Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
migrosdan iade yapabilen oldu mu fatura kutu şarj aleti herşeyi duruyor elimde süreci anlatabilcek var mı ya da geçmiş mesajlarda anlatan var mı 206 sayfa var ilk başlarda takip etmiştim askerlik corona falan derken hiç bakamadım mesajlara
Migros merkezi aradım 2 gün önce aldığınız mağazayı arayın dedi aradım; kadının haberi bile yok garantiniz dolmuş falan diyor bana, dedim alakası yok onla toplatılma kararı çıktı kadın elektronik mağazasının müdürüymüş velhasıl kelam numaranızı bırakın dedi size haber vericem . işin kötü yanı...
Arkadaş migros'dan alan bir kişide gönderememişmi ya.Yorumlara baktımda başka firmalardan alan çoğu göndermiş bizim elimizde mi kalıcak bu cihaz, ben gözüm gibi baktım bir tane çizik yok değişen parçası yok , hadi diyelim aldılar kaç tl göndercekler o zamanın kuruyla şuanın kuru farklı durumda...
mi cloud da extra 1 senelik 20 gb gelmiş (first level) yazıyor herhangi bi ödeme yapmadım böyle bişey yaşayan varmı,olduda yanlış tıkladıysam telefon numaram kayıtlı para çekerlermi
sürekli ''Maalesef com.android.phone işlemi durdu" ''Maalesef com.android.process.acore işlemi'' hatası alıyorum bildir iptal bassam bile 5 sn de çıkıyor ne yapmam lazım acil yardım