_HoPe_ kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Vantom kernel sürümleri

Derpfest 12 rom kullanıyorum vantom kernel yüklü 2022 yılında yayınlanan bir sürümü var şu an cihazda vantomun sayfasına girdiğimde birsürü sürümü var bunlar arasında nasıl seçim yapabilirim en son çıkanı yüklemek daha mı mantıklıdır
  2. H

Yardım Derpfest 12 romda magisk yukleyemiyorum

Sorunu çözdüm hocam adb üzerinden yükleyince çalıştı magisk
  3. H

Yardım Derpfest 12 romda magisk yukleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar mi note 10 lite ye derpfest 12 rom yükledim android 12 ama magiski yukleyemiyorum ofoxtan flashliyorum telefon açılmıyor bootloop oluyor nasil kurabilirim veya hangi surumu kurmaliyim
  4. H

Derpfest 12 root atamiyorum

Arkadaşlar merhaba derpfest 12 rom yükledim ama rootlayamadim magisk denedim olmadı Kernel su ya baktım anlamadım yapamadim yardimci olabilecek var mi
  5. H

Rom Mi Note 10 Lite Official Derpfest AOSP Custom Rom / Android 12.1

Bu romu yükledim ama root atmam lazım magiskle atamadım Kernel su denemeye çalıştım ondan da anlamadim romu çok begendim tek eksiğim root oldu halledersem kullanmayı düşünüyorum yardimci olabilir misiniz
  6. H

Yardım Bütün fotoğraflarım silindi

Arkadaşlar durum çok acil diskdigger indirmiştim kalıntıları temizlemek için herşeyi seçtim sildim galeriden fotolar gitti askerlik boyunca biriktirdiğim bütün acı tatlı anılarım gitti kurtarmak zorundayım yardımcı olabilecek varmı
  7. H

Yardım Kamera sürümü yükseltme sorunu

Çok teşekkür ederim işe yaradı ne zamandır bunun yolunu arıyordum.
  8. H

Denedim olmadı optimizasyon kapatınca 1658355739 Nasıl yapabilirim root var
  9. H

Merhaba arkadaşlar cihazımda miui 11 android 10 rom yüklü kamera sürümü 3.0.200116 arayüzü hoşuma gitmiyor 4 lü sürümlerin arayüzlerini kullanmak istiyorum xiaomi kamera uygulamasını apk olarak indiriyorum android 10 uyumlu 4 sürümünü ama yükseltemiyorum miui 12 yüklüyken sürümleri apk olarak...
  10. H

Soru Twrp full yedek için backup bölümü nasıl olmalı?

Twrp de rom değişimlerinde vs bir sorun oluştuğunda şu anki roma eksiksiz bir şekilde geri dönmek için yedek almak istiyorum fakat çok karışık seçenekler var hangilerini seçmeliyim?
  11. H

MIUI 13 Mi Note 10 Lite - Türkiye Kararlı Rom V13.0.1.0.SFNTRXM İndirme Bağlantıları

Miui 13 ü twrp üzerinden kurabilir miyim a12 twrp ile uyum sorunu vs yaşıyor mu risk almak istemiyorum ilk defa deneyeceğim. Twrp üzerinden normal rom kurulumu gibi kurabilirim değil mi?
  12. H

Yardım Mi note 10 lite stock kamera raw sorunu

Bunlar pro modda çekilmiş raw dosyaları mı? Sorun görüntüleme esnasında değil raw dosyasını işlerken oluşuyor kaydedildikten sonra.
  13. H

Yardım Miui 12.5 Şarj Problemi

Dostum söylediğim yöntemi dener misin güvenlik uygulamasının gösterdiğim sürümünü yükleyip activity launcher programından charge diye aratıp boost charging speed kısmını açmayı dene ben öyle çözdüm eskiye nazaran daha yüksek değer alıyorum amperede de.
  14. H

Miui global 12.5.5 sürümü var bende açık alanda en düşük iso değerinde bile çektiğim fotoğraflarda bu sorun mevcut eklediklerime bakabilirsiniz ikiside aynı anda aynı yerden ve aynı değerlerle çekildi biri gcam biri stock. Arkadaşınızın cihazdaki sonucu bekliyorum.
  15. H

Arkadaşlar merhaba,başlıkta belirttiğim gibi note 10 lite cihazımda raw fotoğraf çektiğimde özellikle kenarlarda olmak üzere fotoğrafın tamamına yayılan bir kırmızı-morluk var normal jpeg halinde olmuyor ve düzenlememi imkansız hale getiriyor.Farklı iso seviyelerinde denediğimde de aynı sonucu...
Üst Alt