıca Mi6 da...
  11. Abayarim

Haber Mi Note 3 Tanıtıldı...

Hiç bir zaman ansızın şarj bitecek korkusu yaşamıyorum. 2 gün yetiyor hemen hemen [emoji4] Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Abayarim

Aynen öyle. Bu global olayını bilmediğim için 64 gb olanı aldım ama çok sorun değil. Depolama alanı olarak bana 5 gömlek fazla bile. Kamerasını niye beğenmedin onu anlamadım ama. Bence çok başarılı gibi. Gerçe çokda anlamam. Bana fazlası ile iyi geldi ve yetiyor. Ucuza kalite, xiaomi. Daha...
  13. Abayarim

Yardım Otomatik Kapanma ve Açma

Süpersin hocam teşekkür ederiz. Eline sağlık [emoji4] Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Abayarim

Yardım Otomatik Kapanma ve Açma

Arkadaşlar Merhaba, Belirli saat aralıklarında telefon otomatik kapanıp açılıyor. Ben bu özelliği uyguladım ama şimdi bulamıyorum. Hem diğer arkadaşların faydalanması hemde benim tekrar öğrenmem için yardım rica edeceğim [emoji4][emoji23][emoji4][emoji23] Teşekkürler. Mi Note 2 cihazımdan...
  15. Abayarim

Note 2 candır boşver :) Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt