Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar telefonumda netflixten indirilen bir bölümü açmaya çalışınca hata veriyor indirmesem bile aynı hatayı veriyor şu an kullandığım rom dotOs 5.1 acaba sorun romdan mı kaynaklı daha önce bunun gibi sorun yaşamış olan veya bilgili olan birisi yardım edebilir mi
telefonun içindeki güncelleme kısmından güncellersem sorun çıkar mı yoksa romu en baştan mı kurayım bu konu hakkında bir bilgin var mı yardım edersen sevinirim
bu nandroid backup denen şeyin restore edilmesi ne kadar sürüyor ortalama yarım saat oldu miui yazısında bir ara da yeniden başlayıp twrp ye atmıştı sonra yeniden başlat dedim hala açılmadı
Arkadaşlar fk kernel manager ile ben işlemcinin bazı çekirdeklerini kapatmıştım bir kaç gün önce bugün kontrol ettiğimde tüm çekirdekler aktifti bug a girmiş olabileceğinden korkuyorum acaba bana hangi çekirdeğin en kadar kullandığını gösterecek bir uygulama var mı? Cpu z den baktığımda küçük...