Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Derpfest 12 rom kullanıyorum vantom kernel yüklü 2022 yılında yayınlanan bir sürümü var şu an cihazda vantomun sayfasına girdiğimde birsürü sürümü var bunlar arasında nasıl seçim yapabilirim en son çıkanı yüklemek daha mı mantıklıdır
Merhaba arkadaşlar mi note 10 lite ye derpfest 12 rom yükledim android 12 ama magiski yukleyemiyorum ofoxtan flashliyorum telefon açılmıyor bootloop oluyor nasil kurabilirim veya hangi surumu kurmaliyim
Bu romu yükledim ama root atmam lazım magiskle atamadım Kernel su denemeye çalıştım ondan da anlamadim romu çok begendim tek eksiğim root oldu halledersem kullanmayı düşünüyorum yardimci olabilir misiniz
Arkadaşlar durum çok acil diskdigger indirmiştim kalıntıları temizlemek için herşeyi seçtim sildim galeriden fotolar gitti askerlik boyunca biriktirdiğim bütün acı tatlı anılarım gitti kurtarmak zorundayım yardımcı olabilecek varmı
Twrp de rom değişimlerinde vs bir sorun oluştuğunda şu anki roma eksiksiz bir şekilde geri dönmek için yedek almak istiyorum fakat çok karışık seçenekler var hangilerini seçmeliyim?
Miui 13 ü twrp üzerinden kurabilir miyim a12 twrp ile uyum sorunu vs yaşıyor mu risk almak istemiyorum ilk defa deneyeceğim. Twrp üzerinden normal rom kurulumu gibi kurabilirim değil mi?
Dostum söylediğim yöntemi dener misin güvenlik uygulamasının gösterdiğim sürümünü yükleyip activity launcher programından charge diye aratıp boost charging speed kısmını açmayı dene ben öyle çözdüm eskiye nazaran daha yüksek değer alıyorum amperede de.
Miui global 12.5.5 sürümü var bende açık alanda en düşük iso değerinde bile çektiğim fotoğraflarda bu sorun mevcut eklediklerime bakabilirsiniz ikiside aynı anda aynı yerden ve aynı değerlerle çekildi biri gcam biri stock. Arkadaşınızın cihazdaki sonucu bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,başlıkta belirttiğim gibi note 10 lite cihazımda raw fotoğraf çektiğimde özellikle kenarlarda olmak üzere fotoğrafın tamamına yayılan bir kırmızı-morluk var normal jpeg halinde olmuyor ve düzenlememi imkansız hale getiriyor.Farklı iso seviyelerinde denediğimde de aynı sonucu...