Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Referansla kasılmış E-Sim bakiyelerini Tüm dünyada geçerli internete çevirip satışını yapıyoruz arkadaşlar fiyat listesi aşağıdaki gibidir
10 GB 100TL
20 GB 180TL
30 GB 250 TL
50 GB 400 TL
Sadece E-Sim destekleyen cihazlar içindir Xiaomi serisinde Mi12T Pro Mi13T Pro ve Mi13 Pro gibi...
Merhaba arkadaşlar Mİ9T Pro'yu yurtdışından almayı düşünüyorum kronik sorunları ve hataları nedir band20 sorunu gibi sorunlar varmıdır alırken nelere dikkat etmeliyim ? Saygılarımla.
Arkadaşlar telefona Ota yoluyla güncelleme geldi ancak TWRP olduğundan dolayı güncelleme yapamıyorum stock recovery e dönmem gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim ?
Arkadaşlar cihazımda 11.0.4 sürümü yüklü ancak şuan son sürüm 11.0.6 olarak gözüküyor sistem güncellemesi den gelmedi henüz.Manuel olarak internetten indirip TWRP ile direk wipe yapmadan flashlasam sorun olur mu ?
Arkadaşlar telefona format atmadan önce şu simgeli olan gcami kullanıyordum gayet stabildi.Formattan sonra nerden indirdiysem indireyim bu simgeli olanı bulamadım bilgisi olan var mı ?
https://prnt.sc/qj7s7e
Arkadaşlar merhaba g.experince rom kurarken twrp den 4 wipe yaptım sonra zip formatındaki g.experince romunu telofona atıp flashlamaya çalıştım ancak wipe işleminden dolayı olduğunu düşündüğüm vendor sürümünüz 9.x.x veya daha üstü olmalıdır hatası aldım şuan telefonda twrp yüklü tekrar miui 11...
Arkadaşlar Google Experience Rom kurmayı düşünüyorum ancak bazı sorularım var.
-Parmak izi ne durumda miui11 göre.
-Ekran kapalı durumdayken ekrana gelen saat ekran koruyucusu mevcut mu ?
-Ayarlar kısmından stock miui11 sunduğu her seçenek mevcut mu ?
Arkadaşlar merhaba mi9se kullanıcısıyım bugün 2. Hat olarak vodofone hat aldım ancak şöyle bir sorun var cihaz yurtdışı olduğundan büyük ihtimal band 20 yok daha doğrusu sonradan gitti
Vodofonede 4.5 G de 3 diş çekerken 4 5 mbps hız verirken 3G ye aldığımda bu hız 16 20 lere çıkıyor yani 4.5 G...