4giyotin kullanıcısının son içeriği

1. 4

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

migrosdan iade yapabilen oldu mu fatura kutu şarj aleti herşeyi duruyor elimde süreci anlatabilcek var mı ya da geçmiş mesajlarda anlatan var mı 206 sayfa var ilk başlarda takip etmiştim askerlik corona falan derken hiç bakamadım mesajlara
  2. 4

Migros merkezi aradım 2 gün önce aldığınız mağazayı arayın dedi aradım; kadının haberi bile yok garantiniz dolmuş falan diyor bana, dedim alakası yok onla toplatılma kararı çıktı kadın elektronik mağazasının müdürüymüş velhasıl kelam numaranızı bırakın dedi size haber vericem . işin kötü yanı...
  3. 4

migros'dan alanlar bir bardak soğuk su mu içicek , forumda migrosa iade edebilen yok anladığım kadarıyla ...:?
  4. 4

Arkadaş migros'dan alan bir kişide gönderememişmi ya.Yorumlara baktımda başka firmalardan alan çoğu göndermiş bizim elimizde mi kalıcak bu cihaz, ben gözüm gibi baktım bir tane çizik yok değişen parçası yok , hadi diyelim aldılar kaç tl göndercekler o zamanın kuruyla şuanın kuru farklı durumda...
  5. 4

Migrosdan alınan telefonlara dahil mi bunlar global sürüm benimki mart 2017 de aldım ritzy garantili
  6. 4

Soru mi cloud premium

mi cloud da extra 1 senelik 20 gb gelmiş (first level) yazıyor herhangi bi ödeme yapmadım böyle bişey yaşayan varmı,olduda yanlış tıkladıysam telefon numaram kayıtlı para çekerlermi
  7. 4

Soru mi cloud lost mode

teşekkürler
  8. 4

Soru mi cloud lost mode

mi cloud da find devicedaki lost mode u ne zaman aktif etmemiz gerekiyor telefona birşey oluncamı yoksa daha öncedenmi bunu merak ettim
  9. 4

Yardım eski roma dönmek isterken telefon kafayı yedi

hocam kilidi açmak için çin romu yüklü olması gerekmiyormu ben rom yükleyemiyorumki kilidi nasıl açabilirim bu durumda
  10. 4

hocam bootloader kilitli bende açık değil genede olur mu
  11. 4

fastboot a soktum bilgisayardan güncel bi rom varmı indirebileceğim
  12. 4

altta bi site var pcsuite.mi.com diye böyle redmi ye benzeyen bir telefon sarjda olmasına rağmen sarja tak der gibi
  13. 4

denedim şimdi olmuyor telefon şekli geliyor kalıyor öyle yada ben beceremiyorum
  14. 4

hocam anlamıyorumki hiç birşeyden :)
  15. 4

sürekli ''Maalesef com.android.phone işlemi durdu" ''Maalesef com.android.process.acore işlemi'' hatası alıyorum bildir iptal bassam bile 5 sn de çıkıyor ne yapmam lazım acil yardım
Üst Alt