Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam çok güzel bir noktaya değindiniz. LPosed yüklemek istedim fakat Zygisk aktif olduğu için kabul etmedi. Onun için de bir modül indirdim adını hatırlamıyorum. Ama bu sefer de safetynet ve bazı banka uygulamaları alarm vermeye başladı. Sağlıklı bir şekilde LPosed kullanamadım.
1672165905
Bu...
Estağfurullah, ne yanlış anlaması. Zamanında elimdeki cihazı sürekli bir şeyler yüklemeye çalıştığım için bozmuştum. Korkum ondandır. Keşke elbise değiştirmek kadar kolay ver zararsız olsa...
angel~~
Arkadaşlar buradaki modüllerin poco x3 pro'da da geçerli olup olmadığı konusunda bir bilginiz var mı acaba? Meselâ ben Ahize modülünü yükledim, pek bir şey farketmedi. Ama Color'u yükledim işe yaradı...
Herkese Selamlar arkadaşlar. Az önce forumda gezinirken, Poco X3 NFC cihazı için magisk modüllerini bir başlık altında topladıklarını gördüm. Sizin de POCO X3 PRO için bildiğiniz kullanışlı, stabil, sorunsuz magisk modülleri varsa eğer bu başlık altında toplamak isterim.
Benim genel olarak...
Doğru. Türkiye Çıkış Tarihi 2021 olması lâzım. Xiaomi marka telefon kullandığımı söylemek istemiştim. Xiaomi Mi 10 kullandım ilk ürünü olarak
1671743312
Link paylaşma şansınız var mı?
Arkadaşlar bu romlar arasında pil süresi en iyi rom hangisi acaba? Miui Tabanlı Romlarda Güneş Işığı Modu kapalı olsa bile güneş ışığı altında ekran rengi açılıp kapanabiliyor. Aosp tabanlı romlarda da NFC sorunu mevcut. Ama bu sorunlara rağmen artık birinde kalmak istiyorum. Öneriniz nedir...
Herkese Merhabalar...
Yaklaşık 2 senedir belki de daha fazla süre POCO X3 PRO kullanıcısıyım. Oyun oynamayan birisi olarak daha stabil, hızlı, sorunsuz ve günlük kullanıma yönelik rom arayışım 2-3 ay boyunca devam etmektedir. Fakat henüz istediğim ve sorun yaratmayan bir rom bulamadım. İlk önce...
Bende de IstanbulKart uygulamasında sorun var. Custom Aospntabanlı romlarda cihaz kartı görüyor fakat içindeki miktarı göstermiyor. %40larda kart okundu uyarısı veriyor sadece. Ama Miui Tabanlı romlarda sorun olmuyor. Miui tabanlı romlarda otomatik güneş modu kapalı olduğu halde çalışmasa, aosp...
Peki sizce NFC problemi de kernel kaynaklı olabilir mi? Bir de crdroid rom miui tabanlı kernelleri destekler mi sizce? İleride bir problem çıkarma olasılığı nedir sizce?
Sayenizde Skorp kardeşim. Ama tabi ilerleyen zamanlarda yolumdan sapacağıma adın gibi emin olabilirsiniz. Güncellendi ve daha stabil yalanları insanları hep cezbediyor bilirsiniz.