4nd1zz kullanıcısının son içeriği

1. 4

Yardım Netflix video oynatma sorunu

Merhabalar telefonumda netflixten indirilen bir bölümü açmaya çalışınca hata veriyor indirmesem bile aynı hatayı veriyor şu an kullandığım rom dotOs 5.1 acaba sorun romdan mı kaynaklı daha önce bunun gibi sorun yaşamış olan veya bilgili olan birisi yardım edebilir mi
  2. 4

Diğer FK kernel manager kullanan var mı?

Arkadaşlar fk kernel manager ile ben işlemcinin bazı çekirdeklerini kapatmıştım bir kaç gün önce bugün kontrol ettiğimde tüm çekirdekler aktifti bug a girmiş olabileceğinden korkuyorum acaba bana hangi çekirdeğin en kadar kullandığını gösterecek bir uygulama var mı? Cpu z den baktığımda küçük...
  3. 4

Yardım İşlemcinin sürekli çalışması

Merhabalar ben şu an mi 9T miui 10.3.15 kullanıyorum cihazımın şarj sıkıntısından dolayı ama hala bu sıkıntı devam ediyor gibi Bunun sebebinin işlemcinin boşa çalışmasına bağlıyorum çünkü arkadaşımın cihazında (lenovo k6 power) işlemci çekirdeklerinin tamamı çalışmıyor ama benimkinde sürekli...
  4. 4

Soru Mi 9T sürüm düşürme

Mi 9T şu an android 10 dayım android 9 a Skyhawk recovery ile dönüş yapabilir miyim yoksa işin içine şu fastboot olaylarını da mı katmam gerek
  5. 4

Soru Mi 9t şarj

Miui 12'de iken de 3 saat ekran süresi alıyordum AOSP roma geçtim onda da 3 saat ekran süresi alıyorum sorun bataryanın kendisinde mi? Değişmesi gerekir mi?
  6. 4

Yardım Aosp ANXCamera kurma

Mi 9T de aosp evolution x 4.3 kullanıyorum miui ın kendi kamerası için ANX kamera kurmamız gerekmiş ama Magiskten kurduğumda durduruldu hatası alıyorum sorunu yaşayıp çözen veya çözümü bilen yardım edebilir mi
  7. 4

Soru Pixel Experience Romu

Şu an MİUİ 12 deyim Şarjı hızlı bittiği için pixel experience romuna geçmeye karar verdim ama araştırdığıma göre bir firmware dosyası gerekliymiş romun kendi sitesinde sadece 1 tane down butonu var o da romu indiriyor benim mi 9T nin Firmwaresini değiştirmem gerek mi yoksa direkt kurayım mı
  8. 4

MIUI 12 Mi 9T Boşta beklerken şarj sorunu

Şu anki rom 12.0.3 eu rom Bu rom şarjımı resmen sömürüyor günde ortalaam 3 saat ekran süresi en fazla da 4 saat alıyorum asıl sorun cihaz boşta beklerken de çok fazla bataryayı harcıyor bu sürümde bu sorunu yaşayan Mi 9T kullanıcıları var mı ya da yardım edebilecek olan
  9. 4

Yardım Mi9T imei repair yapmadan önce:

Cihazımda recovery olarak skyhawk kurulu ben buna imei repair yapacağım izlediğim videoda adam twrp kuruyordu ben buna twrp kurmadan skyhawk ile devam etsem sorun çıkar mı
  10. 4

Yardım Mi 9T bir kaç sorum var

Merhabalar Mi 9T kullanıyorum bu recovery nin twrp den farkı var mı ve bugün telefona miui 12 güncellemesi geldi ben bu güncellemeyi attığım 2. Fotoğraftakinden güncellersem telefon sıforlanır mı ve imei uçar mı bir de ek olarak öğrenmek istediğim güncelledikten sonra ilk fotodaki recovery...
Üst Alt