Rom 17 pro max eu rom POPSICLE_OS3.0.311.0.WPBCNXM

Aamon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
3
Ne gibi özellik geldi ne güncellemesi bu bir öncekini yeni kurmuştum birkaç gün önce üst üste nasıl güncelleniyor anlamadım kanka bu geliştirici tayfa modu farklı galiba orijinal güncellemeler değil anlaşılan

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Ne gibi özellik geldi ne güncellemesi bu bir öncekini yeni kurmuştum birkaç gün önce üst üste nasıl güncelleniyor anlamadım kanka bu geliştirici tayfa modu farklı galiba orijinal güncellemeler değil anlaşılan
Gelen güncellemeler normal eu rom güncellemeleri hatta kararlı sürüm adı altında yayınlanıyor googla eu rom yazarak kaynağı kontrol edebilirsiniz

seco.can.can9

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Orijinal çin romu güncelleniyor hocam eu da onu takip ediyor neticesinde

seco.can.can9

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Sorunlar oluyor geri dönüşlere bakılıyor bizimkiler beğenmiyor fakat geri bildirimlerle ilgileniyorlar cihaz desteği çoğaldıkça sıkıntılar olur illaki bakıyorum en güncel şuan pro max cihaz maşallah;)

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Sorunlar oluyor geri dönüşlere bakılıyor bizimkiler beğenmiyor fakat geri bildirimlerle ilgileniyorlar cihaz desteği çoğaldıkça sıkıntılar olur illaki bakıyorum en güncel şuan pro max cihaz maşallah;)
Aynen 17 serisine özel bir ilgi var muhtemelen geliştiricileren biri 17 serisinden cihaz aldı😊

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Hocam, cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah.. Yakın zamanda radarınızda hangi cihaz var acaba

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt