61celal61 kullanıcısının son içeriği

1. 6

Soru Fw ile vendor farkı nedir?

Rom lar arası geçişlerde bazı romları yüklemek istediğimizde fw flashlanıyor, vendor flashlanıyor, 5 wipe veya 4 wipe yapılıyor, twrpden vendor silinmeli mi silinmemeli mi, silindiğinde vendor yüklenmeli mi yoksa sadece fw mi yüklenmeli, romdan roma değişiklik gösteriyor bu konu, sorum şu: Twrp...
  2. 6

Çözüldü Rom kurarken vendor sorunu

Mi 9T kullanıyorum, BL kilidini açtım pixel experience rom kurmak için twrp yükledim ardından forumda anlatıldığı gibi format data yaptım, 4 wipe yapıp romu flashladım, ardından tekrar wipe yapıp reboot dedim ve romu kullanıyorum şu an, fakat anlayamadığım bir nokta var, bu konularda pek bilgim...
  3. 6

Soru Tam ekran hareketi

Miui forum üyeleri size bir sorum olacak mi 9T kullananlar için, Miui 12.0.5 global sürüm kullanıyorum, güncellemeyi en son paketi indir şeklinde yapıp ardından hard reset attım, telefon akıcılık konusunda diğer güncellemelere nazaran daha iyi hatta yeni uygulama kasası güncellemesi ile uygulama...
  4. 6

Soru Miui 12 global (temmuz) mi 9T

Mi community uygulamasında güncellemenin temmuz sonuna çekildiğini söylenmiş bilgisi olan var mı doğru mu bu acaba global sürüm için?
  5. 6

Soru Sistem uygulamaları güncelleyici

Telefona hard reset attıktan sonra bazı uygulamaların güncel sürümleri sistem uygulamaları güncelleyici bölümünde gözükmüyor, apk olarak kendimiz kurmadan buraya gelir mi bir türlü gelmedi bekliyorum,bi fikri olan var mı?
  6. 6

Soru Mi 9T değişik bir sıkıntı

Gözlemlediğim şöyle bir sorundan bahsetmek istiyorum bilgisi olan yazarsa da çok sevinirim benim o kadar teknik bilgim yok malesef, sorun; Güncellemeleri hep en son paketi indir diyip ardından hard reset atarak yapıyorum daha sorunsuz olması için, en son gelen 11.0.5 global güncellemesini yaptım...
  7. 6

Soru Mi 9T bug?

Mi 9T miui 11.0.5 global sürüm var telefonda, sizde de bu oluyor mu diye sormak istedim sorum şu; %99 uygulama kasasındayken oluyor, bir anda ana ekrana parmakla kaydırma hareketi yapmamama rağmen şak diye geliyor, her zaman da olmuyor çok nadir olan bi şey ama sinir oluyorum böyle ufak tefek...
  8. 6

Soru Mi 9T android 10 sorunlar

Karşılaştığınız sorunları, hataları, ufak tefek de olsa animasyon hataları olur pil problemleri olur , takılma, donma, kasma gibi şikayetleriniz eğerki varsa yazabilir misiniz, hem kendi adıma hem de aynı sorunu yaşayan başkaları adına rehber olabilir diye bu konuyu açtım, ben miui 11.0.5 global...
  9. 6

MIUI 11 Mi 9T güncelleme

Mi 9T miui 11.0.5 güncellemesi geldi ota yolu ile şu an
  10. 6

Çözüldü Recovery rom

Mesela telefona yeni çıkan güncelleme ota ile henüz bize ulaşmadan paylaşılan güncellemeyi recovery linkinden indirdik telefona atıp güncelleme paketini seçip kurduk, daha sonra güncellemede sorun olması nedeniyle geri çekildi, aynı sürüm numarasıyla düzenlenmiş biçimi ota yolu ile dağıtılmaya...
  11. 6

Çözüldü Gün ışığı

MIUI 11.0.4 global sürüm kullanmaktayım, android 10, cihaz güneş ışığı altında ana ekranda sağa veya sola geçişlerde olsun bariz bir kasma ve takılma yapıyor, normal ışıkta herhangi bir fps düşüşü yok, sizin de cihazınızda böyle bir sorun var mı acaba yazarsanız sevinirim, android 10...
  12. 6

Yardım Mobil ağ sinyali

Şebeke sorunu yaşıyorum, bunun çözümü nedir acaba cihaz tr garantili
  13. 6

Yardım Android 10

Android 10 güncellemesi sonrası şebeke sorunu yaşıyorum sürekli 2-3 diş sonra birden 5 diş oluyor bunun bir çözümü var mı aynı sorunu yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim, temiz kurulum da yaptım, model mi 9T
  14. 6

Yardım Android 10 mi 9T

Android 10'a güncelledim telefonu fakat şebeke sorunu ortaya çıktı temiz kurulum yaptım fakat düzelmedi normalde 5 diş görünürken şimdi 3-2 arasında gelip gidiyor bazen direk gidiyor sanırsam yazılımsal bir sorun aynı sorunu yaşayan varsa belirtirse sevinirim
  15. 6

Yardım Tarayıcı

Hangi mobil tarayıcı daha az şarj harcıyor?
Üst Alt