4nd1zz kullanıcısının son içeriği

1. 4

Rom Mi9T/K20 - Derpfest 12 Rom | OFFICIAL - Android 12 - 25.04.2022

Font ve bu turuncu baskınlığı değişebiliyor mu
  2. 4

Yardım Netflix video oynatma sorunu

Denedim de yine de aynı hatayı verdi maalesef 1633149014 Bir de ona bakayım bari ya teşekkürler
  3. 4

Yardım Netflix video oynatma sorunu

Merhabalar telefonumda netflixten indirilen bir bölümü açmaya çalışınca hata veriyor indirmesem bile aynı hatayı veriyor şu an kullandığım rom dotOs 5.1 acaba sorun romdan mı kaynaklı daha önce bunun gibi sorun yaşamış olan veya bilgili olan birisi yardım edebilir mi
  4. 4

Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

Bu romu kullanıyorum bilmiyorum ilgisi var mı ama netflixde video oynatamıyorum rom yüzünden olma olasılığı % yüzde kaç?
  5. 4

telefonun içindeki güncelleme kısmından güncellersem sorun çıkar mı yoksa romu en baştan mı kurayım bu konu hakkında bir bilgin var mı yardım edersen sevinirim
  6. 4

Şu an bu dotOS da şu miui daki küçük pencere özelliği var mı? ( miui da kayan pencereler olarak geçiyor)
  7. 4

Bu romun kamera uygulaması nasıl? Miui deki kamerayı özletir mi (iyice bakınca hangi kamera olduğunu gördüm, gerek kalmadı)
  8. 4

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Dünyanın en saçma şeyi yedeklediğim sistemi geri yükleyip çalıştıramıyor bir de
  9. 4

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

bu nandroid backup denen şeyin restore edilmesi ne kadar sürüyor ortalama yarım saat oldu miui yazısında bir ara da yeniden başlayıp twrp ye atmıştı sonra yeniden başlat dedim hala açılmadı
  10. 4

Soru Mi9T için Ekran Overclock Yöntemi Hk.

ekranda cidden bir sorunla falan karşılaşmadınız mı
  11. 4

Sohbet Mi 9t Batarya

whatsapp resmi uygulama mı yoksa modlu mu modluysa onu kaldırıp test et
  12. 4

Soru Miui rehber ve mesaj

neden değiştirmek istiyorsun eksiği ne ki google ın
  13. 4

Diğer FK kernel manager kullanan var mı?

teşekkür ederim
  14. 4

Diğer FK kernel manager kullanan var mı?

Arkadaşlar fk kernel manager ile ben işlemcinin bazı çekirdeklerini kapatmıştım bir kaç gün önce bugün kontrol ettiğimde tüm çekirdekler aktifti bug a girmiş olabileceğinden korkuyorum acaba bana hangi çekirdeğin en kadar kullandığını gösterecek bir uygulama var mı? Cpu z den baktığımda küçük...
  15. 4

Yardım Mi 9t sürüm batarya

Batarya konusunda üzgünüm ki pek bir çözüm yok aynı sorunu yaşıyorum rom olarak da miui 12.0.3 eu rom öneririm gereksiz uygulama yok
Üst Alt