1905 kullanıcısının son içeriği

1. 1905

Soru 4.000 TL ye kadar telefon önerileri

Öncelikle selamlar. Elimdeki redmi 5 plus cihazı evde olmamız ve aşırı kullanım nedeniyle artık aşırı yetersiz gelmeye başladı. Çok kasma ,donma vs. Artık değişme zamanı geldiğini düşünüyorum yaklaşik 1 aydır 4k bandında araştırma yapıyorum ve aklıma 3 model takıldı Mi 11 Lite (Favorim) , Redmi...
  2. 1905

Soru Mi Band 5 Mi AI Nedir ?

Geçen Gün Uygulamayı Güncelledim Ve Yeni Bir Özellik Mi AI Denen Birşeyin Geldiğini Gördüm. Ne Olduğu Hakkında Pek Bir Fikrim Yok Ve Sadece Çinde Kullanılıyormuş Galiba. Bu Özellik Nedir , Kullanışlımı , Ve Bizim Ülkemize Gelirmi ?
  3. 1905

İpucu Tam Ekran Hareketleri Kasma Sorununu Çözümü !

Öncelikle Herkese Selamlar. Özellikle Xiaomi Kullananların Miui 11'de Çok Kişinin Canını Sıkan Olay Ve Ben Bunu O Kadar Araştırmama Rağmen Çözüm Bulamadım Ama Olayı Kendimce Çözdüm. Önceden Redmi 5 Plus (Miui 11 Yüklü) Cihazımda Bu Özelliği Kullanamıyordum Çünkü Kasıyordu Şuan Stabil Ve Kasmıyor...
  4. 1905

Yardım Redmi Note 7 Ekranda Renkli Çizgi

Herkeze Selamlar. Bugün Ailemdeki Birinin Redmi Note 7 Cihazında Renkli Düz Bir Çizgi Çıktı Yaklaşık Bir Kaç Haftadır Var Ama Bu Kadar Göze Batmıyordu. Aşşağıya Fotoğrafını Bıraktım Ben Çözemedim Ne Olduğunu Pixel Yanması Diye Düşündüm Öyle Pixel Siyah Olur. Ama Bizdekinde Gökkuşağı Var Gibi...
  5. 1905

Yardım Mi Band 5 Kendiliğinden Nabız Ölçüyor

Herkeze Selamlar. Geçen Gün Mi Band 5 Aldım Cihaz Sorunsuz Ama Kendi Kendine Nabız Ölçuyor Nabız Takibi Kapalı PAİ Kapalı İnternette Bu Sorunu Yaşayanları Gördüm Ama Kimse Çözümünü Yazmamış Aynı Sorunu Yaşayan Veya Çözümü Bilenler Yardımcı Olursa Sevirim
  6. 1905

Soru Distribütör Garantili Mi Band 5 Alınırmı ?

Öncelikle Herkeze Selamlar :) Bugün Sizlere Bir Sorum Olucak Uzun Zamandır Mi Band 2 Kullanıyordum Ve Teknoloji Olarak Baya Geride Kaldı Açıkçası. Ve Merak Ettiğim Bir Konu Var Disbrütör Garantili Olması Türkçe Güncellemesini Etkilermi ( Saat Global ) Aşşağıya Foto Koyacağım Ve Mağaza Ürünü...
  7. 1905

Soru Google Mesajlara Yükseltme

Demin Xiaomi Mesajlar Uygulamasına Girdim Ve Bana Koyduğum Fotoğraftaki Yükseltme Önerisini Sordu Sizce Xiaomi Mi Kullanmaya Devam Edeyim Yoksa Google Mi ?
  8. 1905

Diğer Bilgisayar Düzeltmeye Çalışıyorum

Öncelikle Herkeze Selamlar Sizlere Bir Sorum Olacak Çünkü Bilgisayarlardan Hiç Anlamıyorum Benim Bir Bilgisayara İhtiyacım Var Ama Fiyatlar Almış Başını Gidiyor Benim Elimde Bir Adet "Casper Nirvana Nb 14" Var Bilgisayarda 2 GB Ram 180 Civarı Hdd Olması Lazım Ve Yaklaşık 10 Senelik Asıl Sorunum...
  9. 1905

Yardım Game Turbo / Oyun İçi Kısayolları Düzenleniyormu ?

Herkeze Selam Öncelikle , Size Bir Sorum Olacak Bildiğiniz Üzere Game Tubo diye Birşey Var Bunun İçindr İse Oyun İçi Kısayolları Diye Benim Çok Kullandığım Ve Hoşuma Giden Bir Özellik Var Ordan Ek Olarak İki Uygulamayı Kullanabiliyoruz Size Sorum Ordaki Uygulamaları Değiştirebiliyormuyuz Mesela...
  10. 1905

Soru Redmi 5/5Plus Serisi Miui 12 Alacakmı ?

Birçok Siteye Bakmama Rağmen Sanırım Almayacak Alacakmı Bilen Varsa Yazarsa Sevirim Verseler Çok Kotü Olmazdı Ama Telefonu Yavaşlatabilirdi Diye Düşünüyorum Hayırlısı Olsun Artık
  11. 1905

Soru 2 Bin TL Ye Bilgisayar

Herkeze Merhaba Ben Bir Bilgisayar Almak İstiyorum Ama Telefonun Ramini İşlemcisini Anlasamda Bilgisayar Sistemine Dair Hiçbir Fikrim Yok Malesef :'( Ben 2Bin TL Ye Düzgün Bir Dizüstü Bilgisayar Alabiliceğimi Düşünmüyorum Ama Nedense Ev Masaüstü Bilgisayar İstemiyor Sahibinden Gibi Sitelere...
  12. 1905

Soru Kulakiçi Kulaklık Önerileriniz

Öncelikle Herkeze Merhaba 0-100 TL Ye Kadar Bir Kulakiçi Kulaklık Arıyorum Önceliğim Bass Ve Dışarıya Çok Ses Vermemesi Bilgiğiniz Veya Kullandığın Bu Fiyat Aralığında Kulaklık Varsa Bana Önerebilirmisiniz ? 1597150108 Görünutüsü Ve Yorum Olarak En Çok Beğendiğim Model
  13. 1905

Yardım İntarnet Nakil Cayma Bedeli

Öncelikle Herkeze Merhaba Bugun Sayfayla Çok İlgili Olmasada Size Danışmak İstediğim Bir Konu Var Ben 2 Yıldır Türk Telekom İntarnet Kullanıyorum Ve 1 Yıl Daha Tahaütüm Var Ama Taşındığım Yerde Türk Telekom İntarnet Altyapısı Yok Ve Türk Telekom Bizden Cayma Bedeli Talep Ediyor Ama Bence Altyapı...
  14. 1905

Yardım Sistem başlatıcısı Güncelleme sonrası çöktü

Arkadaslar lutfen cevap verin Suan telefonumu kullanamiyorum ekran videosu alıp bașka bir cihaza zar zor aktardım Bana system launcher guncellemesi geldi ve ve herzamanki gibi yaltim onceden basima Boyle bidet gelmemisti ama guncelleyi yaltigimda hicbir uygulamaya giremez oldum ve habire...
  15. 1905

Yardım Redmi 5 plus dokunmatik sorunu

Arkadşlar öncelikle merhaba redmi 5 plus kullanıyorum miui 11 güncellemesini aldıktan sonra inanılmaz bir dokunmatik sorunu var ve buda benim canımı sıkmaya başladı özellikle bu günlerde nerdeyse her telefonu elime aldığımda yasıyorum telefonumun garantisi var ama bu günlerde dışarıya...
Üst Alt