Aamon kullanıcısının son içeriği

1. A

Duyuru Xiaomi Telefon Özellik/Karşılaştırma Bölümü Açılmıştır

Güzel çalışma olmuş mobil versiyon arayüzlerinin hepsine uyumlu olması gerekiyor
  2. A

Rom 17 pro max eu rom POPSICLE_OS3.0.311.0.WPBCNXM

Ne gibi özellik geldi ne güncellemesi bu bir öncekini yeni kurmuştum birkaç gün önce üst üste nasıl güncelleniyor anlamadım kanka bu geliştirici tayfa modu farklı galiba orijinal güncellemeler değil anlaşılan
  3. A

Soru 17 Pro Max Güncelleme Destek

Buradan yaparsam daha sonrasında normal şekilde alabilecek miyim güncellemeleri yoksa sürekli bu şekilde mi yapacağım.
  4. A

Soru 17 Pro Max Güncelleme Destek

Arkadaşlar selamlar, Gördüğünüz gibi indir diyorum aşağıdaki hata çıkıyor napıcam bu durumda yeni galiba güncelleme sayfalarındada görünmüyor bu sürüm yeni geldi galiba indirmiyor çözüm varmı?
  5. A

Soru 17 pro max a özel videolu anlatım tek tıkla bl kilidi açma

Hocam oem kapalı bende ama telefonu açılınca üstte kilit açık eu rom kurulu son sürüm hem cihazı 2 gün önce aldım çok memnunum güncelleme alacakmış ve yazılım veya root atabilirmişim herhangi ekstra birşey yapmama gerek yokmuş galiba
  6. A

Soru Xiaomi Menüsü Hakkında Soru

Arkadaşlar merhaba bu gördüğümüz yere geçince sanki 1 veya 2 saniyelik takılma oluyor gibi hemen kapatıyorum uygulamaları azıcık bekletiyor geçişlerdede öyle burada bir diğer sorum alttaki çarpıya basınca hangisi öndeyse onu kapatmıyor samsung da böyle sorun yokta bunların bir çözümü varmı?
  7. A

Mod Banka/Whatsapp Düzeltme Modülü

Bu nedir neyin nesi tam olarak rootlu cihazlar için bir konu mudur acaba?
  8. A

Sohbet OS3.0.306.0.WPBCNXM Güncelleme?

Tamam hocam ama kararlı stabil çalışan versiyon olup olmadığını nasıl anlayabilirim ki gelecek güncellemeler de
  9. A

Soru Xiaomi 17 pro Max pil yazılım

Herhangi bir sorun yok hocam türkçe de bazen birkaç şeyde ingilizce olabiliyor.
  10. A

Soru Xiaomi 17 pro Max pil yazılım

Bende yeni aldım euro room yüklü bi üstü seninkinden ama şarjı iyi gidiyor hatta 2 güne yakın takmadım yoğun kullanmadım öyle aman aman iyi dayandı yeni diye de olabiliyor bilemiyorum artık cihaz hoşuma gitti aldım yurt dışı malum cihaz işte
  11. A

Teşekkürler hocam ben anlayamadım başında o yüzden sorma gereksinimine kapıldım acemiyim bu konularda aslında 1777383324 Valla şuan stabil çalışıyor görünüyor bir sorunla karşılaşmadım şarjı 45 saat sürüyor yoğun kullanmıyorum tabi ama yeni aldım malum baya sürüyor gibi gerçi zamanla belli eder...
  12. A

+Güncel Arkadaşlar güncelleme alacak mıyım ve kilit açık görünüyor cihazın açılışında başka birşeye gerek varmı room be root atabiliyor muyum?
  13. A

Evet açık denedim şimdi gördüm bu ne anlama geliyor yani güncelleme alıp istediğim zaman kayıt yaptırabilecekmiyim
  14. A

Oem kapalı görünüyor ama
  15. A

Yani gelen her güncellemeyi otomatik yapabilecektir doğrumu satıcı bu şekilde iletti bana
Üst Alt